Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! (...συνέχεια)

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΣ

Επειδή ήταν μπροστάρης στην έξωση της λαϊκής συνέλευσης από την εγκαταλελειμένη και ρημαγμένη οικία του χολαργού.
Επειδή συντάχθηκε πλήρως με τις προσταγές της χούντας και του πραξικοπηματία Παπουτσή και μύνησε τη λαϊκή συνέλευση των ανέργων, των φτωχών, των εργατών, των μανάδων, των βρεφών και όλων των αγνών και ανιδιοτελών κατοίκων του Χολαργού και του Παπάγου.
Επειδή αγνόησε τη 48ωρη κοπιαστική δουλειά 100 και πλέον ανθρώπων για να μετατρέψουν το βρωμερό λοιμώδες αχούρι σε παλατάκι.
Επειδή έστειλε το στρατό των λυσσασμένων μπάτσων ενάντια στο λαό του Χολαργού και του Παπάγου.
Επειδή είναι ένας φθηνός πολιτικάντης, γλυφοκωλάριος της βδελυρής χούντας....

για την ιστορία...


Σάββατο πρωί-πρωί, μετά από "κωδικοποιημένη" συνεννόηση των μελών της λαϊκής συνέλευσης Χολαργού - Παπάγου, έγινε αιφνιδιαστική κοινωνικοποίηση μιας εγκαταλελειμένης οικίας στο Χολαργό, αγνώστου ιδιοκτήτου. Αφού μαζεύτηκαν επιμελώς τα αντικείμενα της οικίας και αποθηκεύτηκαν, άρχισε η δουλειά. Ξεχορτάριασμα, κλαδέματα, καθαρίσματα, πέταμα σκουπιδιών, διευθέτηση χώρου.
Με συντονισμένες κινήσεις, οι μπάτσοι προσπάθησαν εναγωνίως να βρούν μια νόμιμη διέξοδο για να εκκενώσουν το "σπίτι μας". Και, ω του θαύματος,
βρέθηκε μια διαθήκη δημοσιευμένη από το 1998 που κληροδοτούσε το σπίτι στο Δήμο Ζακύνθου και στη χορωδία Μαντολινάτα Ζακύνθου. Αποδοχή κληρονομιάς ουδέποτε έγινε και κανείς, ούτε καν η γειτονιά, ενδιαφερόταν για το ακίνητο.
Ο υπηρέτης πρασινοφρουρός Μποζίκης, νυν δήμαρχος Ζακύνθου, δέχθηκε να γίνει το μακρύ χέρι των δολοφόνων, βιαστών, απατεώνων, ληστών της ευτυχίας και των οραμάτων.
Αρνήθηκε πεισματικά να έρθουμε σε συνεννόηση για την αξιοποίηση του ακινήτου, ούτε καν να του πληρώνουμε ενοίκιο. Το μόνο που ήθελε ήταν να προσκυνήσει τα αφεντικά του, που λαχτάρησαν στην ιδέα ότι στα 50 μέτρα από το σπίτι του Παπουτσή, μια νέα μορφή κοινωνικής οργάνωσης έπαιρνε σάρκα και οστά.
Ο πάνοπλος στρατός της χούντας σφράγισε το σπίτι μας μετά από 4 μέρες, γεμίζοντάς με οργή, αγανάκτιση και μίσος ταξικό....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!

1 σχόλιο: