Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

One at a time




Ο Μεγάλος Bill Hicks


Deftones - Change (In The House Of Flies Music Video)


Στην Αμερική σου παίρνει το σπίτι ο κυκλώνας....


Στην Ελλάδα...στο παίρνει ο Διάολος



O Σαμαράς θέλει να ... πάρει τα σπίτια των Ελλήνων

Μοιάζει σίγουρα με την «εκδίκηση της γυφτιάς». Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το κύριο σύνθημα της μετεμφυλιακής Δεξιάς ήταν ότι «αν έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία, θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη»!

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσαν οι δεξιές κυβερνήσεις να τρομοκρατήσουν τα πολιτικά καθυστερημένα λαϊκά στρώματα που έφτυναν αίμα για να επιβιώσουν και να καλύψουν τις θεμελιωδέστερες των βιοτικών αναγκών τους.

Η απειλή ότι «οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια» πέρασε έτσι βαθιά στην ιδεολογία και στο πολιτικό υποσυνείδητο των ψηφοφόρων της Δεξιάς. Δεν περιγράφεται, λοιπόν, η σημερινή σύγχυση τους καθώς εμβρόντητοι παρατηρούν με πόση λύσσα η δεξιά κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου προσπαθεί μαινόμενη να τους πάρει αυτή τα σπίτια «γδέρνοντας» τους κατόχους

Ιερώνυμος graffiti


Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΜΑΣΟΝΑ


Ερχόμαστε!


Τι Ράμπο? Ρόμπα.

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ: Εγινα μαυραγορίτης ..για να σας βοηθήσω.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μαυραγορίτη Τάσο Μητρόπουλο που σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» «έπιασε την καλή ανοίγοντας στην Καλαμάτα και στη Μεγαλούπολη καταστήματα αγοράς χρυσού».

Φωτογραφίζεται, προκλητικότατα με ένα τεράστιο πούρο, και το μόνο που δεν μας λέει είναι ότι κάνει ιεραποστολικό έργο. Και γιατί άλλωστε να μην δηλώνει ενθουσιασμένος από την νέα του δραστηριότητα αφού όπως λέει κι ο ίδιος «πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο», σ’ αυτόν.

Είναι κάτι παραπάνω από αναίδεια να είσαι αποτυχημένος υποψήφιος της Ν.Δ., να καταντήσεις μαυραγορίτης καμαρώνοντας μάλιστα γιατί πλουτίζεις εκμεταλλευόμενος την ανθρώπινη δυστυχία, και με τα λεγόμενα σου να ρίχνεις το φταίξιμο στον κόσμο γιατί έφτασε στο σημείο να έχει την ..ανάγκη σου και να σου «ξεπουλάει τους βαφτιστικούς σταυρούς τους για να πληρώσουν τα χαράτσια», όπως χαρακτηριστικά λέει.

και βίδεο.....http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8801.html

Πόλεμο γρήγορα !!

«Συναγερμός» για το χρέος στις ΗΠΑ

Θα φτάσει στο μέγιστο επιτρεπτό όριο τον Οκτώβριο


Το χρέος των ΗΠΑ θα φτάσει στο μέγιστο επιτρεπτό όριό του στα «μέσα Οκτωβρίου» και το Κογκρέσο θα πρέπει να αυξήσει το πλαφόν πριν από αυτήν την ημερομηνία για να αποφευχθεί μια στάση πληρωμών, ανέφερε χθες ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ σε επιστολή του.
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/574341/sunagermos-gia-to-hreos-stis-ipa/

H πατριωτική αριστερά κι η δωσίλογη ακροδεξιά… μέσα από δύο ανακοινώσεις: ΚΚΕ & ΔΗΜΑΡ - Για να καταλάβεις ποιοι είναι υπάλληλοι τραπεζιτών και χανουμάκια των ιμπεριαλιστών!

ΔΗΜΑΡ: «Επί δυόμιση χρόνια η Συρία ταλανίζεται στη δίνη ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου... Η πρόσφατη χρήση χημικών όπλων κορυφώνει τη φρίκη...  Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει άμεσα...
προς το συμφέρον του συριακού λαού που θέλει να ζει δημοκρατικά χωρίς την καταπίεση και την αυθαιρεσία του καθεστώτος Άσαντ»

ΚΚΕ:  «Το ΚΚΕ καταδικάζει την εξωτερική επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας και των άλλων κρατών της περιοχής, καταδικάζει την προετοιμασία νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου... οργανώνουν και αξιοποιούν προπαγανδιστική και παραπλανητική καμπάνια ενοχοποίησης της συριακής κυβέρνησης για τη χρήση χημικών όπλων, προκειμένου να δικαιολογήσουν στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας... επεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας στο πλευρό των ενόπλων αντικαθεστωτικών, των κάθε λογής μισθοφόρων, τους οποίους τροφοδοτούν με οπλισμό για να προωθήσουν τα στρατηγικά τους σχέδια στην περιοχή...»

Τώρα κατάλαβες τι ρόλο "παίζει" και για λογαριασμό ποιων η ΔΗΜΑΡ;
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/h_26.html

Της προβοκάτσιας γίνεται !!

Πυρά κατά του ΟΗΕ στη Συρία
Στόχος ελεύθερων σκοπευτών έγινε τη Δευτέρα η ομάδα των ειδικών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς μετέβαινε στο σημείο όπου καταγγέλθηκε ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση με χημικά όπλα την περασμένη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/pira-dex8ike-i-omada-tou-oie-gia-ta-ximika

Syria: Obama's terrorist friends using chemical weapons - Αυτοί είναι οι φονιάδες των λαών!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/syria-obamas-terrorist-friends-using.html

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/youtube.html

Bρέθηκαν τα χημικά στη Συρία! Τώρα οι ξεφτιλισμένες πολιτικές πόρνες της ΔΗΜΑΡ, της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλων των ΜΜΕ & ΝΑΤΟπεοθηλαστών δημοσιογράφων, τι σκατά θα μολογάνε; Και κλάμα τα γερμανοτσογλάνια!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/b_25.html

Συρία: Η προβοκάτσια των χημικών όπλων
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3137.html

Οι χρηματοδοτούμενοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ "επαναστάτες" της Συρίας (διάβαζε Αλ Κάιντα) ρίχνουν απαγορευμένα χημικά! Οι πολιτικές πόρνες της Ελλάδας και οι ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφοι, μαζί με τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων, τώρα τι θα πουν; 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/akh-crimes-and-scandals-of-syrian_26.html

Eίναι πλέον γνωστός ο χρηματοδότης της Αλ Κάιντα... για να "εκδημοκρατίσει" την Αραβική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Συρίας

Alexei Pushkov: Ο Ομπάμπα στον ίδιο δρόμο με τον Μπους...

Καυστικός ο ρώσος βουλευτής Alexei Pushkov, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (Ντούμα), αναφορικά με την προβοκάτσια των χημικών όπλων για μια ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: "Ο Ομπάμπα στον ίδιο δρόμο με τον Μπους"!


Ερώτηση Παπαρήγα για τις εξελίξεις στη Συρία

Στην ερώτησή της η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι το ΚΚΕ καταγγέλλει την στρατιωτική προετοιμασία των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας, της Γαλλίας και των συμμάχων τους κατά της Συρίας με πρόσχημα την κατηγορία περί χρήσης χημικών όπλων από τις Συριακές ένοπλες δυνάμεις και πρόσθεσε ότι η κατηγορία αυτή στηρίζεται σε ατεκμηρίωτη καταγγελία των λεγόμενων αντικαθεστωτικών ομάδων ενώ αγνοείται σχετική κατηγορηματική διάψευση της κυβέρνησης της Συρίας αλλά και τοποθέτηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας που αναφέρεται σε προβοκάτσια.
http://www.zougla.gr/politiki/article/erotisi-papariga-gia-tis-ekseliksis-sti-siria-775880
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/alexei-pushkov.html

Συρία Γερά !! Φωτιά κι ατσάλι στα σκυλιά !!

Αγγλία-ΗΠΑ-Γαλλία ετοιμάζουν επίθεση κατά της αδέσποτης και απροσκύνητης Συρίας, της χώρας όπου χριστιανοί,μουσουλμάνοι κ.α. ζουν αδερφωμένα και με αλληλεγγύη μεταξύ τους.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ οραματίζονται μια Συρία με σαρία βλέπετε !!

Βολεύει.....

Kάτω τα χέρια από τη Συρία... επισημαίνει η Μόσχα στα γεράκια του πολέμου ...και λαϊκές διαδηλώσεις αύριο στη Ρωσία υπέρ του Ασσαντ!
Στην Ελλάδα που η ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών κι η αξιωματική αντιπολίτευση σφυρίζει γερμανικά

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Άντε να ξανάρθουν αυτές οι εποχές !!


Στο ντιβάνι της Διβάνη και της διανόησης

Του Κώστα Βαξεβάνη

Το πρόβλημα με την ελληνική διανόηση δεν είναι ότι σιωπά και κοιμάται. Είναι ότι χωνεύει ακόμη. Χορτάτη, φουσκωμένη, κάνει όπως ακριβώς αυτός που ανάμεσα στα απομεινάρια των όσων καταβρόχθισε, υπόσχεται ενοχικά πως δεν θα το ξανακάνει. Ρεύεται τα πλούσια εδέσματα, νιώθει, χορτάτος πια, την άσχημη γεύση στο στόμα και μετατρέπεται για λίγο σε νομιμόφρονα της καλής διατροφής. Όσο κρατά η χώνεψη.

 Ποια είναι η διανόηση στη χώρα, θα ρωτήσει κάποιος. Ποια είναι πρέπει να απαντήσω κι εγώ γιατί υπάρχει κίνδυνος να αδικήσω πολλούς. Αναφέρομαι λοιπόν, στους ανθρώπους αυτούς, που είτε το άξιζαν είτε όχι, κυριάρχησαν σε αυτό που λέμε “γράμματα και τέχνες”. Το όνομά τους μπαίνει δίπλα στα τραγούδια, στα βιβλία, σε έργα δημιουργίας και βέβαια πανεπιστημιακές μελέτες. Σε αυτούς

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον 19χρονο

.....Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι από την νεκροψία δεν προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε κάποιον μώλωπα στα πόδια. Κι έτσι δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται αρχικά στοιχεία πραγματογνωμοσύνης, σύμφωνα με τα οποία «το πόδι τού 19χρονου παγιδεύτηκε από την πόρτα του τρόλεϊ που έκλεινε και αυτό οδήγησε στην μοιραία πτώση του στην άσφαλτο».

http://www.zougla.gr/greece/article/to-porisma-ton-iatrodikaston-gia-ton-19xrono

..Ἄργειε νά'λθῃ ἐκείνη ἡ μέρα, κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, γιατί τὰ ’σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά..



Πείτε σ' αυτόν τον πατέρα ότι υπάρχουν "παράπλευρες απώλειες" για να πληρωθούν οι μίζες πολιτικών και στελεχών του ΟΑΣΑ...




















Αυτή είναι η Ελλάδα.....

 Αν δεν έχεις 1 € για το εισιτήριο σε σκοτώνουν, αν χρωστάς 170 εκατομμύρια € διορίζεσαι από τα γερμανοτσογλάνια Πρόεδρος στην Eurobank! 

Ως πότε.....;;

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ώρα να ξανάρθουν αυτές οι εποχές.....


Αυτόπτης μάρτυρας:"Το παιδί το δολοφονήσανε!!"



Αυτόπτης μάρτυρας: Τι πραγματικά έγινε στο τρόλεϊ.....
Για τραμπουκισμό από τον ελεγκτή και του οδηγό του τρόλεϊ προς τον νεαρό που δεν είχε

Ένας «τζαμπατζής» λιγότερος... για ένα γαμοεισιτήριο κι ένα κωλοευρώ

«Ο νόμος, στην μεγαλοπρεπή του ισότητα..... απαγορεύει και στους πλούσιους όπως και στους φτωχούς να κοιμούνται κάτω από τα γεφύρια ή στις παραλίες, να ζητιανεύουν στους δρόμους και να κλέβουν ψωμί».....

.....καθώς και να μην πληρώνουν εισιτήριο στο τρόλεϊ θα μπορούσε να προσθέσει κανείς στην ρήση του Ανατόλ Φράνς.










http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5244.html

Έκκληση από τον πατέρα του Θανάση, που δολοφόνησε η πολιτική των δωσίλογων γερμανοτσολιάδων…



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1581.html

"Τον προσβάλλανε, τον ξεφτίλισαν..."


To όνομα του "ελεγκτή" είναι Γιάννης Οικονόμου... πρώην πρόεδρος της ΟΝΕΔ μετέπειτα στο γραφείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αποτυχημένος πολιτευτής...Τον χώσανε ως ελεγκτή να βολευτεί! ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Να δικαιώσουμε ένα αδικοχαμένο παλικάρι εξαιτίας των έμμισθων εκτελεστικών οργάνων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ της ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Οι επιβάτες έδιναν στον ελεγκτή το εισιτήριο αλλά το ανθρωπόμορφο κτήνος δεν άκουγε κανέναν για να πάρει τα ποσοστά και το πριμ των ρεπό όταν πιάνουν λαθρεπιβάτες. Ο βολεμένος Νεοδημοκράτης εφαρμόζει τις εντολές της Τρόικας και του υπαλλήλου της Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για απαράδεκτες συμπεριφορές.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/to_15.html

Θρίαμβος της δικαιοσύνης! Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι, που βρήκε το θάνατο ο 18χρονος «τζαμπατζής» (σύμφωνα με την κρατικοδίαιτη καθηγήτρια Νομικής Διβάνη)! Για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της αδέκαστης δικαιοσύνης, το πρόστιμο των 72 ευρώ θα πληρώσουν οι γονείς του 18χρονου νεκρού!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/18-72-18.html

Η σαπίλα μόνον με Λαϊκά Δικαστήρια μπορεί να πεταχτεί...

Λένα Διβάνη: "Συμπέρασμα: Οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό"

1,40 ευρώ στοιχίζει η ζωή για την "κυρία" Διβάνη, την "Eλληνίς"... όπως αυτοπροσδιορίζεται....




Ο ελεγκτής-φονιάς την δουλειά του έκανε...
Κι όμως έχουμε πόλεμο!

Οι πολίτες ξυλοφόρτωσαν ελεγκτές στον σταθμό Άγιο Λευτέρη του Ηλεκτρικού… φωνάζοντας «Το σώμα του παιδιού είναι ακόμη ζεστό και άταφο κι εσείς ξαναβγήκατε για να μαζέψετε λεφτά;»

Κίνητρα Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών
Για κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
Για κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.

«O νεαρός ωθήθηκε» έξω από το τρόλεϊ.....



«O νεαρός ωθήθηκε» έξω από το τρόλεϊ με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες (Βίντεο)

Αλήθεια τι έχουν να πουν τώρα όσοι βιάστηκαν να απαλλάξουν από τις ευθύνες τους ελεγκτή και οδηγό του τρόλεϊ, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Θανάσης στο Περιστέρι. Και καλά η διοίκηση του ΟΑΣΑ, αλλά κάποια «δημόσια πρόσωπα» σαν την Λένα Διβάνη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο, που βιάστηκαν να βγάλουν «ετυμηγορία» και να αποδώσουν τον θάνατο του νεαρού

Ένας αστός δημοσιολόγος για την πώληση του "902"

Ο Δημήτρης Δανίκας είναι ένα ναυάγιο της ταξικής πάλης, που θα έγραφε και ο «Ριζοσπάστης». Ακόμα και τώρα που σιτίζεται από την φυλλάδα του «κομιστή» δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το αντιΚΚΕ μένος του, κάποιες φορές φτάνοντας σε σημείο να αυτογελοιοποιείται. (Διαβάστε την παραπομπή που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης).
Όμως επειδή ήδη –με την γνωστοποίηση της αγοράστριας εταιρείας του «902»- άρχισαν σε ηλεκτρονικά μέσα να γράφονται πολλά, δεν μπορεί να μην αναφέρουμε ένα κείμενο του Δ. Δανίκα που, κατά την άποψη μου, βάζει τα πράγματα στην θέση τους, αν και δεν μου δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω διατυπώσει σε άλλο κείμενο μου.

Εδώ, ας μην ξεχνάμε ότι ο σημερινός καλαμαράς του «Πρώτου Θέματος» υπήρξε για χρόνια δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και ας μην αποκλείσουμε να έχει ..ίχνη συνείδησης.. όπως επικαλείται το ερέθισμα για να γράψει το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε εδώ.

Μην ακούω κακόβουλες ανοησίες και αστήρικτες συκοφαντίες. Το ζήτημα του «902 Αριστερά στα FM» είναι μια ιστορία εντελώς αλλιώτικη από όλες τις άλλες.

Το λέω αυτό επειδή επί σειρά ετών υπήρξα δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και για ένα χρόνο διευθυντής προγράμματος του 902. Εχουμε και λέμε. Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Το οφείλω

Έχει κι άλλα τατουάζ ο Κασιδιάρης...

Χρυσαύγουλα έδειραν παπά.....

τον πέρασαν για αναρχικό !

http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/08/blog-post_6656.html

ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΝΤΑΥΘΑ :

Ο Αρτέμης Σώρρας κερνάει ένα πιάτο σκατά για τον καθένα σας. Σπεύσατε!
Βλέπετε οι μεσσιανικές θεωρίες πάντα πουλάνε (στην προκειμένη φέρνουν κλίκ) και το news247 δεν θα μπορούσε να μείνει στην απ' έξω έστω και αν παραπληροφορούσε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τους αναγνώστες του.

Αεροψεκαζόμενοι, σας το είχα τάξει και είχα πεί: όταν καταρρεύσει και αυτή η μπαρούφα θα είμαι εδώ και θα σας το θυμήσω. Να' μαι λοιπόν! 

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Dim Vlg - Καμένη Γη


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Το σύστημα Ερντογάν εκδικείται


Επιχείρηση-σκούπα με συλλήψεις και προσαγωγές επωνύμων καλλιτεχνών βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία στα πλαίσια μιας ηθικοπλαστικού τύπου παρέμβασης των διωκτικών αρχών που «τιμωρούν» εκ των υστέρων όσους συμμετείχαν στις λαϊκές κινητοποιήσεις της πλατείας Ταξίμ. 

Οι συλλήψεις γίνονται με την κατηγορία της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών. Έτσι η Αστυνομία διαθέτει το «άλλοθι» που χρειάζεται για να διερευνήσει σε βάθος στοιχεία που αφορούν γνωστούς ηθοποιούς και όχι μόνον.

Πρόκειται για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης των ισλαμιστών του Ερντογάν με τους κοσμικούς που κατέβηκαν στους δρόμους, διεκδικώντας τις ελευθερίες που στερούνται βαθμηδόν από τα μέτρα που

Ενημέρωση για την εγγύηση του Κ.Σακκά

Ανακοινώνουμε ότι το ποσό της εγγύησης των 30.000 ευρώ του Κ.Σακκά συγκεντρώθηκε.

Συγκεκριμένα μαζεύτηκε το ποσό των 30.206 ευρώ με την τελευταία χτεσινή καταμέτρηση.Απο το κουτί που υπήρχε στο Κ ΒΟΞ συγκεντρώθηκαν 8.146 ευρώ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ





https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484800

Λιώσαμε στο γέλιο !!

Τι τους πιάνει τους φασίστες καλοκαιριάτικα?
Βάλανε και κλαίνε κάτι γάτες...    
    


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, το ΚΤΕΟ και η… καμπάνα
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/o-vouleftis-tis-xrisis-avgis-to-kteo-ke-i-kampana

Είχαν οι σπαρτιάτες μπυροκοιλιές ..... και χοληστερόλη ;;

2μερο φασιστοκάμπινγκ στην Κρήτη, το γέλιο της αρκούδας
Κρίμα που δεν βρεθήκαμε....
Μαζεύτηκαν κάμποσα Κρητικά σκουλήκια στον Κίσσαμο κι έκαναν φυσική ζωή και αθλοπαιδιές.
Η μαλακία που τους δέρνει έγραψε και πάλι βιβλίο.
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.....



μέσα! μέσα!

Έλα στον αλήτη



Κουκλα μου γλυκια σε παρακαλω
Ασε τον Αδολφο κι ελα απο δω

Ασ'το χρυσαυγιτη,κι ελα στον αλητη
Ασ'το καθαροαιμο κι ελα στον κοπριτη!

Σιωνιστικά MME - Zionist Media

Η Πατρίδα που αγάπησα



Ο Σαμαράς στις ΗΠΑ !!

Μπαράζ πυρκαγιών.
Μάχη με τις φλόγες δίνουν εκατοντάδες πυροσβέστες σε διάφορες εστίες πυρκαγιάς που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα.


Δύο σεισμοί 5,1 και 4,2 Ρίχτερ στην Αμφίκλεια.
Αισθητοί και στο Λεκανοπέδιο.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Διάφορα

Πωλήθηκε ο «902» από το ΚΚΕ
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/566788/polithike-o-902-apo-to-kke/

3 νεκροί πακιστανοί στα σύνορα από σφαίρες του ελληνικού κράτους
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484767

Άκυρη η οικοδομική άδεια του «Mall»
http://www.zougla.gr/greece/article/akiri-i-ikodomiki-adia-tou-mall

Βραζιλία: Καταδικάσθηκαν 25 αστυνομικοί για σφαγή σε φυλακή
http://www.zougla.gr/kosmos/article/vrazilia-katadikas8ikan-25-astinomiki-gia-sfagi-se-filaki

Θρίλερ κατασκοπείας.....μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη Γερμανού υπήκοου, ηλικίας 72 ετών με την κατηγορία της κατασκοπείας στο γραφικό χωριό Αρμόλια.
http://www.zougla.gr/greece/article/silipsi-germanou-gia-kataskopia-sti-xio
http://www.zougla.gr/greece/article/anakrinoun-ton-kataskopo

Δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση συνεπλάκησαν με δύο νταήδες, 40 και 39 ετών, πλησίον του club Enigma. Ο 40χρονος που πυροβόλησε είναι γόνος της γνωστής οικογένειας Βοϊδονικόλα, μέλη της οποίας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά αδικήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Al Sorroto κατάγεται από την Ιταλία και επισκέφθηκε τη Σαντορίνη για διακοπές.
http://www.zougla.gr/greece/article/pirovolismi-en-mesi-odo

«Άκου λοιπόν, Χρυσαυγίτη, άκου, αμόρφωτε άνθρωπε...»

«Μπας και τον Μένανδρο τον λέγαν Μαίανδρο;», γράφει ο σκιτσογράφος Στάθης

Ο γνωστός Στάθης των γελοιογραφιών ξαναχτύπησε με κείμενό του και αυτή τη φορά αποδέκτης ήταν η Χρυσή Αυγή.

Στο κείμενό του, αναφέρεται στους «αμόρφωτους», όπως τους χαρακτηρίζει, ανθρώπους που μπερδεύουν και λέξεις αλλά κάνουν και ορθογραφικά λάθη ενώ το παίζουν Έλληνες και πατριώτες, όπως επισημαίνει.

Ακολουθεί το κείμενό του:

Στη χθεσινή στήλη δημοσιεύθηκε σκίτσο με τη Σφίγγα. Ευρέθη αναγνώστης ο οποίος με έψεξε διότι, κατά τη γνώμη του, απέφυγα να ζωγραφίσω μαιάνδρους στο βάθρο του αγάλματος κι αντ’ αυτών σχεδίασα κάτι ζιγκ ζαγκ.

Άκου λοιπόν, Χρυσαυγίτη, άκου, αμόρφωτε άνθρωπε: ποιος σου είπε ότι σε όλα τα βάθρα των αγαλμάτων-θεών, ανθρώπων και τεράτων- οι αρχαίοι χάραζαν ή ζωγράφιζαν μαιάνδρους; Αντιθέτως. Συνήθως τον μαίανδρο ως διακοσμητικό και μόνον στοιχείο τον βρίσκουμε στα κιονόκρανα (στην

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ερχόμαστε.....



Κίνηση “Ματ” από την Συρία: Ανοιχτή πίστωση 3,6 δις για πετρέλαιο από το Ιράν! H Eλλάδα των γερμανοτσολιάδων κάνει εμπάργκο στο πετρέλαιο του Ιράν, που αγόραζε μισοτιμής και με πίστωση, γιατί το απαιτεί η κυρία Μέρκελ.....
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/07/36-h-e.html

Υπουργικές ροκιές... Τέτοια άνεση στην εκτόξευση παπαριών είναι δύσκολο να βρεις!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Αυτό


Πώλο.....



για κοπιάστε.....

ΕΡΧΟΜΑΙ


Πάω για ψάρεμα

ΔΟΝ

















Έχει ραγιάδες μπίμπα !!

Τώρα βλέπεται η φωτό.....