Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΦΟΡΤΙΣΤΗ!
Την Τρίτη 17/12 τα μαντρόσκυλα της Τροχαίας Πόρτο Ράφτη (PR) σταματούν σε τυχαίο έλεγχο τον κοινωνικό αγωνιστή Μιχάλη Λιάπη. Ο σύντροφος Μ.Λ., αποδεικνύοντας την αυταπάρνηση με την οποία είναι δοσμένος στις αρχές της σουρεαλιστικής παράνομης άμεσης επαναστατικής δράσης, οδηγεί χωρίς δίπλωμα ένα ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες. Συλλαμβάνεται από τις δυνάμεις καταστολής και οδηγείται στα κελιά της δημοκρατίας, όπου παρά τις συνεχείς παραινέσεις του για ίση αντιμετώπιση ΔΕ βασανίζεται άμεσα, όπως αρμόζει σε κάθε αγωνιστή. Αντίθετα, κατά τη βίαιη προσαγωγή του σιδηροδέσμιος στον ανακριτή, ο ΜΛ υφίσταται στοχευμένη καταστολή καθώς η


κομψή εικόνα που είχε χτίσει τόσα χρόνια υπουργός αποδομείται βάναυσα με το μαύρο φουσκωτό μπουφάν απαίσιας αισθητικής με το οποίο διαπομπεύεται στο πανελλήνιο. Από τη ντροπή του μάλιστα ο ΜΛ ξέχασε να φωνάξει το καθιερω- μένο σινιάλο αλληλεγγύης «Ζήτω η υπουργία κουφάλες!»
Δε θα σταθούμε στην πρωτοφανούς λεπτότητας αποδομητική για την καταστολή και το κράτος δράση του πράκτορα κοινωνικού αγωνιστή (μην ξεχνάτε ότι συνελήφθη με βάση νόμο που ο ίδιος νομοθέτησε) που είχε καταφέρει να διεισδύσει στα γραμμές του εχθρού και να φτάσει να γίνει υπουργός και ξάδελ- φος πρωθυπουργού. Μετά το κάψιμο του πράκτορα ΓΑΠ, με την άκαιρη και εκτός timing εξομολόγηση (είμαι αντιεξουσιαστής στην εξουσία) ο οποίος βέβαια ενδιαμέσως κατάφερε να ισοπεδώσει την καπιταλιστική οικονομία της χώρας , να γελοιοποιήσει κάθε έννοια αστικής διαχείρισης, και να οδηγήσει την αποδοχή του καθεστώτος στο ιστορικό χαμηλό ,η αναγκαστική αποκάλυψη του συντρόφου ΜΛ έχει σκορπίσει πανικό στο εξουσιαστικό μπλοκ. Τα περιστατικά πυκνώνουν και είναι όλο και δυσκολότερο για τα καπιταλιστικά γουρούνια και τις μαριονέτες πολιτικούς να εμπιστευτούν τους διάφορους γραβατωμένους που τυχαίνει να κάθονται δίπλα τους στης βουλής τα έδρανα, τα σαλέ στο Σεν Μόριτς , τα τηλεπαράθυρα που ξεροσταλιάζει ο σύντροφος Άδωνης και στις βιβλιοπαρουσιάσεις της Σώτης Τριανταφύλλου.
Μέσα στο ζόφο της κρίσης, τις αυτοκτονίες, την απόγνωση και τη χούντα, η εργατική τάξη μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Είμαστε πολλοί και είμαστε παντού.
Το σχέδιο της γενικευμένης αποσταθεροποίησης κορυφώνεται. Το σύστημα έχει πλέον διαλυθεί και από μέσα και από έξω. Πανικόβλητοι οι εξουσιαστές κυνηγάνε την ουρά τους αναζητώντας μάταια το επόμενο outing και κοιτάζονται σαν τους μελλοθάνατους αναρωτώμενοι ποιός επόμενος φερόμενος υπουργός σουρεαλιστής μαχητής της κοινωνικής επανάστασης, θα κλέψει τα λεφτά από κάλαντα, θα ξεβρακωθεί στο Σύνταγμα, θα βιάσει άλογο ή θα δηλώσει ερωτευμένος με τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Τελευταία εξέλιξη που αποδεικνύει το σθένος και την απαράμιλλη επαναστατική στάση του ΜΛ είναι η φυγοδικία του στις στέπες της μακρινής Ασίας. Δε θα διαψεύσουμε ούτε θα επιβεβαιώσουμε τους ψιθύρους στους διαδρόμους της αντιτρομοκρατικής ότι ο σύντροφος ΜΛ προετοίμαζε επαφή με την Αλ Κάιντα (εξ ου και η γενικολογία Ασία στον προορισμό του ταξιδιού που αναπαράγεται από τα αντικαθεστωτικά, Ασία είναι και το Αφγανιστάν κανάγιες…). Απλά θα παρακολουθήσουμε για άλλη μια φορά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γκαφατζήδων Κλουζώ να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να κυνηγήσουν τον πράκτορα ΜΛ που ξεγλίστρησε σα χέλι μέσα από τα χέρια τους στην άλλη άκρη της γης.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1. Να ξαναγυριστεί η σκηνή της προσαγωγής του ΜΛ στον εισαγγελέα όχι με το άθλιο φουσκωτό μαύρο μπουφάν αλλά appropriately με το λευκό αλεξίσφαιρο της αντιτρομοκρατικής (έστω και με εφέ), όπως αξίζει σε κάθε αγωνιστή περιωπής.
2. Να υπάρχει ζωντανή κάλυψη από τον Πέτρο τον Καρσιώτη της καταδίωξης του ΜΛ στην Ασία για να γελάσει επιτέλους λίγο το χειλάκι του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.
3. Να αυξηθούν οι διώξεις στο σύντροφο ΜΛ και σε αντάλλαγμα να παραμείνουν στο ακαταδίωκτο οι μιζαδόροι, οι διαπλεκόμενοι και όσοι με τις εγκληματικές πολιτικές τους οδηγούν στην απόγνωση την ελληνική κοινωνία. Τι είναι σοβαρότερο; Στημένοι διαγωνισμοί, ρουσφέτια, χέρια βαμμένα με αίμα και η διάλυση του κοινωνικού ιστού ή μία παράβαση του ΚΟΚ; Ο ΚΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.
Ένα κλείσιμο του ματιού και ένα καλυμμένο συντροφικό σινιάλο σε όλους τους συντρόφους που συνεχίζουν την καλή δουλειά καλά κρυμμένοι σε βουλές, υπουργικά συμβούλια, νομοτεχνικές επιτροπές και πρωτόκολλα εφοριών. Βαστάτε συντρόφια, τους έχουμε τρελάνει για τα καλά, η νίκη είναι κοντά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ.
Αναρχικοί για την Κοινωνική Μνήμη
Κομάντο Τζιτζιφιόγκοι
liapis1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου