Τρίτη 30 Απριλίου 2013

αντί για νόμπελ, φυλακή...

ενώ θα έπρεπε να ήταν στα πρωτοσέλιδα ως παράδειγμα,
ο τύπος είναι με τα βραχιολάκια και του σπάνε τ' αρχίδια κάτι αγράμματα κοπρόσκυλα...
μα έλεος...
α, παιδιά!!! βρήκε κι ένας το εμβόλιο του καρκίνου!!! δένδια στείλε τα ΕΚΑΜ!!!
(παλιομαλάκα...)

Υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Τη Μ. Δευτέρα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία και αποθήκη ιδιοκτησίας του 66χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:


85 φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 50 εκατοστά.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους 113,9 γραμμαρίων.
86 σπόρους κάνναβης.
1 ηλεκτρονική ζυγαριά.
1 κινητό τηλέφωνο.
Σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, το οποίο αποτελούνταν από επτά ειδικούς ηλεκτρικούς προβολείς, έναν ανεμιστήρα και ένα μέσο θέρμανσης (καλοριφέρ), καθώς και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια των φυτών.


Ο 66χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
http://www.zougla.gr/greece/article/idroponiki-kaliergia-xasis

Έτσι πακετάρουν τους Ναζί....

http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_29.html

Ναόμι Κλάιν: Κλασικό παράδειγμα του δόγματος σοκ η Ελλάδα

 “Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις τα ίδια κόλπα και τις ίδιες τακτικές να χρησιμοποιούνται τόσο βίαια" 

Για τη συγγραφέα, η Ελλάδα είναι κλασικό παράδειγμα των όσων παραθέτει στο βιβλίο της. “Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις τα ίδια κόλπα και τις ίδιες τακτικές να χρησιμοποιούνται τόσο βίαια. Και υπήρχε τεράστια αντίδραση στην Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό να βλέπεις τη βίαιη καταστολή των κοινωνικών κινημάτων που αντιστέκονταν στη λιτότητα”, αναφέρει και τονίζει ότι “αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί”.

ολόκληρο.....http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4829.html

Δεξιοί.....φασίστες.....

Το αγαπημένο σπόρ των ανάρχιδων δεξιών είναι να ξυλοφορτώνουν γυναίκες (βλέπε κλασιδιάρι). Αυτό επιβεβαίωσε το μέλος του οργανωτικού των ΑΝΕΞ.ΕΛ(εγκτων), ο Κυριάκος ο Τόμπρας (μερβεγιέ), αρχίζοντας να χτυπάει (στα πλαίσια του συνεδρίου;) με μπουνιές και κλωτσιές την πρώην βουλευτή των Ανεξέλεγκτων Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου (η οποία πληροφοριακά έχει θητεύσει και στο ΛάΟΣ του μπαρμπα-Γιώργη).
http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1596.html

Τον πληρώνει η Βουλή για να υμνεί τους ναζί

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_82.html




Στη φωτογραφία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, που, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, συμμετέχει σε ομάδα υπό την ονομασία «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

«Μας έχουν βάλει φωτιά… Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα πνίγομαι»

«Τους εξανάγκασαν να ζήσουν ένα φρικτό θάνατο» λέει ο σύζυγος της εγκύου που πέθανε στη Marfin

Τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από την έγκυο σύζυγό του Αγγελική Παπαθανασοπούλου, που πέθανε μαζί με δύο συναδέλφους της στην φωτιά της ΜΑΡΦΙΝ, στην οδό Σταδίου το Μάιο του 2010, περιέγραψε στην κατάθεσή του στη δίκη των υπευθύνων της Τράπεζας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Χρήστος Καραπαναγιώτης.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως την ημέρα εκείνη, που ήταν προγραμματισμένο μεγάλο συλλαλητήριο στο Κέντρο για την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, είχαν κανονίσει να φύγει από την δουλειά της η

«Χρυσό» φίμωτρο στο Indymedia

 Μετά τις διώξεις της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των κατοίκων της Ιερισσού, ο οποίοι εν μια νυκτί βαφτίστηκαν «τρομοκράτες», και τον πόλεμο λάσπης που δέχεται ο αγώνας ενός ολόκληρου («γαλατικού», κατά τον Δένδια) χωριού ενάντια στη λεηλασία της φύσης από τα συστημικά ΜΜΕ, ήρθε και η προσπάθεια να «βγει από την πρίζα» μια από τις τελευταίες «πηγές» ελεύθερης έκφρασης και πληροφόρησης, το ηλικίας 12 ετών Αthens Indymedia.

Γιατί βάζουμε αυτά τα δύο θέματα ως... «πακέτο»; Θα το δούμε παρακάτω, αφού πρώτα θυμηθούμε τις παλαιότερες απόπειρες «φίμωσης» του αθηναϊκού Indymedia. Άλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια.
Το αντιεξουσιαστικό αυτό μέσο αντιπληροφόρησης βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των «άσπονδων φίλων του» την τελευταία δεκαετία. Κάθε φορά η προσπάθεια «φίμωσής» του ήταν οργανωμένη μεν, αλλά προερχόμενη από χώρους μακριά από την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε το καλοκαίρι του 2002, λίγες ημέρες μετά την εξάρθρωση της 17Ν. Λίγα χρόνια μετά, βέβαια, ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης θα παραδεχόταν!!! δημόσια πως: «Η Ελληνική Αστυνομία δεν επιθυμεί τη διακοπή λειτουργίας του

Απάνω τους Αντώνη !!


ΜΙΣΘΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ(!) 490 ΕΥΡΩ- ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
Με νυκτερινή "Ντροπολογία" σφαγιάζουν κατώτατο μισθό και ασφαλιστικές εισφορές!

Ο μύθος του γιδοβοσκού

Αρκετοί είναι οι δημοσιολόγοι κάθε πολιτικής απόχρωσης που προσπαθούν να δώσουν την υποκειμενική τους εξήγηση γιατί υπάρχει τόση αδράνεια απ’ την κοινωνία, και δεν εκδηλώνεται καμιά μαζική αντίσταση στα ολέθρια αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει καθημερινά η άθλια συγκυβέρνηση, με πιο πρόσφατο το χθεσινό πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στην βουλή.
Χτες ο Χρήστος Πασαλάρης στην εφημερίδα Realnews έκανε λόγο για τις «τεχνικές της χειραγώγησης» που διαθέτει η κυβέρνηση αναφέροντας «δέκα σατανικές τεχνικές κρατάνε του Ελληνες δέσμιους».Εκτίμησε όμως ότι είναι ζήτημα χρόνου να αναστραφεί αυτή η κατάσταση.

Σήμερα ακούσαμε στην τηλεόραση του Σκάι, τον Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Παντείου, Γιώργο Κοντογιάννη να χρησιμοποιεί τον «μύθο του γιδοβοσκού» και να προβλέπει το σύντομο τέλος αυτής της συγκυβέρνησης κοινωνικής καταστροφής, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη,άσχετα αν σήμερα δεν παρουσιάζεται καμιά μαζική δυναμική αντίδραση.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2083.html

Μίξντ


Μεθαμφεταμίνη έπινε και ο Κένεντι

Στο φως τα άπλυτα του «Dr. Feelgood»

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/525254/o-psuhiatros-pou-erixe-ton-kenedi-sta-narkotika/
Έρευνα - σοκ: Tα λαχανικά Θηβών και Οινοφύτων σκοτώνουν!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/t_964.html


Η Αθήνα βυθίζεται 10 χιλιοστά κάθε χρόνο
Δεν αντέχει το βάρος της δόμησής της
http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/525207/i-athina-vuthizetai-10-hiliosta-kathe-hrono/

Aθώοι για το DVD της ντροπής


Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, παρότι ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γιάννης Μακρυγιάννης έκαναν την αντιγραφή του επίμαχου ροζ υλικού που είχε στα χέρια της η Εύη Τσέκου, το DVD δεν συνιστά αρχείο. Όπως ανέφεραν στο σκεπτικό τους οι δικαστές, τα προσωπικά δεδομένα (DVD, κασέτα κ.λπ.), όταν δεν είναι ομαδοποιημένα και ταξινομημένα με συγκεκριμένα κριτήρια, δεν συνιστούν αρχείο με την έννοια του νόμου.....

Αναμενόμενο το δικαστικό ξελάσπωμα του "κομιστή"

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μήνυμα προλετάριου για την Πρωτομαγιά



Mέταλ μόνο !!

Την ίδια ώρα στας Ευρώ-pass

O «κολλητός» της Μέρκελ μέγας…φοροφυγάς

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/o_5000.html




Τριπλάσιος ο αριθμός των Βρετανών που κατέφυγαν σε κοινωνικά παντοπωλεία

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5882.html

ερΧόμαστε


Λεπτομέρειες για την απόλυση της καθηγήτριας από το Κολέγιο Αθηνών που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει.

Για σένα dimar !!



ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!

Τα «καλά»... της χούντας

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος

Έχουμε και λέμε:

1) Το δημόσιο χρέος επί χούντας αυξήθηκε από 38,7 δισεκατομμύρια δραχμές τον Δεκέμβρη του 1967 σε 87,5 δισεκατομμύρια δραχμές τον Ιανουάριο του 1973.

2) Το εμπορικό έλλειμμα το 1973 ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτό του 1968.

3) Το ποσοστό των δαπανών για την εκπαίδευση στο σύνολο των γενικών κρατικών δαπανών μειώθηκε από 11,6% σε 10%, όταν οι δαπάνες για την «άμυνα» και «δημόσια ασφάλεια» του αστυνομοκρατικού καθεστώτος μέσα σε μια πενταετία σχεδόν διπλασιάστηκαν.

4) Οι προσωπικές καταθέσεις μειώθηκαν από 34,2 δισεκατομμύρια δραχμές το 1972 σε 19,6 δισεκατομμύρια δραχμές το 1973.

5) Στην Ελλάδα, που είχε το χαμηλότερο ποσοστό πληθωρισμού μεταξύ όλων των χωρών του ΟΟΣΑ το 1961-71 (2,2%), ο δείκτης καταναλωτικών τιμών αυξήθηκε κατά 15,3% από το 1972 έως το 1973

Kάθε χούντα χρειάζεται τα δικά της εγκαίνια


"Προσβολή συμβόλου...."

Από το Indymedia

"Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε 69 άτομα και συνέλαβε 6 με την κατηγορία της προσβολής συμβόλων...
όχι δεν είναι για την εικόνα της φωτογραφίας μετά την προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ.
Είναι γιατί αναρτήθηκε η μαυροκόκκινη στα Προπύλαια."
----
Μπορεί να την πήρε ο αέρας την ελληνική, όπως τότε στα Ίμια, ε Πάγκαλε;
Θα ήθελα να ακούσω τους πατριδοκάπηλους της Νέας Δημαγωγίας που κόπτονται δήθεν για τα σύμβολα, τι θα πουν για το απορριμματοφόρο. Ο Σαμαράς τις πέταξε; Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει "υποστείλει" τόσες "σημαίες" που είναι ειδικός σ' αυτό...

Στα νησιά που ξεπουλάνε ποια σημαία κυματίζει τώρα ΟΕΟ;


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο φόβος του φασίστα

Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος: «βρωμερό», «δολοφονικό» και «απάνθρωπο» το κόμμα της Χ.Α

Απανωτά τα χαστούκια που τρώει η ναζιστική συμμορία-κόμμα της Χρυσής Αυγής από τοπικές κοινωνίες και συλλογικότητες. Την καινούργια κατραπακιά την δέχτηκε από την  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που με επιστολή της στη δήμαρχο Σουλίου Θεσπρωτίας, απαιτεί να μην παραστούν εκπρόσωποι αυτού του μορφώματος –που το χαρακτηρίζει «βρωμερό», «δολοφονικό» και «απάνθρωπο» που έχει μέλη που τα διακρίνει «εθνικιστικός, ρατσιστικός και μισαλλόδοξος μονόλογος τον οποίο επιβάλλουν δια του τραμπουκισμού»- ενώ σε «αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι η Οργάνωσή μας που συμμετέχει κάθε χρόνο, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκδηλώσεις».


Ολόκληρη η επιστολή..........http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2609.html

Meligalize it

Καραμπινάτο ψέμα του Α. Σαμαρά που ισχυρίστηκε ότι μειώνεται η ανεργία.....
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5995.html


Σωστός ο Αντώνης !!
Αλήθεια όταν τα έλεγε αυτά ποιον άκουγε; Το Μιχελάκη στα δεξιά ή το Μουρούτη στα αριστερά; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω.

Μέσα στον Μάρτιο πωλείται ο ΟΠΑΠ

Υποδέχονται τον Δένδια με συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατί "Καταζητείται για εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού"

Το είχαμε σχεδόν προαναγγείλει σε περασμένη ανάρτηση μας.

Αναφερόμαστε στην ανταπόκριση που μας είχε στείλει συντρόφισσα απ’ την Αμερική και μας έλεγε ότι «Ο Νίκος Δένδιας δίνει την Πέμπτη 25/4 ομιλία στο Κολέγιο Τζον Τζέι του City University of New York στη Νέα Υόρκη με θέμα: "Η ασφάλεια των πολιτών και το κράτος του νόμου"».
Δεν σημειώναμε τυχαία τότε εμείς: «Δεν είμαστε σίγουρη ότι η υποδοχή που θα έχει στο Πανεπιστήμιο ο Ν, Δένδιας θα τον ενθουσιάσει. Ο "Καίσαρας" δεν είναι "κόκκινο πανί" μόνο για τους "γαλάτες" της Ιερισσού. Αρκετοί Ελληνες που ζουν στην Νέα Υόρκη και έχουν άποψη για το ποιόν του υπουργού καταστολής δεν είναι σίγουρο ότι θα υποδεχθούν τον κρατικό αξιωματούχο με … "ανοιχτές αγκάλες"».

Ετσι λοιπόν σήμερα περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη των υπουργό μπάτσων και καταστολής αφού –απ’ ότι μας λέει ανταπόκριση που μας έρχεται απ’ την Αμερική-προγραμματίζεται διαμαρτυρία

Οι γυναίκες της Χαλκιδικής αντιστέκονται

Μια συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή προς πάσα κατεύθυνση συνέταξαν και δημοσίευσαν οι γυναίκες της Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στην καταστροφή της γης τους από την επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και την εξόρυξη χρυσού.

«Είμαστε οι προγιαγιάδες που ζήσανε την κατοχή κι αποφασίσαμε ποτέ ξανά φασισμός. Είμαστε οι γιαγιάδες που ζήσανε τον εμφύλιο κι είπαμε ποτέ ξανά πόλεμος. Είμαστε οι μάνες που είδαμε τα παιδιά μας μετανάστες κι είπαμε ποτέ πια ρατσισμός. Είμαστε οι κόρες που ζήσαμε τη χούντα κι είπαμε ποτέ ξανά απολυταρχικό καθεστώς. Είμαστε οι εγγονές που δεν ζήσανε ούτε κατοχή, ούτε εμφύλιο, ούτε μετανάστευση, ούτε χούντα και τώρα τα ζούμε όλα μαζί. Είμαστε οι δισέγγονες που ονειρεύονται, ελπίζουν και απαιτούν ένα καλύτερο αύριο.

Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε πόσο τσούζουν τα χημικά, τι είναι το μααλόξ, τι σημαίνει ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ. Μέχρι πριν λίγο καιρό πιστεύαμε ότι η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει για να προστατεύει τους

"Να βγει ο δήμος με μαύρες σημαίες και απορριμματοφόρα"



ΞΥΔΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....

"Να γίνει πανδημοτική κινητοποίηση"


Δείτε μέσα όλα τα βίδεο !! Θα γίνει χαμός !!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πίσω ρουφιάνοι.....Εμπρός σύντροφοι


Στατιστικά

Τα στοιχεία παραβατικότητας στο δήμο

Τα στοιχεία για το διάστημα από 1-11-2011 μέχρι 12-3-2013 όπως τα κοινοποίησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.


Αναλυτικά, το συγκεκριμένο διάστημα έγιναν συνολικά 55 ληστείες . Εξιχνιάστηκαν οι 4 από τις 19 που έγιναν στου Παπάγου και οι 2 από τις 36 που έγιναν στο Χολαργό. Επιπλέον, 368 κλοπές από οικίες σημειώθηκαν στο δήμο. Εξιχνιάστηκαν οι 45 από τις 129 που έγιναν στου Παπάγου και οι 7 από τις 239 που έγιναν στο Χολαργό. Ακόμη, είχαμε 210 κλοπές από οχήματα.  Εξιχνιάστηκαν οι 81 από τις 81 που έγιναν στου Παπάγου και οι 9

ΕΚΤΑΚΤΟ : Είναι το Μπλόγκ των Μολάων (Α.Σ.Λ.) ανασφαλές κι ‘ ανεπιθύμητο ??? Για ποιούς..??

Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας (Μολάοι)

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που δεν δημοσιεύετε ψήφισμα της συνέλευσής μας !
Κρίμα σύντροφοι !!!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΨΗΦΙΣΜΑ της Αμεσοδημοκρατικής Συνέλευσης Λακωνίας (24/4/2013)
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ,είδαμε ότι πρόσφατα κάποιοι αποφάσισαν να θεωρούν το περιεχόμενο του μπλόγκ μας “www.plateiamolaon.wordpress.com” ως “ανασφαλές” και “ανεπιθύμητο” !!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ,συμβαίνει αμέσως μετά την διάδοση καλεσμάτων για το “μπλοκάρισμα” πλειστηριασμού της μοναδικής και πρώτης κατοικίας μακροχρόνια ανέργου συμπολίτη μας ,για 2.790,80 ευρώ χρέος προς την Εφορία αφενός και για συγκέντρωση αλληλεγγύης για συμπαράσταση στους συλληφθέντες αλληλέγγυους στο Athens Indymedia , 98 FM και το Ράδιο Ένταση !

Σε σύσκεψη όλοι οι τοπικοί φορείς της πόλης

Στη συνέχεια του ψηφίσματος της 18ης Απριλίου 2013 του Δημοτικού Συμβουλίου και υλοποιώντας τη θέση μας ότι θα είμαστε δυναμικά ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ για τη κατάργηση του τοπικού υποκαταστήματος και επειδή παρήλθε εύλογος χρόνος χωρίς καμία απάντηση ή ενέργεια από πλευράς Υπουργείου Εργασίας ή Διοίκησης του ΙΚΑ, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55, Χολαργός) σε σύσκεψη των φορέων του Δήμου μας προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις με στόχο να πεισθεί η Διοίκηση του ΙΚΑ ότι δεν μπορεί να περιφρονεί τις ανάγκες και τη θέληση της τοπικής κοινωνίας.
http://myxolargos.gr/eidiseis/9297-se-syskepsi-oloi-oi-topikoi-foreis-tis-polis


"Προσκλητήριο αγώνα'" του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΙΚΑ Χολαργού
http://myxolargos.gr/eidiseis/9291-prosklitirio-agona-tou-diktyou-politon-gia-to-ika-xolargoy

Την Κυριακή η 3η διάθεση προιόντων χωρίς μεσάζοντες. Κάντε τις παραγγελίες σας


Δίκτυο Αλληλεγγύης Χολαργού-Παπάγου
«Αγορές χωρίς Μεσάζοντες»

στις 28 Απριλίου στο Χολαργό
3η διάθεση προϊόντων

Αγαπητοί /-τές συμπολίτες /-τισσες,

Ύστερα από δύο επιτυχημένες προσπάθειες, όπου συνολικά συμμετείχαν πάνω από 400 συμπολίτες μας και διατέθηκαν 15 τόνοι προϊόντων, προχωράμε στην 3η διοργάνωση-συνάντηση καταναλωτών με παραγωγούς, την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2013, με στόχο και σκοπό να ενισχύσουμε το Πασχαλινό μας τραπέζι.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται, είναι υψηλής ποιότητας, σε τιμές πολύ προσιτές, με τη συνεργασία μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, βάσει των κανόνων της κοινωνικής

Επεισόδια στο Μεξικό: εκπαιδευτικοί έβαλαν φωτιά σε κτίριο! (ΦΩΤΟ, VIDEO)


Γυαλιά καρφιά τα έκαναν εξαγριωμένοι εκπαιδευτικοί στην πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού, όταν έσπασαν παράθυρα και έβαλαν φωτιά σε κτίριο, διαμαρτυρόμενοι για τις μεταρρυθμίσεις στις Παιδεία.
Δεκάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους την Τετάρτη και επιτέθηκαν σε γραφεία πολιτικών κομμάτων.

Οι καθηγητές διαδήλωσαν στην πόλη Τσιλπασίνγκο, κατά του προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο και των

Το βίντεο από τη σημερινή αποτροπή κατάσχεσης του σπιτιού άνεργου οικογενειάρχη

Το βίντεο από τη σημερινή αποτροπή κατάσχεσης του σπιτιού άνεργου οικογενειάρχη
Συνέντευξη του ίδιου


www.kinimadenplirono.gr

Εεφημερίδεεεεεςς

Αστυνομικοί του Δένδια χτύπησαν και συνέλαβαν μετανάστη της Μανωλάδας γιατί μίλησε στα ΜΜΕ!
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5125.html

Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο πολιτικού να αντιγράφει!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6028.html

Τα ΜΑΤ απείλησαν ευθέως τον Μάριο Λώλο αν ξανατολμήσει να κάνει τη δουλειά του!!!
"Σας ξέρουμε όλους... Όλοι έχετε φάκελο και δεν πρόκειται να τη γλιτώσετε..."
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_44.html

Δόθηκε η πρέπουσα απάντηση από τους γιατρούς του νοσοκομείου Νίκαιας στους ναζιστές της Χ.Α
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5632.html

Καραμπινάτο ψέμα του Α. Σαμαρά που ισχυρίστηκε ότι μειώνεται η ανεργία !! (Βίντεο)
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5995.html

Βράβευση των μπάτσων για τη "μάχη" και τα βασανιστήρια στην Κοζάνη
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1467165

Επιστολή σοκ πανεπιστημιακών γιατρών: θα αυξηθούν οι θάνατοι από την κρίση!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=205294&catid=5

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Συνέλαβαν ξανά τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο (φωτορεπορτάζ)



Δύο πανό με την καγκελάριο Μέρκελ αλλά και τον… Αδόλφο Χίτλερ ανάρτησε έξω από το σπίτι του στο Κολωνάκι, πλησίον της γερμανικής πρεσβείας, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν. 


Ο κόσμος σύμφωνα με την Μοσάντο


«Επέτειος»

Του Νίκου Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

Σήμερα έχουμε... «επέτειο»!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια, στις 23 Απρίλη του 2010.

Ήταν τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της χώρας, από το Καστελόριζο, επιλέγοντας για φόντο τις βαρκούλες που αρμενίζανε, μας ανακοίνωσε την υπαγωγή της Ελλάδας στη δίνη των μνημονίων.

Ηταν τότε που η εγχώρια πλουτοκρατία έθετε σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη μετακύλιση των βαρών της καπιταλιστικής κρίσης, της δικής της κρίσης, πάνω στις πλάτες του ελληνικού λαού.
*
Οπως μας είπαν τότε οι κυβερνώντες και τα φερέφωνά τους, για τα μνημονιακά μαρτύρια του ελληνικού λαού που συνεχίζονται ακατάπαυστα και που μέσα από αυτά προωθούνται όλα τα

Το Athens Indymedia και το ραδιόφωνο Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης εκπέμπουν και πάλι

Ιδού λοιπόν ο server του Athens IMC, όπως εκπέμπει αυτή τη στιγμή μέσα από την πρυτανεία του ΕΜΠ. Αυτοί είναι οι πόροι στους οποίους κάνουμε κατάχρηση!
"indymedia"

Το Athens Indymedia και το ραδιόφωνο Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης εκπέμπουν και πάλι μέσα από την Πρυτανεία του ΕΜΠ. Το είχαμε γράψει. Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν Αδωνης Γεωργιάδης και οι ομόσταυλοι του πιστεύοντας ότι θα φιμώσουν μια δυνατή φωνή αντιπληροφόρησης όπως αυτή του indymedia. Περαστικά τους.

 Παράλληλα ανακοινώθηκε πορεία αλληλεγγύης στα λογοκριμένα μέσα αντιπληροφόρησης, την  Πέμπτη 25 Απρίλη, 18:00 στο Μοναστηράκι.

«Συνεχίζουμε να απαντάμε πολιτικά, στην πολιτική απόφαση λογοκρισίας που σιωπηλά ανέλαβαν όλα τα τσιράκια του κεφαλαίου και του ολοκληρωτισμού!» γράφει στην κεντρική του σελίδα το Indymedia.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/athens-indymedia-server.html
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/athens-indymedia.html

για ν' ακούσουμε...

22 Απρίλη 1870 γεννιέται.....ο φόβος και ο τρόμος των κάπιταλ-αστών


Ένεκα των ημερών: Η αδιάφθορη 7ετία

Μποϊκοτάζ στα προϊόντα Nestle


ανυπολόγιστη ανθρωπιστική κρίση (my ass!!!)

Bάλ' το στη δόνηση!!!!!!
Δονούμενο εσώρουχο της Durex προσφέρει γαργάλημα εξ αποστάσεως
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231245375

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

τι γίνεται στα γραφεία καταλήστευσης ηλιθίων (κοινώς υπουργεία);

τρυπώσαμε στο γραφείο της όλγας κεφαλογιάννη και ανακαλύψαμε τις ιδιαίτερες ικανότητές της στη διπλωματία.... 
πως ελίσσεσαι έτσι υπουργάρα μου;;;;

Aναλγητικό για τα άλογα κούρσας σε αλλαντικά της ΝΙΚΑΣ

Νέο διατροφικό σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από εργαστηριακούς ελέγχους σε προϊόντα της εταιρείας Νίκας.

Σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε αλλαντικά της εταιρείας βρέθηκε η φαινυλοβουταζόνη. Πρόκειται για μία ουσία η οποία χρησιμοποιείται ως αναλγητικό για τα άλογα κούρσας και προκαλεί αρθρίτιδες στον άνθρωπο.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε με δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ τα συγκεκριμένα προϊόντα της Νίκας έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των καταστημάτων από το τέλος του Μαρτίου.
Τα αλλαντικά της εταιρίας είχαν προέλθει από ιταλικό βόειο κρέας. Τα δείγματα αυτά είναι τα πρώτα που δείχνουν ότι και στη χώρα μας μπήκαν εκτός από τόνοι αλογίσιου κρέατος από Ρουμανία και

Η Γερμανία της φτώχειας


Ζητιάνος στη Γερμανία του 2009
Του Μωυσή Λύτση
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο”(13/10/2012)
Χώρα πρότυπο για πολλούς η Γερμανία δεν χάνει ευκαιρία για ευκαιρία να κουνά το δάκτυλο στους «απείθαρχους» νότιους, που εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν πώς θα ζήσουν με μαζική ανεργία και αμοιβές… Βουλγαρίας. H… Βουλγαρία είναι ωστόσο ήδη εδώ για εκατομμύρια Γερμανούς, καθώς από το 2003 η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και η αποψίλωση του κράτους πρόνοιας έχει δημιουργήσει τους εργαζόμενους των 400 ευρώ, επίπεδο στο οποίο φαίνεται πως η γερμανική πολιτική και οικονομική ελίτ θέλει να επεκτείνει σε όλη την ευρωπαϊκή περιφέρεια αρχής γενομένης από την «βαλκανική» Ελλάδα.

Το καθημερινό μας γέλιο




Έρχεται και το εκατομμυριάκι.....

Δουλειά, ένα ολέθριο δόγμα

667216065
«Ένας παράλογος κόσμος μερμηγκιών αποκαλεί τρελό τον τζίτζικα.» (Κ.Μπεβεράτος)
Επιστρέφοντας ένα απόγευμα από τη δουλειά στο σπίτι μου, το βλέμμα μου έπεσε σ’ ένα σύνθημα κάποιας αριστερής οργάνωσης γραμμένο σ’ ένα τοίχο του Ηρακλείου.
Το σύνθημα έλεγε: «Το μέλλον ανήκει στο κόσμο της δουλειάς». Διαβάζοντας το ένιωσα επιπλέον κούραση. «Διάολε» σκέφτηκα, «υπάρχει ακόμη κόσμος που δοξάζει τη σκλαβιά». Καταλαβαίνω φυσικά ότι αυτός που το έγραψε ήθελε να εξυμνήσει το προλεταριάτο, αλλά η πρόταση στην ορθή σημασία της μου άφησε μια «ρατσιστική» εντύπωση. Αν το «μέλλον ανήκει στο κόσμο της δουλειάς» τι θα γίνει με αυτούς που δε θέλουν να δουλεύουν; Αυτοί δε θα έχουν μέλλον;

Καταδικάζεις τη ΜανΕλλάδα;

manolade1s

Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που ένας εργοδότης, επ’ ονόματι Νίκος Βαγγελάτος, φαίνεται να όπλισε τα χέρια των υφισταμένων του, ώστε να προβούν σε δολοφονική επίθεση εναντίον εργατών μεταναστών. Η αφορμή είναι γνωστή σε όλους μας: οι εργάτες τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών στις αγροτικές καλλιέργειες του τσιφλικά. Ένα κύμα καταδίκης της εγκληματικής, αντιεργατικής και ρατσιστικής αυτής ενέργειας εκφράστηκε από κάθε καρυδιάς καρύδι, από τον μίστερ «καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται» (Ά.Γεωργιάδη) έως τον συμμορίτη «αν χρειαστεί, λερώνουμε τα χέρια μας με αίμα» (Ν.Μιχαλολιάκο),κι απ’ το φωτεινό άμβωνα της Όλγας Τρέμη έως τη φυλλάδα του εκπροσώπου τύπου των νεοναζί, Θ.Αναστασιάδη.

Κι αναρωτιόμαστε… Μα ο Άδωνις δεν είναι αυτή η γραφική τηλεπερσόνα που πουλούσε με το κιλό τα βιβλία του ναζιστή Πλεύρη; Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ο σαλτιμπάγκος νοσταλγός του ρατσιστικού Κράτους που φιλοδοξεί να τοποθετήσει νάρκες στα πόδια των μεταναστών; Η Τρέμη δεν είναι αυτή που μέσα από τα ρεπορτάζ-θρίλερ μας παρουσίασε τους μετανάστες σαν εξαθλιωμένα αρπακτικά που ήρθαν να μας πάρουν τις δουλειές; Ο Θέμος δεν είναι.... αυτός που πατώντας πάνω στην κυβερνητική θεωρία των άκρων, λειτουργεί ως προπαγανδιστής και τροφοδότης του φασιστικού φαινομένου;

Ζητούνται τεχνίτες

Νέο ολυμπιακό ρεκόρ !!


Ο αθλητισμός ενώνει !!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Δεν αγοράζουμε προϊόντα της εταιρείας "ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΕ"! Δεν στηρίζουμε τη δουλεία και τη μαφία στην Ελλάδα!


JUNGLE-Report
- Δεν αγοράζουμε προϊόντα της εταιρείας "ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΕ"
- Δεν στηρίζουμε τη δουλεία και τη μαφία στην Ελλάδα

(σχετικά άρθρα.: http://goo.gl/0uhE2.......... http://goo.gl/OVwwf)

Τα προϊόντα της "ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" βρίσκονται στην κεντρική αγορά του Ρέντη και στα καταστήματα που βλέπετε κάτω.--το site της εταιρείας: http://www.vangelatos-sa.gr/main.php

το fb της εταιρείας: https://www.facebook.com/vangelatos.sa
λοιπά στοιχεία της εταιρείας: http://www.okaa.gr/okaa/catalog/detail.jsp?orgid=382&street=M&from=map&context=203

sibilla

Λέτε ο Ομπάμπα να παραπέμψει τον εαυτό του σε δίκη..;;


Να δικαστεί ο ίδιος ως εγκληματίας..;;

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Καλημέρα Έλληνες


Μόνο ο κομήτης τους λείπει των δολοφόνων των λαών !!

Τέξας: Μεγάλη έκρηξη σε βιομηχανική εγκατάσταση

Όπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε έκρηξη σε εργοστάσιο παρασκευής λιπασμάτων, 32 χλμ. βόρεια της πόλης Ουάκο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο στις 19.50 το βράδυ της Τετάρτης, τοπική ώρα (02.50 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) από τον χώρο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της «West Fertilizer».

Μέχρι στιγμής 2 νεκροί, με τον αριθμό των τραυματιών να έχει φθάσει αισίως τους 40, εκ των οποίων οι τρεις είναι παιδιά. Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι τραυματίες ενδεχομένως να φθάσουν ακόμα και τους 100, καθώς αρκετοί μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. στα κατά τόπους νοσοκομεία.

oλόκληρο και φωτό.....http://www.zougla.gr/kosmos/article/teksas-megali-ekriksi-se-viomixaniki-egatastasi

ΗΠΑ: Η Γερουσία απέρριψε το μέτρο σταθμό στην μεταρρύθμιση για τα πυροβόλα όπλα.....
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=272564

"Εξέλιξη"....."Ευημερία".....

Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σημερινοί 30άρηδες δείχνουν -όσον αφορά στη φυσική τους κατάσταση- σαν να ήταν... 15 χρόνια μεγαλύτεροι απ' ό,τι έδειχναν οι γονείς και οι παππούδες τους, όταν βρίσκονταν στα 30 τους.

Σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες οι σημερινοί νεαροί άνδρες και γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές να πάθουν υπέρταση, διαβήτη ή να είναι παχύσαρκοι.

Οι ερευνητές προτού καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα παρατήρησαν 6.000 εθελοντές, όταν ήταν στις ηλικίες των 20, των 30, των 40 και των 50 ετών. Όπως διαπίστωσαν, οι νέες γενιές έχουν κατώτερης ποιότητας «μεταβολική υγεία» σε σχέση με τις παλαιότερες, αφού αντιμετωπίζουν περισσότερα μεταβολικά προβλήματα, όπως υπέρταση και παχυσαρκία.

Συγκεκριμένα οι ηλικίας 30 ετών νέοι αντιμετωπίζουν κατά 20% περισσότερες πιθανότητες να έχουν αρκετά περιττά κιλά σε σύγκριση με τους νέους σε παλιότερες εποχές. Οι σημερινές 20άρες από την

Κοντοπίδης - Επιστολή στους 300ους

ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ INDYMEDIA θα γεννηθούν και θα νικήσουν !!

.... Πάγιο αίτημα της ακροδεξιάς ήταν το κλείσιμό του indymedia. Σήμερα 46 χρόνια μετά τη δικτατορία των συνταγματαρχών, μια νέα δικτατορία, αυτή των τροϊκανών (εγχώριων και εξωτερικών) επανέρχεται και σταδιακά εναγκαλίζεται και υιοθετεί όλα τα μέσα και τους τρόπους επιβολής της εξουσίας της, με πρώτο και κύριο τη φίμωση της άλλης άποψης, την καταστρατήγηση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της ελευθερίας του λόγου εκείνου που αρνείται να συμβιβαστεί με την διαιώνιση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και της δια βίου συνέχισης της κοινωνικής ανισότητας.

Η φίμωση των μέσων αντιπληροφόρησης, η φυλάκιση των αγωνιστών που υπερασπίζονται τον τόπο τους, στις Σκουριές (Χαλκιδική) ενάντια στα αδηφάγα συμφέροντα της εταιρείας χρυσού μας δείχνουν ξεκάθαρα ποια είναι η πολιτική και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να διατηρείται στην εξουσία.

Έτσι, εύκολα τα δολοφονικά μνημόνια (4.000 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία στο 30% περίπου με τους νέους άνεργους να φτάνουν το 60%, απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας και εκπαίδευσης και παράδοση των πανεπιστημίων στις πολυεθνικές) που θα εντείνουν την εξαθλίωση της κοινωνίας θα ονομάζονται “μεταρρυθμίσεις”, εύκολα και χωρίς αντίλογο, οι τοπικοί αγώνες ενάντια στην λεηλασία της φύσης, της γης και της ζωής

Χρυσομαχία

Την «ανεξέλεγκτη δράση» ανταλλακτηρίων χρυσού και ενεχυροδανειστηρίων φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Γ. Μιχελάκης με αφορμή τις πρόσφατες συλλήψεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος για απόπειρα εξαγωγής μεγάλης ποσότητας χρυσού και ασημιού στη Γερμανία.

Γεωργιάδης: Η Κύπρος θα πουλήσει αποθέματα χρυσού



Γερό χαστούκι στη Γερμανία! Ο οίκος Egan Jones υποβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα.
Ο οίκος εκτιμά πως το γερμανικό χρέος θα αυξηθεί στο 100% του ΑΕΠ από λίγο πάνω από το 80% πού ήταν το 2011.