Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Έξω από τη Βουλή οι Ικαριώτες χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό του νησιού... κι έδωσαν το παρακάτω "μήνυμα" στο νεοφασιστικό τσογλάνι των Σαμαρά-Βενιζέλου



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7964.html

29 Noέμβρη





http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/israel-is-war-criminal_29.html

Δήλωση του αναρχικού Α.Δ. Μπουρζούκου στην έναρξη της δίκης για την υπόθεση του Βελβεντού

Πηγή: Indymedia

Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ- απέναντί σας- δεν είναι σε καμία περίπτωση για να εκμαιεύσω τη συμπόνια σας, να ζητήσω συγχώρεση ή να διεκδικήσω μία δίκαιη δίκη. Λέξεις και έννοιες όπως δίκαιο και άδικο, το σύστημα που υπηρετείτε έχει φροντίσει να τις εκφυλίσει και να τις απονοηματοδοτήσει πλήρως. Δε δέχομαι κανένα φρουρό της αστικής νομιμότητας , κανένα σκλάβο της εξουσίας να με κρίνει και να με καταδικάσει. Βρίσκομαι, εδώ, σήμερα, σε αυτό το θέατρο συμβολισμών, για να σας υπενθυμίσω ότι πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι, άνθρωποι του αγώνα που δεν υποτάσσονται στη φαινομενική παντοδυναμία σας. Βρίσκομαι εδώ, ως αναρχικός, πολέμιος και εχθρός σας, για να αντιστρέψω τους όρους της μάχης, για να βγω από τη θέση άμυνας που εσείς θέλετε να είμαι και να περάσω στην επίθεση. Για να τονίσω τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε δύο κόσμους. Σε αυτόν της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της εξουσίας που εσείς εκπροσωπείτε και σε αυτόν του αγώνα, της αλληλεγγύης, της επανάστασης που κομμάτι του είμαι κι εγώ.

Άλλη μία μάχη στον αιώνιο πόλεμο των επαναστατών ενάντια στην κυριαρχία. Και όπως σε κάθε μάχη, δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε δίπλα μας, νοητά και φυσικά, συντρόφους, αγωνιστές, ανθρώπους που συνθέτουν τον κόσμο του αγώνα. Βρίσκομαι εδώ για εμένα, για όσους συντρόφους έχουν βρεθεί στη θέση μου πριν από εμένα αλλά και για όσους θα βρεθούν στο μέλλον.

Ηλίθιοι φασίστες, ανίκανοι ακόμη και για αντιγραφή



ΜΑΝΟΣ ρε ζώα όχι ΠΑΝΟΣ

Ο Κασιδιάρης δε ξέρει τον Εθνικό Ύμνο.
Ο Παναγιώχοντρος άλλος στόκος.


http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/11/blog-post_28.html

Έγινε ο Πάπας κομμουνιστής;



 «Ο κόσμος ζει σε μια νέα τυραννία της θεοποιημένης αγοράς».
«Δημιουργήσαμε νέα είδωλα. Η λατρεία του αρχαίου χρυσού μόσχου έχει βρει μια νέα και άσπλαχνη μορφή στον φετιχισμό του χρήματος και στη δικτατορία μιας οικονομίας χωρίς πρόσωπο και χωρίς πραγματικό ανθρώπινο σκοπό».«Αυτή η οικονομία του αποκλεισμού και της ανισότητας σκοτώνει!» συνεχίζει ακάθεκτος ο πάπας Φραγκίσκος.
«Σήμερα παίζονται τα πάντα με τον κανόνα του ισχυρότερου, όπου ο δυνατός εξοντώνει τον πιο αδύναμο» υπογραμμίζει και συνεχίζει: «Σε αυτό το σύστημα, το οποίο έχει την τάση να απορροφά τα πάντα για να αυξήσει το κέρδος, οποιοσδήποτε αδύναμος, όπως το περιβάλλον, βρίσκεται ανυπεράσπιστος απέναντι στα συμφέροντα της θεοποιημένης αγοράς, τα οποία έχουν αναγορευθεί στον απόλυτο κανόνα».
«Προτιμώ μια εκκλησία μωλωπισμένη, πληγωμένη, βρώμικη επειδή ήταν έξω στους δρόμους από μια εκκλησία που είναι ανθυγιεινή διότι παρέμεινε περιορισμένη και προσκολλημένη στην ιδέα της δικής της ασφάλειας», έγραψε ο λατινοαμερικάνος πάπας στο κείμενο Εvangelii Gaudium («Η Χαρά του Ευαγγελίου»), το οποίο ένας Ιταλός θεολόγος χαρακτήρισε το «μανιφέστο του Φραγκίσκου» κι

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γερμανία.....uber alles

Η Γερμανία, σύμφωνα με τον «Δείκτη Χρηματοοικονομικής Μυστικότητας», κατατάσσεται στην 8η θέση σε σύνολο 82 χωρών όπου βασιλεύει το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Στον αντίποδα, η Κύπρος, που το Βερολίνο κατηγορούσε ως «πλυντήριο» των κεφαλαίων των Ρώσων ολιγαρχών, κατατάσσεται μόλις στην 41η θέση.
ολόκληρο.....http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9182.html

«Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται καν στους "φορολογικούς παραδείσους" της διαφθοράς».
Από την ανακοίνωση του Δικτύου προκύπτει, ότι η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, σε αντίθεση με δώδεκα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένες από τις οποίες συχνά εμφανίζονται και ως "κατήγοροι" της Ελλάδας.
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, είναι η επισήμανση του Διεθνούς Δικτύου, ότι η Ελλάδα "γονάτισε" οικονομικά από την φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή μέσω offshore εταιρειών που έχουν την έδρα τους στους "φορολογικούς παραδείσους" και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Ας σταματήσουν πλέον να παριστάνουν τους κατήγορους χώρες, στην επικράτεια των οποίων δρουν

Η Κρίση και οι Κροίσοι

Οι πλούσιοι Πορτογάλοι αύξησαν τις περιουσίες τους, παρά τη συνεχιζόμενη "κρίση".
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7965.html

Φοροδιαφυγή εκατομμυρίων.Πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ είχε αποκρύψει τα τελευταία χρόνια μια offshore εταιρεία η οποία ανήκει σε γνωστό εφοπλιστή από το Πόρτο Χέλι. 
http://www.zougla.gr/greece/article/apekriptan-ekatomiria

«Δεν υπάρχουν λεφτά»; Κι αυτά, τότε, τι είναι;
Τα χρόνια της δυστυχίας, της καταστροφής,της φτώχειας, της πείνας και της λεηλασίας, οι τράπεζες – μόνο δια αυτού του δρόμου – έχουν ενθυλακώσει το ποσό των 145 δις ευρώ....
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5290.html

Ιστορικό ρεκόρ για τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη!
http://www.zougla.gr/kosmos/article/istoriko-rekor-gia-tous-disekatomiriouxous-tou-planiti

Η Βουλιαγμένη πωλείται έναντι 350 εκατ. ευρώ όταν η αξία της στα ταμπλό των διεθνών real estate (και η αντικειμενική της αξία) είναι 8 δις ευρώ.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/350-real-estate-8-t.html

τα καλά των κρίσεων

Είναι τόσο μεγάλη η οικονομική κρίση, που οι γυναίκες ξανάρχισαν να παντρεύονται από έρωτα.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αντίσφα Γκολάκι


Ακύρωσε το χορό στο Σφακιανάκη ο ΟΦΧ

Συντρόλισσα Μακρή



Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Ραχήλ Μακρή εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Για πρώτη φορά στα χρονικά καλούμαστε να ψηφίσουμε τροπολογία χωρίς άρθρα».
Η κ. Μακρή αποκάλυψε ότι οι βουλευτές του κόμματος της αποχώρησαν από την ολομέλεια καθώς δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία.

Αλληλεγγύη στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα ο οποίος διώκεται για το τραγικό γεγονός της marfin στις 5 Μάη του 2010


Συνεισφορά στο ''διάλογο'' για τον Κωστόπουλο...



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1965.html

Στήριξη μνημονίων μόνο με 3%;



Wonder Jlaw 2

EρχόμαστΕ

Πτώση "μετεωρίτη" στο Ιόνιο
Τη «νύχτα μέρα» έκανε φωτεινό αντικείμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό και -σύμφωνα με μαρτυρίες- αποτελεί τμήμα μετεωρίτη, προκαλώντας μικρή αναστάτωση το βράδυ της Τετάρτης.
http://www.zougla.gr/greece/article/fotino-antikimeno-anastatoni-atiki-ke-kefalonia

Jumbo αυθαιρεσίες
«Τσουχτερό» πρόστιμο και ποινή φυλάκισης 18 μηνών αλλά με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo Απ. Βακάκη, για το «μπάζωμα» 4 στρεμμάτων αναδασωτέας έκτασης στην Κηφισιά με χώματα που προέρχονταν από την πισίνα την οποία έχει στη βίλα του. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, υποχρεώθηκε να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο 100.200 ευρώ.
http://www.zougla.gr/greece/article/prostimo-ke-filakisi-me-anastoli-ston-idioktiti-tou-jumbo

H διπλή ζωή του πράκτορα
Ο ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας και παραγωγός του Hollywood Αρνόν Μιλχάν, η εταιρεία του οποίου (New Regency Films) βρίσκεται πίσω από μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Pretty Woman», το «Fight Club», το «Mr and Mrs Smith» και το «La Confidential», αποκάλυψε πως υπήρξε μυστικός πράκτορας και έμπορος όπλων τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που εργάστηκε για τη χώρα του, το Ισραήλ.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/h-dipli-zoi-enos-praktora-touxoligount

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ωραία πράγματα...

Εύγε στους σύντρολλους!!!
* Γιατί πλάνταξε στο κλάμα η άλλη η κρυόκωλη?

http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/11/blog-post_3235.html

Μεταφυσικές Ανησυχίες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δόξα και τιμή στην συντρόφισσα Βανδή



Χώρα Δολοφόνων

Knockout game: Το θανατηφόρο παιχνίδι των νέων στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, μια νεαρή γυναίκα γρονθοκοπήθηκε ενώ έκανε ποδήλατο στην Ουάσινγκτον, ενώ άλλη μια δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι καθώς περπατούσε.

Τα δύο περιστατικά αποτελούν μέρος ενός «παιχνιδιού», στο οποίο νεαροί προκαλούν ο ένας τον άλλον να χτυπήσουν χωρίς αφορμή και προειδοποίηση ανυποψίαστους περαστικούς με μια δυνατή μπουνιά. Μάλιστα, αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι καταγγέλλεται ότι έχει προκαλέσει θανάτους στο Syracuse, St. Louis και New Jersey, ενώ εμφανίστηκε πρόσφατα και στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.
Οι αρχές στην Ουάσινγκτον ερευνούν τα περιστατικά, ενώ δε θέλησαν να σχολιάσουν επί του θέματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.....βίδεο


«Ο Ομπάμα δεν μπορεί να κυβερνήσει»
Μειώνεται συνεχώς η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/612936/o-obama-den-borei-na-kuvernisei/

Χώρα Δολοφόνων

Διάσημη και... ασυνείδητη τηλεπαρουσιάστρια ποζάρει με ζώα που σκότωσε

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η δημοφιλής Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Melissa Bachman, η οποία σκότωσε ένα αρσενικό λιοντάρι και στη συνέχεια ανάρτησε τις φωτογραφίες με το «κατόρθωμά» της στη σελίδα της στο Facebook και το Twitter. «Υπέροχο κυνήγι στη Νότιο Αφρική» σχολίασε η τηλεπαρουσιάστρια, που ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο νεκρό ζώο.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ήταν τόσο έντονες που η κ. Bachman αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντός λίγων ωρών. Ήδη έχει ξεκινήσει ηλεκτρονική διαμαρτυρία που ζητά από την κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής να της απαγορεύσει την

Το ενδιάμεσο...


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3937.html

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

«Η επίθεση στους φασίστες άργησε να γίνει»

«Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει! Ήταν μια υπέροχη στιγμή επίθεσης κατά των νεοναζί...».

Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο σταθμό 105 FM (Αυτοοργανωμένο Ραδιόφωνο Μυτιλήνης), ο κρατούμενος για την υπόθεση της Σ.Π.Φ. Χρήστος Τσάκαλος.
Ο Χ. Τσάκαλος είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2011 στη Νέα Ιωνία Βόλου, μαζί με άλλους φερόμενους ως συμμετέχοντες στην ίδια οργάνωση και μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση στη Χρυσή Αυγή και την ανάληψη ευθύνης, ο Χ. Τσάκαλος απαντά: «Επειδή ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα για την εκτέλεση των νεοναζί, εγώ αυτό που μπορώ να πω και να περιοριστώ σε αυτό είναι το εξής: κάθε στιγμή είναι μια υπέροχη στιγμή

Χρόνια Πολλά στα κορίτσια μας !!



ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;

Οι σχέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου ήταν ανέκαθεν θερμότατες.

Οι λαοί τρέφουν βαθιά αμοιβαία αγάπη, ιδιαίτερα οι Άραβες προς εμάς, από την αρχαιότητα ακόμη, αναγνωρίζοντας στα φύλα μας τα προσόντα της μαθηματικής και φιλοσοφικής σκέψης σε επίπεδο παγκόσμιων ιδρυτών πολιτισμού.
Η πορεία δε του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη γη τους, άφησε ανεξίτηλα σημάδια λατρείας.

Το μεγάλο λιμάνι του Port Said είναι η βόρεια είσοδος του μεγάλου καναλιού των 168 χιλιομέτρων . Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός του Said δίδει τη λέξη Dias = Δίας;
Το Σουέζ είναι μια πόλη 500.000 κατοίκων περίπου, όπου από την πρώτη ημέρα ναυσιπλοΐας της την 17.11.1869, καταλήγει προς το νότο η περίφημη διώρυγα.

Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός της λέξεωςSuez δίδει τη λέξη Zeus = Ζεύς (ήτοι Ζεύξις, δηλαδή διώρυγα);
Νότια, κατά μήκος του Νείλου βρίσκεται το τιτάνιο φράγμα του Ασσουάν, από το οποίο καλλιεργούνται εκατομμύρια γόνιμα στρέμματα της Αιγύπτου. Αποτρέπονται οι πλημμύρες, υδροηλεκτρικός παράγει το 50% των ηλεκτρικών αναγκών της χώρας κ.α πολλά.
Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός της λέξεως Assuan δίδει τη λέξη Naussa όπερ σημαίνει

Για τα χρέη.....

Το να δανείζεσαι δεν είναι πολύ καλύτερο από το να ζητιανεύεις. Όπως το να δανείζεις με τόκο δεν είναι πολύ καλύτερο από το να κλέβεις.
Στις 16 Σεπτεμβρίου 1985, όταν το Υπουργείο εμπορίου ανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πλέον εξωτερικό χρέος, η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε.
Εκτός από τον εαυτό σου, τα ανήλικα παιδιά σου και τους, ενδεχομένως, ανήμπορους γονείς, δεν χρωστάς τίποτα και σε κανέναν. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι υπόλογος σε κανέναν για τίποτα.
Μερικοί άνθρωποι ντρέπονται τόσο πολύ όταν δανείζονται, που δεν τολμούν να επιστρέψουν τα δανεικά.

Ποτέ μη δανείζεις λεφτά σε κανέναν, εκτός αν δεν τα χρειάζεται.

Δάνεισε λεφτά σ’ έναν εχθρό και τον κέρδισες. Δάνεισε σ’ έναν φίλο και τον έχασες.

"Εγώ είμαι ταχτοποιημένος,..."

"Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…"

notissfakianakis

Νότης Σφακιανάκης Νοέμβριος 2013






Τον κόρον υπό του πλούτου γεννάσθαι, την δε ύβριν υπό του κόρου.
Σόλων, 630-560 π.Χ., Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος
μτφρ: Ο πλούτος φέρνει τον κορεσμό και ο κορεσμός την «ύβριν»

Τίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος ή.
Σόλων, 630-560 π.Χ., Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος
μτφρ: Η χόρταση γεννά την ύβριν, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον

Σκαιόν το πλουτείν κ’ άλλο μηδέν ειδέναι.
Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός
μτφρ: είναι φοβερό να πλουτίζεις και να μην ξέρεις τίποτε άλλο

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ;

οδοντόκρεμες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

FlyByWire X-isosi | Εξίσωση |

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

RAMBO 8



Ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Μητρόπουλος μπροστά στο κατεστραμμένο πυλώνα της ανάπτυξης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ



ACAB

Γαμώ το κόμμα σου !!



The Bloopers Team (web radio)

Σαμαράς: ...τουλάχιστον 150 χιλιάδες θέσεις εργασίας!




The Bloopers Team (web radio)

Μποϋκοτάζ στην Coca Cola, ορμάτε σύντρολοι !!


Αλληλεγγύη στους απεργούς στη Θεσσαλονίκη που δεν μασάνε τίποτα από τις μαλακίες του Δαυίδ !

Τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα

...ο  γερμανός ράπερ, Νατοϊκός μισθοφόρος στη Συρία.







Συνάντησε το περήφανο Αραβικό στρατό κι αποδήμησε... 



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6512.html

Μια ποινικά κολάσιμη(;) προπαγάνδα που διασπείρει άφθονο ρατσιστικό μίσος στοχοποιώντας (ξανά) αλλοδαπούς

Χωρίς σχόλια

Επίσημο ιστολόγιο της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α. :
Ενας Ελληνας στο κέντρο της Αθήνας έπεφτε νεκρός από τις γροθιές ενός Τσετσένου μπράβου. Μοιραίο στάθηκε το ταξίδι στην Αθήνα για έναν 28χρονο Ελληνα, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια προχθές το βράδυ σε μπαρ. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν Τσετσένο μπράβο ως δράστη της δολοφονίας του 28χρονου, ωστόσο οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονταν μέχρι να ρίξουν φως σε όλες τις πτυχές του άγριου εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας
Συνελήφθησαν οι δύο (2) ημεδαποί δράστες.
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας. Δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 43 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.

Αφιερωμένο στον υπουργό Δικαιοσύνης.

http://vathikokkino.com

Μητσάρας


Τέφρα.....μόνο.....

Μπράβος εργοδότη σκοτώνει 28-χρονο επειδή διεκδίκησε δεδουλευμένα!

Λιμενομπάτσοι βασανιστές ... και η αναμενόμενη "τιμωρία" τους.
Θυμόμαστε την περίπτωση όταν λιμενομπάτσοι σακάτεψαν στο ξύλο Αφγανούς μετανάστες στην Πάτρα και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψαν ένα δάκτυλο (!!!) από κάποιον από αυτούς για να εκτονώσουν το κτηνώδη ένστικτα τους!

Ποινή "χάδι" για χρυσαυγίτες. Οι ίδιοι καρφώνουν άλλους ναζιστές ...οι μπάτσοι ... σφυρίζουν αδιάφορα (Βίντεο)

Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε καφενείο στα Εξάρχεια [Video]

Άγγλοι μάγοι και αποκρυφιστές διεκδικούν το όνομα «Χρυσή Αυγή»



Βανδή ρε κουφάλες !!

Tέλος στη συνεργασία της με το Σφακιανάκη λόγω ΧΑ έδωσε η Βανδή

“Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες” δηλώνει με νόημα η Δέσποινα




Ο «λαμέ» χρυσαυγίτης Σφακιανάκης
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_23.html

Ναζιστής ταγματάρχης με οπλοστάσιο. Προφυλακίστηκε στέλεχος της Χ.Α
Συνελήφθη την Πέμπτη ο διοικητής της 32ης Μεραρχίας Πεζοναυτών Βόλου, έπειτα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν όπλα και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7529.html

"Περί Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λόγος"

Πηγή: Indymedia

Ο Τριανταφυλλόπουλος κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει από τον Κασιδιάρη έναν μπράβο για να κυκλοφορεί πιο άνετα. Ο Κασιδιάρης προσφέρθηκε να του γνωρίσει ένα «δικό του παιδί».....

Και τώρα που μίλησαν όλοι, ας μιλήσουμε και εμείς...

Για έναν περίεργο λόγο, η υπόθεση σχετικά με τη διπλή εκτέλεση των νεοναζί μπράβων στο Νέο Ηράκλειο -και κυρίως τα όσα ακολούθησαν- έχει συσχετιστεί σχεδόν απόλυτα με την ιστοσελίδα Zougla.gr του γνωστού ρουφιάνου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Σε αυτόν ο Κασιδιάρης έδωσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εκτέλεση. Το αν του δόθηκε «φτιαγμένο» ή το έφτιαξε μετά ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Έτσι κι αλλιώς το γεγονός και μόνο πως ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που καταγράφει ασπρόμαυρη εικόνα (όπως αποδεικνύεται και από το άλλο βίντεο που έδωσαν στη

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

U mad bro?

























http://to-fresko.blogspot.gr/2013/11/u-mad-bro_2289.html?zx=7d237da67683f722

Πεθάναμε ! Δείτε τι τηλέφωνο χρησιμοποιεί ο μπουμπούκος !









Δεν το πιστεύετε? Δείτε το εδώ, ο μαλάκας έχει δύο !


















http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/11/blog-post_9.html

Γ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα”

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των...όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία

Δυνάμεις του Στρατού σταθερά στους δρόμους


Βγάλτε τις στολές παραλλαγής ρε παράσιτα !!

ΕΛΛΗΝ....2020....


ΕΛΛΑΣ ΡΕ

Αν και το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πάρα πολύ πλούσιο, κάποιες φορές αδυνατείς να βρεις λέξεις να σχολιάσεις γεγονότα, εκτός και αν χρησιμοποιήσεις ορολογία που ο «σύγχρονος πολιτικός άνδρας» Κυριάκος Μητσοτάκης θα την χαρακτήριζε «γλώσσα χαμαιτυπείου».

Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι θα σκεφτεί κάποιος ακούγοντας –στο βίντεο που παραθέτουμε- μια εργάτρια, καθαρίστρια στο επάγγελμα να μας λέει ότι δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών με τον αστρονομικό μισθό 325 ευρώ τον μήνα. 
Την έθεσαν σε διαθεσιμότητα και το εξοφλητικό του 15νθήμερου της ήρθε 20 ευρώ. Προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί με άλλες συναδέλφισσες της, και τα ΜΑΤ της επιτέθηκαν σπάζοντας της το χέρι. Πήγε σε νοσοκομείο για να της το βάλουν στον νάρθηκα και πλήρωσε εισαγωγή 25 ευρώ. 

 Ειλικρινά μπορεί κάποιος να σχολιάσει ψύχραιμα τέτοια γεγονότα;

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/11/325-20-25.html

Ζήτησαν ένα ευρώ από φαντάρους για να πάρουν σκούπες και καθαριστικά!

Απίστευτη ξεφτίλα του Στρατού: στο ΚΕΝ Θήβας ζήτησαν ένα ευρώ από φαντάρους να πάρουν σκούπες και καθαριστικά.

Κάγκελο έμειναν οι νεοσύλλεκτοι  συνάδελφοι στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας όταν άκουσαν τους υπαξιωματικούς να τους προτείνουν να βάλει ο καθένας από ένα ευρώ για να αγοραστούν σκούπες και απορρυπαντικά, καθώς ο Στρατός δεν έχει!
Ουσιαστικά, η διοίκηση της μονάδας όχι μόνο επιχείρησε να μεταφέρει στους στρατιώτες και την λαϊκή οικογένεια τμήμα των λειτουργικών εξόδων στους στρατιώτες, αλλά και να κερδοσκοπήσει εις βάρος τους συγκεντρώνοντας ένα υπέρογκο ποσό που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 1000 ευρώ!

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση των φαντάρων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι οποίοι εξήγησαν στους συναδέλφους ότι σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να περάσει

Στις 20 Νοεμβρίου 1936, σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος τη μαχόμενη Μαδρίτη, ο Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι.

Στις 20 Νοεμβρίου 1936, έπεφτε σε ηλικία σαράντα ετών, υπερασπιζόμενος τη μαχόμενη Μαδρίτη, ο Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι.

Κορυφαία φυσιογνωμία του ισπανικού αναρχικού κινήματος, εργάτης-μηχανικός στους σιδηρόδρομους, ο Ντουρούτι παραμένει στην ιστορική μας μνήμη ως ένα από τα πιο εκλεκτά παιδιά της εργατικής τάξης. Ως ένας από εκείνους τους αγωνιστές που πίστεψαν βαθιά πως μπορεί να υπάρξει μια κοινωνία στην οποία η ελευθερία του καθενός θα είναι προϋπόθεση για την ελευθερία όλων.

Τι είδους άνθρωπος ήταν ο Ντουρρούτι:
Ο Μπρέναν λέει ότι τόσο ο Ασκάσο όσο και ο Ντουρρούτι ήταν φανατικοί οι οποίοι, με τα τολμηρά τους κατορθώματα, έγιναν ήρωες του προλεταριάτου- ήταν οι "άγιοι της αναρχικής υπόθεσης", δείχνοντας τον δρόμο με το παράδειγμα τους. Ο Τόμος λέει ότι για μερικούς, ο Ντουρρούτι ήταν "ληστής", "φονιάς" και "ταραχοποιός", ενώ για άλλους ανιδιοτελής ήρωας, μ' ένα υπέροχο, εύστροφο μυαλό που επισκίαζε όλους τους άλλους, ένας άνθρωπος που χαμογελούσε σαν παίδι και έκλαιγε μπροστά στην ανθρώπινη τραγωδία. Ο Τζώρτζ Γούντκοκ τον αποκαλεί, "ο περίφημος αντάρτης ηγέτης" και ιδεαλιστής. Ο Βέρνον Ρίτσαρντς τον αναφέρει, επίσης, ως αντάρτη "ηγέτη", όχι όμως του είδους εκείνου που "καθοδηγεί" τις μάζες.

Η Φεδερίκα Μοντσένυ είπε ότι ο Ντουρρούτι ήταν καλός άνθρωπος με "ηράκλειο σώμα και μάτια παιδιού σ' ένα αγριωπό πρόσωπο". Ήταν ένας άνθρωπος του λαού που δεν ασκούσε επιβολή στους άλλους. Ο Λιμπέρτο Καγιέιας έχει μιλήσει για τον ηρωισμό, την καρτερικότητα και την αφοσίωση

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Stephen Fry για την επιστροφή των Μαρμάρων

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Θάνατος στον φασισμό


Η χούντα δεν χρέωσε τη χώρα..; Αισχρό ψέμα!



Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Δημήτρης Καζάκης δίνει τέλος και μάλιστα με στοιχεία στο ψεύδος που...συχνά πυκνά ακούγεται πως δήθεν η χούντα στην Ελλάδα δεν άφησε χρέη.
Αποκαλύπτει, ή μάλλον υπενθυμίζει, αφού τα στοιχεία είναι δημοσιευμένα και προσπελάσιμα από τον καθένα, πως ο μεγάλος δανεισμός της χώρας ουσιαστικά ξεκίνησε από τη χούντα. Επίσης αναφέρεται στις προκλητικότατες και αισχρές συμφωνίες σε βάρος της ελληνικής οικονομίας που συνήφθησαν την εποχή της επταετίας, όπως και στην ληστρική επιδρομή στα δημόσια ταμεία...

Για γκούγκλαρε και "θαλασσοδάνεια χούντας"...

Η προκήρυξη για την δολοφονία των δυο χρυσαυγιτών

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

«Δεν πολεμάμε τον φασισμό μαζί με την κυβέρνηση, αλλά σε πείσμα της κυβέρνησης. Ξέρουμε ότι καμία κυβέρνηση δεν επιθυμεί πραγματικά τη συντριβή του φασισμού,
γιατί η αστική τάξη είναι αναγκασμένη να προσφεύγει σε αυτόν, κάθε φορά που βλέπει την εξουσία να της γλιστρά από τα χέρια.»
Μπουαναβεντούρα Ντουρρούτι

Ισπανός αναρχικός, μέλος της αναρχοσυνδικαλιστικής εργατικής συνομοσπονδίας (CNT), συμμετείχε στην ένοπλη οργάνωση Los Solidarios (Οι Αλληλέγγυοι), μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας Ιβηρικής (FAI), οργανωτής της απόπειρας εκτέλεσης του Ισπανού βασιλιά. Συμμετείχε στην ένοπλη εξέγερση του 1933, ιδρυτής της ομώνυμης φάλαγγας που μετά την καταστολή του πραξικοπήματος του Φράνκο στην Βαρκελώνη, απελευθέρωσε την Καταλονία και το μεγαλύτερο μέρος της Αραγονίας εγκαθιδρύοντας τον ελευθεριακό κομμουνισμό. Σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του 1936 στην Μαδρίτη κατά την διάρκεια της πολιορκίας της πόλης από τους φασίστες του Φράνκο.

Οι Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πολιτικές εκτελέσεις των φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή που είχαν αναλάβει περιφρούρηση στα γραφεία του βόρειου τομέα Αθηνών, στο Νέο Ηράκλειο. Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος. Η επίθεση είναι επίσης, αφιερωμένη στο απαξιωμένο προλεταριάτο από την Αφρική και την Ασία, στον κάθε μετανάστη που λοιδορείται, που είναι διαρκής ρατσιστικός στόχος για να αποτελεί το φτηνό εργατικό δυναμικό. Η δολοφονία Φύσσα αποτελεί σημείο καμπή, αφού αποτέλεσε το αποκορύφωμα της δολοφονικής καμπάνιας της Χρυσής Αυγής, που τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαίτερα μετά την είσοδό της στο αστικό κοινοβούλιο, έχει επιδοθεί συστηματικά σε δολοφονίες και ξυλοδαρμούς μεταναστών εργαζομένων, ξυλοδαρμούς και βιαιοπραγίες κατά αριστερών και αντιεξουσιαστών, και όλα αυτά με την πλήρη κάλυψη της «δημοκρατικής» αστυνομίας.

Η ένοπλη επίθεση-απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο είναι η αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα νεοναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής εκεί που τους αρμόζει, στα σκουπίδια της ιστορίας. Οι απόγονοι του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου, οι απόγονοι

Το μαγαζί.....με τους μπράβους του.....