Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

SKUNK

Βούληαξαι ω τώπως!! Θα πάρουμαι τοιν Πώλυ !!






















http://troll-a-ktiko.blogspot.com/2013/05/blog-post_4140.html

Είμαι με τη θεία !!

"Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου"

"Χιλιάδες Έλληνες συνωστίστηκαν στην προβλήτα του λιμανιού και στην παραλία....."







Μύκονος


Ξέρει τι λέει.....

Αφγανιστάν..όταν είχαν κομμουνιστική δικτατορία.....


Ευτυχώς που τώρα εισήγαγαν δημοκρατία οι αμερικανοί!

Φονιάδες Των Λαών

Στρατηγός των ΗΠΑ τα λέει.....



Αμερικανός λοχίας παραδέχτηκε ότι σκότωσε 16 γυναίκες και παιδιά στο Αφγανιστάν

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/05/16_30.html

ερχόΜαστε


Γράμμα από τη φυλακή

κλικ στη φωτό
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1472422

ρίδεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς

Εκπυρσοκρότησε το όπλο του ανεγκέφαλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου
http://www.zougla.gr/politiki/article/ekpirsokrotise-to-oplou-tou-voulefti-gregou

Είσαι μπάτσος; Μπορείς να εκτονώνεις τα κτηνώδη ένστικτα σου χωρίς καμιά επίπτωση!
Αρχιφύλακας «αθωώθηκε» υπηρεσιακώς προτού καθίσει στο εδώλιο για άγριο βασανισμό αλλοδαπού.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_282.html
http://www.zougla.gr/greece/article/stoxeilos

Ο Δήμαρχος Πειραιά απαγόρευσε τη Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1472409

Στρατιωτική και αστυνομική συνεργασία Ισραήλ – Μεξικού στην Τσιάπας
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1472348

Alitiz - Ama erthoun


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ?
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!! 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Tus + Dimitris - Giatre den klano pia (greek hip hop)


Aνεξήγητοι ήχοι

Οι ανεξήγητοι ήχοι (με τον πιο περίεργο στο 0:22) που ακούγονται εδω και καιρό σε όλο τον πλανήτη από άγνωστη πηγή, ακούστηκαν και στην Αθήνα το βράδυ της 27/5/2013.
Αποτελεί πλέον παγκόσμιο φαινόμενο και δεν έχει δοθεί ακόμα κάποια σαφής επιστημονική εξήγηση.Ο λόγος για τους τρομαχτικούς ήχους που ακουγονται σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο που πολλοί τους αποδίδουν στο επιστημονικό πρόγραμμα HAARP ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που μιλούν για τις σάλπιγγες της αποκάλυψης.


Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης αλλά και τέτοιας χροιάς ήχους, το μόνο σίγουρο είναι πως η πιθανότητα μιας φάρσας έχει αποκλειστεί, με την απάντηση να εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο...


http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2013/05/a.html

ΦΑΣΙΣΤΟΓΑΜΗΣ


http://to-fresko.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6222.html

Όταν κλείνει μία ΕΡΤ, ανοίγει ένας ΣΚΑΪ

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη - "Αυγή"

Το γράφανε από μέρες οι εφημερίδες. Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει λέει να κλείσει ξαφνικά μια ΔΕΚΟ, ξαφνικό θάνατο το λένε αυτό στο ποδόσφαιρο, για να βρει τους 2.000 που απαιτεί η τρόικα να απολυθούν εντός του Ιουνίου. Όπως παλιά, που όταν ένας ηγεμόνας πάντρευε την κόρη του με τον γιο του άλλου ηγεμόνα, σφάζανε δυο- τρεις χιλιάδες δούλους, έτσι για να στεριώσει ο γάμος. Οι Κινέζοι, δηλαδή, που σκοτώνανε φοιτητές στην Τιενανμέν βλάκες ήτανε; Δέκα τοις εκατό ανάπτυξη έχουνε.

Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει ότι η ΔΕΚΟ που πάει για σφάξιμο είναι η ΕΡΤ. Ήταν φανερό από καιρό, πολύ πριν το αποκαλύψει η Real News. Από καιρό την κουρεύανε, την ξυρίζανε, τη σενιάρανε, να χαρεί λιγουλάκι κι αυτός ο έρμος ο χασάπης. Αφήνανε απλήρωτους τους εργαζόμενους, εξωθώντας τους σε αλλεπάλληλες απεργίες, δώσανε το 25% των εσόδων της στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δώσανε τις ειδήσεις στον Λιάτσο, κόψανε τις εκπομπές που είχαν κύρος και τηλεθέαση, έδιωξαν δημοσιογράφους των 800 ευρώ, για να προσλάβουν ημέτερους συμβούλους των 3.500, μοίρασαν τα διοικητικά και διευθυντικά ιμάτιά της στους κομματάρχες της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ


Αυτοκτονίες: η επάρατος αλήθεια

Γράφει: Η Μαριάννα Τζιαντζή

Ρεκόρ 50ετίας σημείωσαν στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Η αύξησή τους είναι 26,52% σε σύγκριση με το 2010 ενώ ο αριθμός τους έφτασε τις 477.
Όπως κάποιοι δεν θέλουν να μιλούν για την «κακιά αρρώστεια» ή την επάρατο νόσος, έτσι και οι τάχα σοβαροί» πολιτικοί και ΜΜΕ δεν μιλούν για τις κακές, τις επάρατες αλήθειες -και μια από αυτές είναι το κύμα των αυτοκτονιών.

Όπως επί δικτατορίας γίνονταν βασανιστήρια αλλά οι εφημερίδες δεν έγραφαν τίποτα, έτσι και τώρα τα κυρίαρχα ΜΜΕ υποβαθμίζουν το θέμα όχι από σεβασμό στους νεκρούς, αλλά επειδή είναι συνένοχα στο έγκλημα. Λες και η σιωπή είναι μισή αρχοντιά, ενώ η επάρατος αλήθεια είναι...γκρίνια, μιζέρια, λαϊκισμός.

Δεν φταίει η φτώχεια γενικά.
Μελέτες επιστημόνων δείχνουν ότι η ανέχεια συσχετίζεται άμεσα με την αύξηση των αυτοκτονιών,

Όλοι Μαζί Μπορούμε

Διαρροή προσωπικών δεδομένων από τους Anonymous UK

Στόχος τους ακροδεξιά οργάνωση που πρωτοστάτησε στα επεισόδια μετά τη δολοφονία του στρατιώτη

Οι ακτιβιστές που αυτοαποκαλούνται Anonymous UK ανέβασαν στο Διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα, όπως οι ίδιοι τα χαρακτηρίζουν, των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Σύνδεσμος Άμυνας της Αγγλίας (English Defence League, EDL). Η οργάνωση πρωτοστάτησε στις αντιδράσεις και τα επεισόδια ύστερα από τη δολοφονία του 25χρονου βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Η EDL πραγματοποίησε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και συγκρούστηκε με την αστυνομία μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι σε δρόμο του Λονδίνου την περασμένη

«Θα τους εξοντώσουμε τους νεοναζί»

«Μαύροι πάνθηρες» στην Αθήνα εναντίον Χρυσής Αυγής

Την ύπαρξη οργάνωσης αυτοάμυνας με σκοπό την προστασία των μεταναστών από ρατσιστικές επιθέσεις υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες» επιβεβαίωσε ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Channel 4.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάτοικοι της πρωτεύουσας που στοχοποιούνται από ρατσιστές λόγω της διαφορετικότητάς τους έχουν πλέον οργανωθεί και περιπολούν τις γειτονιές τους τα βράδια. Χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και τα social media για να ενημερώνουν και αντιδρούν σε περιπτώσεις επιθέσεων.

 Ο Michael Chege (φωτο), μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» είπε στον ανταποκριτή του βρετανικού δικτύου: «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Δίνω (στη Χρυσή Αυγή) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ» και

Οι μετανάστες θα φταίνε, ο Σύριζα, οι αναρχικοί, το δημόσιο, το ψέκασμα, οι μασόνοι.....και ο Στάλιν !!

Απάτη μαμούθ με προϊόντα μαϊμού

Μία καλοστημένη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης απορρυπαντικών και καλλυντικών μαϊμού είχε στηθεί στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, τα οποία στη συνέχεια διοχετεύονταν στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας 45χρονος κι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε δύο αποθήκες-εργαστήρια βρέθηκαν περισσότερες από 4.460 φιάλες μαϊμού απορρυπαντικών (μάρκας DIXAN, ΑRIEL, JOHNSON) 22.000 φιάλες καλλυντικών.

Τις αποθήκες εκμεταλλευόταν ο 52χρονος ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στη Βόρεια Ελλάδα, Χαρίλαος Αρβανιτίδης (αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια), ο οποίος και πουλούσε τα

ΨΩΜΙ - ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Το άριστο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ και τα περιθώρια περαιτέρω ενίσχυσής τους, επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας μας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Ισραήλ.



Το Ισραήλ θα οικοδομήσει χιλιάδες σπίτια σε οικισμούς στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ ανέφερε την Τετάρτη το βράδυ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑFP) το παρατηρητήριο της Ιερουσαλήμ.




http://www.zougla.gr/kosmos/article/stin-ikodomisi-spition-proxora-to-israil

«Να σε κυβερνούν σημαίνει…»

«Να σε κυβερνούν σημαίνει πως σε κάθε διαπραγμάτευση σου, σε κάθε σου κίνηση, είσαι σημειωμένος, εγγεγραμμένος, απογραμμένος, φορολογημένος, διατιμημένος, σφραγισμένος, μετρημένος, αριθμημένος, αξιολογημένος, αδειοδοτημένος, εξουσιοδοτημένος, προειδοποιημένος, περιορισμένος, αναμορφωμένος, διορθωμένος, τιμωρημένος. 

Σημαίνει πως υπό το πρόσχημα της κοινής ωφέλειας και στο... όνομα του κοινού συμφέροντος υποχρεώνεσαι να εκπαιδεύεσαι, να εκμεταλλεύεσαι, να εξαγοράζεσαι, να μονοπωλείσαι, να κομματιάζεσαι, να τσακίζεσαι, να ληστεύεσαι· και τότε, με την παραμικρή αντίσταση, με την ελάχιστη διαμαρτυρία, σε περιορίζουν, σε περιφρονούν, σου βάζουν πρόστιμο, σε στριμώχνουν, σε καταγράφουν, σε καταχρώνται, σε ξυλοφορτώνουν, σε αφοπλίζουν, σε πνίγουν, σε φυλακίζουν, σε δικάζουν, σε καταδικάζουν, σε πυροβολούν, σε απελαύνουν, σε θυσιάζουν, σε πουλάνε, σε προδίδουν και, σα να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος σε βγάζουν τρελό, σε χλευάζουν, σε περιγελούν και σε εξευτελίζουν.
Αυτό σημαίνει να σε κυβερνούν, αυτή είναι η δικαιοσύνη και η ηθική της διακυβέρνησης.»

(P.J. Proudhon, 1851)

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5082.html

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΨΩΜΙ - ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΟΧΙ του Σαμαρά στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!!!!
Στους δρόμους οι χρυσαυγίτες γιορτάζουν τη νίκη!!!

εκατοντάδες χρυσαυγίτες φόρεσαν τα καλά τους και γλέντησαν μέχρι πρωίας...

Η επέκταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης

Ο μύθος της κερκόπορτας 

Όταν πρωτοϊδρύθηκε το κράτος των Οθωμανών στις αρχές του 14ου αιώνα, αποτελούσε μια μικρή ηγεμονία στις παρυφές του ισλαμικού κόσμου, αφοσιωμένη ολόψυχα στον Γαζά, τον ιερό πόλεμο ενάντια στους Χριστιανούς απίστους. 

Σιγά-σιγά, το άσημο αυτό κρατίδιο κυρίεψε και απορρόφησε τα πρώην βυζαντινά εδάφη της Μικράς Ασίας και των Βαλκανίων, για να γίνει στο τέλος, με την κατάκτηση των αραβικών περιοχών το 1517, η κυριότερη δύναμη του ισλαμικού κόσμου.

Η κατάκτηση των Βαλκανίων από τους Οθωμανούς ξεκινά τον πρώτο καιρό της βασιλείας του Μουράτ Ά, για να φτάσει μέχρι τον θάνατο του Μωάμεθ 'Β του Πορθητή, στα 1481. Αυτά τα 125 χρόνια μπορεί να φαίνονται πολλά στους παραδοσιακούς βαλκανικούς ιστοριογράφους, που έχουν την τάση να παρουσιάζουν την κατάκτηση σαν ένα ξαφνικό γεγονός, σημειώνει ο Ζωρζ Καστελλάν.

Στην πραγματικότητα, για όλα τα χριστιανικά κράτη, μεγάλα και μικρά, η επιχείρηση έγινε σε δύο φάσεις διαφορετικής διάρκειας: μια πρώτη, κατά την οποία οι Οθωμανοί άφησαν στη θέση του τον

Στο μυαλό του Σίλα: Αντιρατσιστικός Συρτός Μεσσηνίας



«Η Αστυνομία προμήθευε τους χρυσαυγίτες με ασυρμάτους και κλομπς»...
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_28.html

Φονιάδες Λαών

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε


Η εξόχως διδακτική ιστορία έχει ως εξής: Αφγανός μετανάστης –κατά δήλωσή του, 17 χρονών- επιτίθεται σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα, της αρπάζει την τσάντα και την πετάει σε γκρεμό οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Η επίθεση του Αφγανού μετανάστη στην Ελληνίδα φοιτήτρια «δικαιώνει» όλους όσοι πιστεύουν πως οι μετανάστες είναι κακοί, οπότε αρχίζουν να την λένε σε αυτούς που πιστεύουν πως οι...μετανάστες είναι καλοί, και αυτοί οι τελευταίοι σιωπούν.

Σήμερα, εμφανίζεται φωτογραφία του Αφγανού μετανάστη που δείχνει ότι έχει χτυπήσει τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό και σύμβολα νεοναζιστικών οργανώσεων, οπότε τα δεδομένα ανατρέπονται.

Στο "γύψο" θέλει να βάλει τις διαδηλώσεις η κυβέρνηση

Επιστρατεύοντας νόμους και διατάγματα ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, Ν. Δένδιας, θέλει να περιορίσει τις διαδηλώσεις και σαν πρώτο μέτρο εφαρμόζει την απαγόρευση σε όλη την Ελλάδα όσων κινητοποιήσεων δεν συγκεντρώνουν πάνω από 200 άτομα. (Αύριο αυτό το αυθαίρετο νούμερο μπορεί να το κάνει 500, 1000…).
Με απλά λόγια απαγορεύει να διαδηλώσουν ή να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε κινητοποίηση μια μερίδα των πολιτών που σύμφωνα με τον υπουργό προστασίας του συστήματος  είναι μικρή.

Από την πλευρά της η ξεπουλημένη πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ναι μεν εκφράζει την αντίθεση της με

global hypocricy-narrow down your enemies

μέσα σε μεγαλύτερο
θα πάθετε σοκ

boycott Nestle



planet revolution


greek revolution


french revolution


Τρίτη 28 Μαΐου 2013

no joke coke designs


Charles Manson's Epics


κι'αλλο,κι'αλλο....

«Έρχεται μαγνητική καταιγίδα - Πως θα επηρεάσει την υγεία μας»


-ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

Έρχεται στο τέλος Μαΐου μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που θα επηρεάσει σοβαρά προβλήματα τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στην ανθρώπινη υγεία.

Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι αποτέλεσμα ηλιακών εκρήξεων, όπου τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων εκτοξεύονται από την επιφάνεια του ηλίου με ταχύτητες 400

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!


Ρε πούση - στημένο πούσυ είσαι και εσύ...Κακό Ψόφο Μπίτς

ΒΙΝΤΕΟ- Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η Ρεπούση











Σάλος έχει ξεσπάσει με τις θέσεις της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Ρεπούση για την ...γενοκτονία των Πόντιων, μετά την αποκάλυψη του real.gr. Δείτε το βίντεο του ALPHA....

δώσε βάση...στην μαυρίλα.....


Αφεντικά και δούλοι μαλάκες είμαστ ούλοι - Βίντεο

Σοκάρει η κίνηση του αφεντικού κινεζικής εταιρείας καλλυντικών στο Τσονγκίνγκ της Κίνας, ο οποίος πρόσφατα ανάγκασε τους υπαλλήλους του να συρθούν στα γόνατά τους σε πολυσύχναστη εμπορική πλατεία ενώπιον εκατοντάδων περαστικών

Γοργόνα μαλάκες! Γοργόνα!!


Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα! Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν νεαρό, σε μια παραλία στην πόλη Kiryat Yam του Ισραήλ, κοντά στη Χάϊφα, να «ανακαλύπτει» στα παραθαλάσσια βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα!

Ο αστεροειδής 1998 QE2 μεγέθους 2.7 μιλίων θα πλησιάσει τη Γη 31 Μαίου - Βίντεο


Ο αστεροειδής 1998 QE2, ο οποίος έχει μέγεθος περίπου 2,7 μίλια, πλησιάζει στις 31 Μαΐου, τη Γη, και θα περάσει 5.800.000 μίλια από τον πλανήτη μας (15 φορές την απόσταση μεταξύ της Γης και της Σελήνης).
Οι ειδικοί της NAΣA υπολογίζουν να ανιχνεύσουν με ραντάρ τον τεράστιο αυτό «στόχο» και να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο όγκο δεδομένων για τις ιδιότητες της επιφάνειας του, το σχήμα και την τροχιά του, ανακοίνωσε το Εργαστήριο Αεριωθούμενης Κίνησης της NAΣA.
Τα νέα δεδομένα θα επιτρέψουν στους επιστήμονες να καθορίσουν την προέλευση του αστεροειδή και επιπλέον να προσδιορίσουν με ακρίβεια την τροχιά του και να μάθουν πώς θα κινηθεί στο μέλλον

Απίστευτοι αεροψεκασμοί σήμερα πάνω από την Αθήνα (28/5/2013)


Απίστευτες εικόνες πάνω από την Αθήνα!
Απίστευτοι διάλογοι σε όλοι την Αττική!
Απίστευτα τυφλός όποιος νομίζει ότι δεν συμβαίνει....

Μωρή κουλή..












http://to-fresko.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5947.html

Bρε καλώς τον

Γιάννης Πλούταρχος για Χρυσή Αυγή: Θα ψήφιζα ακραίο κόμμα, αν μας έβγαζε από το αδιέξοδο.....






ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !!

Δέσμευσαν το σκάφος του Γιάννη Πλούταρχου - Κινδυνεύει να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο

Tα νιάτα της Ελλάδας έδωσαν το παρόν στην ομιλία Μιχαλολιάκου στη Νίκαια


Έκπληκτοι οι δικηγόροι της Αθήνας για την άρνηση του Κ. Χατζηδάκη να μην υπαχθούν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στη διαμεσολάβηση

Προστάτη των τραπεζών
με διόρισαν.....τι κοιτάτε ??
Την έκπληξή του εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών  για την άρνηση του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη να μη συνυπογράψει... την πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη για την παρουσία δικηγόρου κατά τη διεξαγωγή της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης, στην οποία θα υπάγονται, κατόπιν σχετικής τροποποίησης του νόμου της ‘'Κατσέλη'' (Ν. 3869/2010), οι αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών των υποχρεωμένων νοικοκυριών (φυσικών προσώπων).

Ο ΔΣΑ υπογραμμίζει, ότι η δήλωση του κ. Χατζηδάκη πως «δεν υπογράφει ένα νομοσχέδιο που θα επιβαρύνει περισσότερο τον οφειλέτη που ήδη δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και καταφεύγει στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»:

α) στην καλύτερη περίπτωση καταδεικνύει μία πρωτοφανή άγνοια του υπουργού Ανάπτυξης για τη φύση του θεσμού της διαμεσολάβησης, η οποία είναι πρακτικά αδύνατον να οδηγήσει με επιτυχία σε

Νικάμε αδέρφια !!

Συμφωνία για αγροτική μεταρρύθμιση στην Κολομβία

Η Κολομβία και οι αντάρτες των FARC κατέληξαν σε συμφωνία για το κρίσιμο θέμα της αγροτικής μεταρρύθμισης, ανακοίνωσαν την Κυριακή οι δύο πλευρές, μία εξέλιξη που φαίνεται να είναι ένα σημαντικό βήμα στην ειρηνευτική διαδικασία η οποία έχει σκοπό να τερματίσει τον μακρόχρονο πόλεμο ανάμεσά τους.

Είπαν πως η συμφωνία καλεί για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και παρέχει γη στους ανθρώπους που ζουν εκεί, κάτι που αντιμετωπίζει έναν από τους κύριους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία των FARC, ή Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας, το 1964 ως ένα κομμουνιστικό κίνημα αγροτικής μεταρρύθμισης, και στην έναρξη του αντάρτικου.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε να αναπτύξει τις υπηρεσίες και τις υποδομές στις αγροτικές περιοχές καθώς προσπαθεί να θέσει τέρμα σε μια μακρά ιστορία κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας στη

ΕΠΕΙΓΟΝ: τους παίρνουν τα παιδιά λόγω ανεργίας (η κτηνωδία των νέων αποικιοκρατών)!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ από πολύτεκνη οικογένεια που χρειάζεται τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Με την απειλή και το φόβο ότι θα στερηθούν τα έξι ανήλικα παιδιά τους και θα τα μεταφέρουν σε ιδρύματα ζουν δυο νέοι άνθρωποι, η 32χρονη Πόπη Μουντράκη και ο 31χρονος Μιχάλης Νηστικάκης στο Ηράκλειο.

Η κρίση και η ανεργία τους έχουν γονατίσει, ενώ απειλούν να τους καταστρέψουν τη ζωή. Σε ένα ετοιμόρροπο παράπηγμα στην περιοχή των Καμινίων, που περισσότερο μοιάζει με στάβλο παρά με σπίτι και στο οποίο αναγκάζονται να φιλοξενούνται, η ζωή τους έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε εφιάλτη.
Το μόνο που τους παρηγορεί είναι η παρουσία και το χαμόγελο των έξι παιδιών τους, που παρά τα προβλήματα, τις κακουχίες και τις στερήσεις, μένουν στο πλάι τους και η ελπίδα ότι κάποιος κάποια στιγμή, σε αυτόν το μάταιο κόσμο, θα βρεθεί να... τους βοηθήσει.

Αν και ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τις δυνάμεις που διαθέτουν μια ανάσα από το κέντρο του Ηρακλείου, το βέβαιο είναι ότι η οικονομική κρίση θα μπορούσε να αποτυπωθεί μέσα από τη

Τα παραμύθια της «ανάπτυξης»

Εχουν τρελάνει τον κοσμάκη στο παραμύθι της «ανάπτυξης» αυτοί οι απερίγραπτοι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν.
Οι αριθμοί όμως λένε το εντελώς αντίθετο.

Παρά τη λεηλασία του «κουρέματος» και της «επαναγοράς» των ελληνικών κρατικών ομολόγων και παρά τα τρία μνημόνια που λεηλάτησαν τις ζωές όλων των Ελλήνων, το δημόσιο χρέος παραμένει ...ίδιο κι απαράλλαχτο, παρόλο που όλα αυτά υποτίθεται ότι έγιναν για να μειωθεί το χρέος στο 40% του αρχικού!

Στα τέλη του 2009 το χρέος της Ελλάδας ανερχόταν στα 299,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Με τα μνημόνια το ανέβασαν στα 329,5 δια το 2010 και στα 355,2 δισεκατομμύρια το 2011, για να το ρίξουν στα 303,9 δισ. ευρώ το 2012. Με άλλα λόγια 4 δισ. ευρώ ...περισσότερα (!!!!) από όσο το παρέλαβαν πριν τεθεί η χώρα σε καθεστώς μνημονιακής υποδούλωσης. Κατέκλεψαν δηλαδή τους ομολογιούχους, ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία, καταβαράθρωσαν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και το χρέος ...αυξήθηκε!

Κι όχι μόνο αυτό. Έριξαν στα Τάρταρα το ΑΕΠ της χωράς. Από 231 δισ. ευρώ το 2009 το