Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ποιό καταστροφέα εγγράφων αγόρασε ο Σαμαράς;

Εσπευσμένη αγορά συσκευής καταστροφής εγγράφων αξίας 639 ευρώ πραγματοποίησε το γραφείο του πρωθυπουργού στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ήταν πλέον γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει την παραμικρή ελπίδα επανεκλογής.
Το σχετικό ΦΕΚ επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και θα επιχειρήσει να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο.
Πραγματοποιώντας μια πρόχειρη έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι οι καταστροφείς εγγράφων που κυμαίνονται κοντά στα 600 ευρώ (εάν δεν έπαιξε και εκεί κάποια ρεμούλα) έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν ταυτόχρονα έως 19-21 κόλλες Α4 των 80gsm (π.χ το μοντέλο EBA 1524 S). Αρκετά μοντέλα μάλιστα, όπως αυτά της Rexel, έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν και CD/DVD αλλά και πιστωτικές κάρτες.
Στην ίδια κατηγορία συναντά κανείς και τον Dahle BaseCLASS με κύλινδρο κοπής από ειδικό ατσάλι ώστε να κόβει, εκτός από χαρτιά, συνδετήρες και σύρματα αλλά και τον SWORDFISH 2000XCD, ο οποίος επίσης καταστρέφει και DVD.
Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τον όγκο των εγγράφων που καταστρέφονται καθημερινά στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Με την ευκαιρία διαβάστε στο Unfollow που κυκλοφορεί «Ποιοι φοβούνται τη φυλακή» σε περίπτωση απομάκρυνσης της κυβέρνησης.
Καταστροφέας εγγράφων ΦΕΚ
Πηγή εγγράφου: Left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου