Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Όλοι με τον Πούτιν. Ερχόμεθα!

«Εντός της ΕΕ κηρύχθηκε Ψυχρός Πόλεμος εις βάρος της Ρωσίας»
 Η Μαρίν Λεπέν, ηγέτης του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι κήρυξε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο στη Ρωσία. Δεν συνάδει με τις παραδοσιακές, φιλικές σχέσεις ούτε με τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας μας ή των χωρών της ΕΕ δήλωσε.

Υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια στη Γερμανία για την τροπή των πραγμάτων στην Ουκρανία. Σημαντικό κομμάτι της γερμανικής ελίτ είναι αντίθετο στην πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της Μέρκελ ακολουθώντας τους Αμερικάνους. Από το 1990 και μετά, υπήρξε αξιοσημείωτη ανάπτυξη των ρωσογερμανικών σχέσεων, που δεν περιορίζονται στη μεταφορά πετρελαίου και αερίου, που
προβάλλεται μονομερώς από τα διεθνή μέσα. Είναι χαρακτηριστικό
ότι οι πρώην
καγκελάριοι Σμιτ, Σρέντερ και Κολ, διαφοροποιήθηκαν αναγνωρίζοντας το δίκιο της Ρωσίας,
ενώ οι επικεφαλής γερμανικών κολοσσών έσπευσαν να παρέμβουν πυροσβεστικά για να μην διαταραχτούν
οι ρωσογερμανικές εμπορικές σχέσεις.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είναι φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την κυβέρνησή του αλλά και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Το 2013 τα έσοδα του Πούτιν ανήλθαν στο ποσό των 3,7 εκατομμυρίων ρουβλιών (74.000 ευρώ) και ήταν μειωμένα σε σχέση με το 2012.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατέχει ένα διαμέρισμα 77 τετραγωνικών μέτρων, ένα οικόπεδο 1,5 στρέμματος, ένα γκαράζ 18 τ.μ. και τρία αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου