Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Θάνατος στους πλούσιους !!!!!

Για εμπόριο ανθρώπων κατηγορείται πριγκίπισσα της Σ. Αραβίας

Θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση πέντε εκατομμυρίων δολαρίων

Η Μεσαέλ Αλαμπάν, μια από τις συζύγους τους Σαουδάραβα πρίγκιπα Αμπντουλραχμάν μπιν Νάσερ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ, κατηγορείται από δικαστήριο της νότιας Καλιφόρνιας για εμπόριο ανθρώπων.

Η Αλαμπάν φαίνεται ότι ανάγκαζε μια γυναίκα από την Κένυα να εργάζεται περισσότερο από 16 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, γράφει η εφημερίδα «Los Angeles Times».
Η Μεσαέλ Αλαμπάν, μια από τις συζύγους τους Σαουδάραβα πρίγκιπα Αμπντουλραχμάν μπιν Νάσερ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ, μετέφερε το φερόμενο θύμα στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο και
της παρακράτησε το διαβατήριο. Το φερόμενο ως θύμα, μια 30χρονη γυναίκα αρχικά εργάστηκε για την ύποπτη επί ένα χρόνο στη Σαουδική Αραβία πριν έρθουν στις ΗΠΑ.

Η πριγκίπισσα φέρεται ότι είχε υποσχεθεί στη γυναίκα 1.600 δολάρια μισθό το μήνα, αλλά της κατέβαλε μόνο 200 δολάρια μηνιαίως. Η ίδια κατηγορούμενη θεωρείται ύποπτη για τη κατοχή, σε συνθήκες υποτέλειας, άλλων τεσσάρων γυναικών από τις Φιλιππίνες που επίσης τους κατέσχεσε τα διαβατήρια. Η Αλαμπάν συνελήφθη την Τετάρτη και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή έως και 12 χρόνια κάθειρξης.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/557507/gia-eborio-anthropon-katigoreitai-prigipissa-tis-s-aravias-/


Τεκμήριο ασυλίας
Προκλητική «φωτογραφική» διάταξη που καθιερώνει τη φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στη χώρα μας στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της τρόικας, καθώς και για τους 28 εμπειρογνώμονες της λεγόμενης Ομάδας Κρούσης (Task Force) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συμπεριέλαβε η κυβέρνηση στον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.
http://www.zougla.gr/politiki/article/tekmirio-asilias

Eλεύθεροι οι μιζαδόροι
Στα μαλακά έπεσαν τρία ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα υπάλληλοι της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών οι οποίοι πιάστηκαν να δωροδοκούνται με 100.000 ευρώ, προκειμένου να ρυθμίσουν πρόστιμο ύψους 2.5 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε επιχειρηματία μετά από έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί.
http://www.zougla.gr/greece/article/vgazoun-ladi

ZARA: Πλοία ήθελες; Πλήρωσε τώρα!
Να επιστρέψουν στο δημόσιο 3 δις. Ευρώ ως κρατικές ενισχύσεις που κακώς έλαβαν για την αγορά πλοίων καλούνται ισπανικές εταιρείες μεταξύ των οποίων και ο όμιλος Zara.
http://www.zougla.gr/zouglaport/port_various/article/zara-plia-i8eles-plirose-tora

Ο Μπάρθενας «καίει» το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας
Παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μίζες για πάνω από 20 χρόνια
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/555160/o-barthenas-kaiei-to-laiko-komma-tis-ispanias/

Σκάνδαλο μεγάλων καρδιναλίων στο Βατικανό
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές ύστερα από έρευνα της ιταλικής εισαγγελίας στην τράπεζα του Βατικανού, περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, απάτης και συκοφαντίας.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/skandalo-megalon-kardinalion-sto-vatikano

Υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας για το «συμβόλαιο θανάτου» του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.
http://www.zougla.gr/greece/article/ipegrapse-simvoleo-8anatou

Πώς έστησε τις offshore
Νέα τροπή ενδέχεται να πάρει η υπόθεση της Proton Bank μετά τις συνομιλίες που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με υπηκόους της Σιγκαπούρης και της Ελβετίας, με τους οποίους κανόνιζε την ίδρυση υπεράκτιων εταιρειών στο εξωτερικό. Οι δικαστικές Αρχές «ψάχνουν» το μυστικό για τα 500 εκατ. ευρώ του σκανδάλου της Proton, τα οποία παραμένουν «εξαφανισμένα», πλην εκείνων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην Ελβετία.
http://www.zougla.gr/greece/article/pos-estise-tis-ofshore

1 σχόλιο: