Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ-ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ





Η δίκη των τριών Νεοναζί σχετικά με την επίθεση εναντίων κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα αναβλήθηκε και πάλι για τις 25 Σεπτέμβρη, καθώς απουσίαζε ένας βασικός μάρτυράς (αστυνομικός), που θα κατέθεται υπέρ των Νεοναζί.
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν γύρω στα 200 άτομα του ευρύτερου αντιρατσιστικού χώρου.
Η Άλλοτε "τσαμπουκαλού" με τις πλάτες των χρυσαυγιτών του Αγ. Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη, μπήκε στο χώρο τρεμάμενη..


Κατά την έξοδό τους οι νεοναζί έφαγαν νερά και καφέδες(ειδικά η Σκορδέλη που έτρεμε σαν φύλλο) και οι μπάτσοι τους φυγαδεύσανε τρέχοντας. Έπειτα παίχτηκε ξύλο με μία διμοιρία η οποία έβγαλε γκλοπς και άρχισε να σπρώχνει. Έπεσαν κάποιες ψιλές και εκσφενδονίστηκαν δύο καρέκλες και πέτρες. Παρόλο που ήμασταν με γυμνά χέρια εναντίων των πλήρως εξοπλισμένων χακί ματατζήδων δεν υπήρξε τραυματίας και μετά το περιστατικό οι μπάτσοι έφυγαν τρέχοντας. Φυσικά πολύς κόσμος
μαζεύτηκε για να δει τί συμβαίνει(ξύλο στα δικαστήρια, η κατάντια της δημοκρατίας τους) και υπήρξαν μέχρι και δικηγόροι που τους έκραζαν λέγοντάς τους ότι είναι απαράδεκτοι να χτυπάνε κόσμο στα δικαστήρια.
Οι "συναγωνιστές" της φυσικά άφαντοι, άφησαν την υποψήφια βουλευτίνα τους να εξευτελιστεί. Να νιώθει τυχερή που είχε 6 διμοιρίες τριγύρω της, δεκάδες ασφαλίτες και μπάτσους να τη φυλάνε. Την επόμενη φορά μπορεί να μην χαίρει ίδιας τύχης.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1401936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου