Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΩΩΩΠΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!!!!



Ψυχή χρειάζεται...


Γράφουμε στ' αρχίδια μας τους μπανιστηρτζήδες της Cia και τους λέμε: Άντε γαμηθείτε φονιάδες των λαών !!!!!


Over 70 US embassies around the world hide joint NSA-CIA “Special Collection Service” (SCS) electronic monitoring centres.   The images here show some of the more prominent sites in Europe and the Middle East.  All feature rooftop sheds packed with...
surveillance antenna and equipment.

Μαλακία


Πως και πότε πήρε το όνομά της η νέα δημοκρατία;


Σαλτάρισα ρεεεεεεεεεε !!!!!

Για να μην ξεχνάμε

Η 17Ν και ο Επαναστατικός Αγώνας χτυπήσαν με ρουκέτες τους παρακάτω ρουφιάνους.










Κέντρο υποκλοπών η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=394996

Οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν και την Ελλάδα
http://www.attikipress.gr/68457/

Αμερικανικές τηλεφωνικές υποκλοπές και οι επικίνδυνες παπαριές του Πάγκαλου (Βίντεο)
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4256.html

Θ. Πάγκαλος: Ξεπλένει τους Αμερικανούς για τις υποκλοπές
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2401.html


.....και βέβαια χαρακτηρίστηκαν "τρομοκράτες" και είναι στη φυλακή.....

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ !?!?

Παράνοια στην χώρα των αμνών !!

Ν. Μαζιώτης: Κατασκευασμένα από την ασφάλεια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που με παρουσίαζαν σαν ληστή τραπεζών.

Θυμάστε προφανώς όταν στα μέσα του Οκτώβρη όταν μιλούσε μέσα απ' τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων η ασφάλεια ακούγαμε ότι ο Νίκος Μαζιώτης είχε απαλλοτριώσει από τράπεζες πάνω από 1,5 εκ ευρώ.

Ο καταζητούμενος για την συμμετοχή του στον Επαναστατικό Αγώνα με κείμενό του που δημοσιεύεται στο indymedia διαψεύδει τα υπαγορευμένα από τους μπάτσους ρεπορτάζ και τα αποδίδει στο ότι ότι:
"Οι πραγματικές αιτίες της προπαγανδιστικής επίθεσης του κράτους εναντίον μου και εναντίον φυσικά και της συντρόφισσας Ρούπα,έχουν καθαρά πολιτικό υπόβαθρο αφού δεν είμαστε κοινοί παράνομοι, αλλά καταδικασμένοι για την συμμετοχή μας στην ένοπλη επαναστατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, για την οποία συμμετοχή μας είμαστε υπερήφανοι και την υπερασπιστήκαμε πολιτικά δημόσια, αλλά και μπροστά στο δικαστήριο. Αν ήμασταν κοινοί παράνομοι ή «κοινοί

ΗΡΩΕΣ...ΑΠΑΡΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΠΥΡ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ...


 17 Γερμανοί χρειάζονται για να σκοτώσουν ένα ..."χαμόγελο"!

O επόμενος παρακαλώ



ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!

Έτσι θάβαμε τους νεκρούς μας... αυτούς που πάλευαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Σήμερα θάβουμε τους νεκρούς μας από την μνημονιακή πολιτική των "γνωστών" δωσίλογων...




Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ελάχιστες διασυνδέσεις αστυνομικών με τη Χ.Α. είδε η ΕΛ.ΑΣ.????????




Σταγόνα στον ωκεανό τα σταγονίδια της Χρυσής Αυγής που ανακάλυψαν οι “άδιαφθοροι” στην έρευνα που έκαναν στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το πόρισμά τους. Ερευνώντας 319 άτομα σε σύνολο περίπου 50.000 αστυνομικών διαπίστωσαν ότι άμεσες ή έμμεσες σχέσεις με τους νεοναζί της Χ.Α. έχουν 10 άτομα από τους 15 συλληφθέντες αστυνομικούς. Περισσότερο ένα μήνυμα στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. παρά μια ουσιαστική “επιχείρηση αυτοκάθαρσης” όπως την χαρακτήρισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Στάθης, σε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι έδρασαν μεμονωμένα οι αστυνομικοί που διαπιστώθηκε ότι είχαν

Μας εξαπάτησε η μικρή Μαρία

Μας εξαπάτησε η μικρή Μαρία

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η αποκάλυψη πως η μικρή Μαρία είναι τσιγγάνα. Εκατομμύρια Έλληνες είναι έξαλλοι με τη μικρή Μαρία που μας παραπλάνησε πως μπορεί να είναι Αμερικάνα από το Μπέβερλι Χιλς και αποδείχτηκε τελικά πως το «ξανθό αγγελούδι» ήταν μια σκατογύφτισσα από την Βουλγαρία.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι τσιγγάνοι κάνουν ξανθά παιδιά αν και δεν προκάλεσε καμία έκπληξη πως όλοι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που πιστεύουν στην Άρια φυλή είναι σαν μαύροι γύφτοι.

Η φτώχεια «συρρικνώνει» τον εγκέφαλο των παιδιών

Τα παιδιά που μεγαλώνουν σε φτωχές οικογένειες έχουν μικρότερο εγκέφαλο, σύμφωνα με νέα έρευνα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση JAMA Pediatrics, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο όγκος της αμυγδαλής και του ιππόκαμπου, ήταν μικρότερος στα παιδιά φτωχότερων οικογενειών. Οι συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου ρυθμίζουν μερικώς τη μνήμη και τα συναισθήματα.



Το γεγονός ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε φτωχές οικογένειες έχουν μικρότερο εγκέφαλο είχε αποδειχθεί και από προηγούμενες μελέτες, ωστόσο οι ερευνητές θέλησαν να εντοπίσουν την αιτία της συρρίκνωσης. Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες ανέλυσαν ιατρικά δεδομένα 145 παιδιών από το Σεντ Λούις, ηλικίας 6 έως 12 ετών. Τα παιδιά είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερη μελέτη σχετικά με το στρες, στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα οι επιστήμονες είχαν παρακολουθήσει και τους γονείς για να αξιολογήσουν τη συμπεριφορά τους.

ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Για να θυμόμαστε

Του Γιώργου Αλεξάτου 

Στην φωτογραφία βλέπουμε επίθεση έφιππων καραμπινιέρων κατά της φοιτητικής διαδήλωσης την 28η Οκτωβρίου 1941 στην κατεχόμενη Αθήνα.
Η διαδήλωση οργανώθηκε με απόφαση της Κ.Ε. της ΟΚΝΕ και σ' αυτήν ακούστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα "Λευτεριά στο λαό! Θάνατος στο φασισμό!".

Ούτε την 28η Οκτωβρίου τους εκχωρούμε, σύντροφοι. Δεν είναι δική τους γιορτή ούτε είναι αυτοί που την καθιέρωσαν, όπως με περισσή ευκολία γράφει κάποιος κόσμος.

Η 28η Οκτωβρίου άρχισε να τιμάται από τους νέους κομμουνιστές. Που είχαν απέναντί τους κάνες όπλων.

Ας τους σεβαστούμε.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4602.html

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο dimar στο υπόγειό του !!

Άλααααααααα !!


Άλααααα........


Άλαααααα

Άλααααα ρε dimar !!



να σωθεί η ANtHRoBoTiX

Μας ψεκάζουσι !!



666 ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" .....

ΝΕΚΡΩΝ ΟΧΙ

Ξεκινήστε τις ετοιμασίες. Γυαλίστε ιστούς και σιδερώστε σημαίες, κάντε το μάτι να βουρκώσει με ηρωικά κατορθώματα των νιάτων του '40 και μετά ξανά πίσω στο μαντρί.

Από το "ΑΕΡΑ", στο "Ειρηνικές και μαζικές διαδηλώσεις". Από το "Κορόιδο Μουσουλίνι", στο "Ευρώπη του Νότου". Από το "Κάτω ο φασισμός", στο "Ολοκληρωτικό όραμα της Ευρώπης". Από τον "Τοίχο της Καισαριανής" στο "Μαζί ενωμένοι για το Ευρωπαϊκό Όνειρο". Από το Ρούπελ, στο "Δρόμο για τις Βρυξέλλες". Τέτοιες κουβέντες εκσφενδονίζουν καθημερινά από όλους τους χώρους οι σωτήρες σου και υπερασπιστές της εθνικής σου αξιοπρέπειας. Τέτοιοι μάς πρέπουν αφού χ€ζόμαστε μπροστά σε ανδρείκελα που μας κουνάνε το δάχτυλο σαν δάσκαλοι της κακιάς ώρας και μας βάζουν τιμωρία με το πρόσωπο στον τοίχο και το ένα πόδι πάνω.

Άιντε στις παρελάσεις να κουνάμε σημαιάκια και να ακούμε την κάθε αρλούμπα του κάθε δημοκρατίσκου περί Ελευθερίας και Ιδανικών. Αντί να κλείσεις τα παραθυρόφυλλα εκείνη την μέρα και να κλαις, έχεις και το θράσος να κατέβεις στο δρόμο να καμαρώσεις τα χάλια σου. Βγάλτε τους νεκρούς των βουνών και των κάμπων, των νησιών και των πόλεων να αντισταθούν για μας. 

Από ζωντανούς που επέλεξαν να ζήσουν μία ζωή εν τάφω οριζόμενη από κατακτητές μην περιμένεις τίποτε. Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες. Η Ελλάδα ανήκει στους νεκρούς της.-

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5293.html

Το Προεδρικό Μέ-γαρο στα χέρια των ανταρτών !!


Το πρώτο κοινό προγραμματικό ανακοινωθέν, μετά την κατάληψη της εξουσίας και την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης, έκαναν χθες οι επικεφαλής των ανταρτών «Κομαντάντε Βενιζέλος» και «Χενεράλ Σαμαράς».

Σε ανακοίνωσή τους πάντως, οι δυνάμεις των ανταρτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησαν για εξαπάτηση του λαού και εμπαιγμό, αφού ούτε το μνημόνιο σκίστηκε στο προαύλιο της Βουλής σύμφωνα με το τελετουργικό, ούτε ο κομαντάντε Βενιζέλος διαθέτει το σωστό μούσι.

Moufanet, Νίκος Ζαχαριάδης από protagon, μέσω "Το Γρέκι"

Η 28η Οκτωβρίου εορτάστηκε εις την χώραν

Έτσι για να μην παραμυθιαζόμαστε για το ποιοι αντιπαλεύουν στην ουσία τον φασισμό...

“Όσοι είναι ενάντια στο φασισμό χωρίς να είναι ενάντια και στον καπιταλισμό

...μοιάζουν με ανθρώπους, που θέλουν να φάνε τη μερίδα τους από το μοσχάρι, χωρίς όμως να σφαχτεί το μοσχάρι. Θέλουν να φάνε το μοσχάρι, αλλά να μη δουν το αίμα του. Και θα είναι ευχαριστημένοι, αν ο χασάπης πλύνει τα χέρια του πριν τους σερβίρει το κρέας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ενάντια στις σχέσεις ιδιοκτησίας, από τις οποίες γεννιέται η βαρβαρότητα, είναι μονάχα ενάντια στη βαρβαρότητα.“

Μπ. Μπρεχτ


Η φωτό είναι του Vicente Navarro “Ο Νταλί και ο Φασισμός”
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/10/blog-post_324.html

Της καγκελαρίας



έχουμε έρθει.....

Με το "αζημίωτο" χαρίζει εκατομμύρια ευρώ, του σκληρά φορολογούμενου ελληνικού λαού σε πλουτοκράτες ο Ευ. Βενιζέλος;


Στις 10 Οκτωβρίου του 1944, στις 12 τα μεσάνυχτα, με εντολή του Χίτλερ 800 παιδιά...


...τσιγγάνικης καταγωγής, ηλικίας από 8 - 18 χρόνων, θανατώθηκαν στους θαλάμους αερίων του 'Αουσβιτς.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

pink floyd-another brick in the wall



ΔΕΣ ΤΟ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Changing Education Paradigms



Δείτε το!!!!!Ειδικά οι γονείς.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

"Θεωρία των άκρων" με χρηματοδότη την Ε.Ε

Πηγή: "Ριζοσπάστης"

Δίνουν 100.000 ευρώ από κονδύλια της ΕΕ για κάθε προπαγανδιστική δράση ταύτισης κομμουνισμού - ναζισμού

Σύμφωνα με έγγραφο που διακινείται από το υπουργείο Εσωτερικών και απευθύνεται σε αποκεντρωμένες διοικήσεις, δήμους και περιφέρειες της χώρας, πανεπιστήμια και ΤΕΙ, επιμελητήρια, ΜΚΟ, άλλους φορείς, βρίσκεται ήδη σε φάση επιλογής φορέων το ευρωενωσιακό πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες, 2014 - 2020».

Με το σκέλος του προγράμματος που ονοματίζουν «Ευρωπαϊκή Μνήμη», δίνεται χρήμα με ουρά προκειμένου να προπαγανδιστεί το κατάπτυστο αντικομμουνιστικό μνημόνιο, με το οποίο επιχειρείται

Οντως... πάλιωσε ο μαρξισμός ....

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΟΝΤΩΣ, ΠΑΛΙΩΣΕ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ...

Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να παρέμβω σε κουβέντες για να αντικρούσω απόψεις ανθρώπων που είχαν επίγνωση αυτής της μεγάλης αλήθειας! Έπρεπε να φτάσω στα 57 για να καταλάβω κάτι που τόσος και τόσος κόσμος υποστήριζε -κι απ' όσο θυμάμαι, από τότε που θυμάμαι- ήξερε κι εγώ του έκανα τον εξυπνάκια:
Δεν υπάρχει πλέον ταξική πάλη, για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις. Τρανή απόδειξη η εισοδηματική ισότητα που έχει επιτευχθεί στον τόπο μας.

Μόλις 26.770 και 26.160 ευρώ ήταν το εισόδημα που δήλωσαν για το 2012 ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Αλαφούζος. Ακόμα χειρότερα, ο κ. Βγενόπουλος έζησε τον περασμένο χρόνο με 18.217 ευρώ. Περίπου 1.500 τον μήνα.

Ζητώ συγγνώμη από όλους εκείνους που -και από εδώ ακόμα- τους υποχρέωνα να υποστούν τις εμμονές μου σε μια θεωρία ιστορικά ξεπερασμένη.....

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4033.html

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται


Νέο πρωτοποριακό κοινό αποκτά ο ΜΠΑΟΚ



Τα πάνω-κάτω μεταξύ των ανθρωπολόγων

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει.

























http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/10/blog-post_27.html

Καταδικάζω !!


Tι περιμένετε ρε μαλακισμένα, να σφυρίξει ο Τσίπρας επίθεση κατά της εξουσίας ??


Καταδικάζω τον Εθνικό μας Ύμνο !!

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βία μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



Ο λαός εξαθλιώνεται, οι πλουτοκράτες αυξάνουν τα κέρδη τους

Η ανάλγητη ταξική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων εξαθλιώνει τεράστιες μάζες των λαϊκών στρωμάτων, έχει οδηγήσει σε χιλιάδες αυτόχειρες και σε ατέλειωτες στρατιές ανέργων, και παράλληλα ποτίζει συνέχεια με εργατικό αίμα τον κήπο όπου ανθίζουν τα κέρδη μιας δράκας ντόπιων πλουτοκρατών.

Κι αυτό το λένε και τα δικά τους οικονομικά νούμερα. Το σημερινό «Βήμα της Κυριακής» επικαλούμενο τα   στοιχεία της  έκθεσης της εταιρείας ερευνών X-Wealth. Μας λέει ότι  οι 505 Ελληνες πολυεκατομμυριούχοι διαθέτουν συνολική περιουσία 60 δισεκατομμυρίων ευρώ την οποία, είδαν μάλιστα να αυξάνεται κατά 20% σε σχέση με πέρυσι. 

Είναι το ίδιο παρασιτικό κεφάλαιο που εκτός των άλλων διαθέτει –σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel- καταθέσεις στο εξωτερικό που φτάνουν τα 600 δισ. ευρώ.

Ετσι μεταφράζεται «η σωτηρία της χώρας» που ευαγγελίζεται το αστικό πολιτικό προσωπικό των αστών.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5171.html

Αφήνω αυτό εδώ


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥΣ

Εξόρυξη Χρυσού-Το μέλλον της Χαλκιδικής...



Το ορυχείο αυτό στη Montana (USA), μετά από αρκετά χρόνια εκμετάλλευσης έκλεισε, καθώς έγινε αντιπαραγωγικό, αφήνοντας πίσω μόνο καταστροφή, μόλυνση και ανέχεια για τους κατοίκους και τις επόμενες γενιές...
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι ανεπτυγμένες χώρες, δίνουν τις απόλυτες εγγυήσεις για την ασφάλεια αυτών των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων. Δυστυχώς όμως, ακόμα και χώρες όπως οι Η.Π.Α και ο Καναδάς, δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί απλά δεν είναι εφικτό να μετριάσεις έστω, τις ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία, το περιβάλλον και την οικονομική πρόοδο ενός τόπου, από μία τέτοιου τύπου δραστηριότητα. Όπου κι αν βρίσκονται αυτές οι πολυεθνικές, δρουν με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους εξόρυξης, λαδώνουν όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και φορείς, για να αποκομίσουν τα τεράστια γι'αυτούς κέρδη και με το πέρας των εργασιών φεύγουν, αφήνοντας τα απόβλητα και το μαρασμό για τους εκάστοτε γηγενείς....
Σε σύγκριση με την αχανή και αραιοκατοικημένη Μοντάνα,η Χαλκιδική μας είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρή και πυκνοκατοικημένη, για να σηκώσει αυτό το τερατούργημα που λέγεται ανοιχτή εξόρυξη χρυσού.
Ας μη καταδικάσουμε για πάντα το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Βοήθησε και εσύ τον λαό της Χαλκιδικής στον αγώνα του εναντίον της καταστροφής του τόπου του από την μεταλλευτική εταιρεία El Dorado Gold (Καναδικός Χρυσός).

http://www.nomines.org

βασανίζομαι....

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ...ΠΑΛΙ



ΑΣΤΗ ΝΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΜΕ

Kι άμα σου κάτσει .....

Love is

FOUND ON THE WEB!!!?????



http://www.eyeofsiloam.com/

YOU KNOW.....

EVEN THIS....

ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ






ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ

JUST A LITTLE.....

20..

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Temple Of The Dog - Hunger Strike

Monster Voodoo Machine - Bastard Is As Bastard Does (HQ)

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΟΜΕΘΑ ΚΥΡΙΟΙ.....






















Διαδήλωση στη Βραζιλία