Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Για να ισχύει ο κανόνας.....υπάρχουν και εξαιρέσεις

Ο… παπάς στον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο !
Ο  αγωνιστής παπάς Χρήστος Ζαρκαδούλας από την Ανατολική Φθιώτιδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τους αγώνες ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ. Το πρωί της Τετάρτης ένωσε για μια ακόμη φορά την φωνή του με τα μέλη του ΠΑΜΕ, με τους αγρότες της ΠΑΣΥ και διαδήλωσε έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Λαμία ζητώντας κανένας εργαζόμενος να μην πληρώσει την κρίση της Πλουτοκρατίας !!

Ο παπά- Χρήστος  θεωρεί πως όλοι οι ιερείς πρέπει να είναι στο πλευρό και τους αγώνες των εργαζομένων,σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Λαό και συνεχίζει: "Πολλές φορές βλέπουμε κληρικούς της Εκκλησίας να ενδιατρίβουν στα σαλόνια των ισχυρών του πλούτου.Θέση που θεωρεί απαράδεκτη !!".Μιλάει και για την συμμετοχή του στις διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης στην Γένοβα και προτείνει να ενταθούν οι αγώνες των εργαζομένων με σκοπό την ανατροπή αυτού του οικονομικού συστήματος λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πρέπει οι εργαζόμενοι να αναλάβουν οι ΙΔΙΟΙ τη διαχείρηση του πλούτου τους."
Συμμετέχει
στην Παγκληρική Αγωνιστική Κίνηση Κληρικών και Λαϊκών.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 

(δείτε το κείμενο που χρησιμοποίησαν τα αστικά μέσα προπαγάνδας-και το ίδιο το βίντεο- που λέει για έλληνες και πατρίδες !!!! Λέξεις που δεν ξεστόμισε ποτέ ο σύντροφος αντιθέτως είπε τις λέξεις Λαός και Εργαζόμενος πάνω από επτά φορές !!)
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118401&catid=6
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=459269&cid=4
http://www.inews.gr/116/papas-diadilotis-exo-apo-tin-dei-gia-to-charatsi-.htm
http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=1578

Δείτε το βίντεο:
όπου γη και πατρίς ρε !!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!

1 σχόλιο: