Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

gray state ΤΟ ΤΕΛΟΣ 'H Κάτι τέτοιο

"Χιροσίμα" η Βουλή από τον Καμμένο-video -> Ο Βενιζέλος βρίσκεται στον προθάλαμο του Κορυδαλλού!

Από το kourdistoportocali, μέσω "Το Γρέκι"

"Xιροσίμα" έκανε σήμερα την Βουλή ο Πάνος Καμμένος. Είπε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στο προθάλαμο του Κορυδαλλού για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ φωτογράφισε την γυναίκα του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη λίστα Λαγκάρντ.
Για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταμάτη είπε ότι...
ανέλαβε να συγκαλύψει τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ ήταν αυτός που του έδωσε το όνομα της εταιρείας, IJ Partners, ως σχετιζόμενη με το θέμα των CDS, ώστε να “ψάξει” τι τρέχει με αυτή την εταιρεία.
Ακούστε την ομιλία φωτιά

Τρέλανέ μας ρε Μαρσέιγ!!! «NE RENIONS PAS L’ORIGINE DE NOTRE VILLE»!

Θυμηθείτε, κάποιες αναρτήσεις που είχαμε κάνει για τους Ρωμηούς του Λιβάνου και της Συρίας… Ο Ελληνισμός “θνήσκει” στην Ελλάδα και “ξυπνάει” αλλού;;;
Οἱ ὀπαδοὶ τῆς Μαρσέιγ, πιστοὶ στὴν Ἑλληνική τους καταγωγὴ ὅπως δηλώνουν, ἀντέταξαν μία τεράστια ἀνθρώπινη Ἑλληνικὴ σημαία, κόντρα στὴν τουρκικὴΦενέρμπαχτσε στὸ «Βελοντρὸμ» στὸν ἀγώνα τοῦ Europa League, τὴν περασμένη ἑβδομάδα. Οἱ Μαρσεγιέζοι στὴν συνέχεια σήκωσαν σημαία του Εργατικοὺ Κόμματος τοῦ Κουρδιστάν, γεγονὸς ποὺ ἐξαγρίωσε τοὺς Τούρκους ὀπαδοὺς μὲ ἀποτέλεσμα νὰ...

Έλα ρε !! εμένα μου λέγανε ότι αυτά τα προκαλεί το χόρτο.....

Έρευνα συνδέει το κάπνισμα με τη σχιζοφρένεια

Το κάπνισμα μπορεί να αποτελεί αιτία εκδήλωσης σχιζοφρένειας, υποστηρίζουν Γερμανοί και Ελβετοί ερευνητές, οι οποίοι κατέληξαν στη διαπίστωση αυτή μελετώντας τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα 1.800 ατόμων, όλοι τους καπνιστές.
όλο.....http://www.newsbeast.gr/health/arthro/448057/ereuna-sundeei-to-kapnisma-me-ti-shizofreneia/

Το κάπνισμα «σαπίζει» τον εγκέφαλο

Σύμφωνα με ερευνητές του King College στο Λονδίνο το κάπνισμα «σαπίζει» τον εγκέφαλο προκαλώντας... καταστροφικές συνέπειες για τη μνήμη, τη μάθηση και τη συλλογιστική.

Άρπα χρυσαυγιτάκο μαλακοέλληνα !!



Θεωρείς ότι είσαι ανώτερος ε?
Θες να κάνουμε μια σύγκριση?
Στα 13 του ο Κέλβιν μπορούσε ήδη να φτιάξει μόνος του μπαταρίες και διάφορες άλλες μοναδικές κατασκευές μαζεύοντας μικροαντικείμενα από τα σκουπίδια και ενώ κανείς ποτέ δεν του έδειξα πώς να κάνει κάτι τέτοιο. Το αυτοδίδακτο παιδί δημιούργησε το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ κατάφερε να βρει τρόπους να παράγει φωτισμό επειδή η πόλη του κάθε εβδομάδα βυθιζόταν στο σκοτάδι.
Ο Κέλβιν είναι το νεαρότερο άτομο που έγινε ποτέ δεκτό στο πρόγραμμα του ΜΙΤ «Visiting Practitioner's» και έχει καταφέρει να γίνει θέμα στο CNN αλλά και όλα τα μεγάλα αμερικανικά

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

αρπάτε!!! (με τέχνη)

όταν η αριστοκρατία απλώνει τα ξερά της...

μαλάκηδες... αδερφάδες...

απολαύστε τους πρώτους έλληνες πολίτες που μας φορτώσατε ρε πουτάνας γιοι!
ρε χα, σφάχτε κανάν φτωχό, τρισάθλιο,
υποσιτισμένο, ρε πρωτοπαλίκαρα!
και υποκλιθείτε δουλικά στ' αφεντικά σας...

ο κ. Μπαρτζώκας.... ο γαμημένος κ. Μπαρτζώκας...


ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΗ!!!!

Διοικητής νοσοκομείου «κατέδωσε» αλλοδαπή ανασφάλιστη στην ΕΛ.ΑΣ.


Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής νοσηλευόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. 

Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ’ ιδίων τα νοσήλια.

Συνέβη όμως το εξής εξωφρενικό όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Δ. Βαρνάβας: ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» κ. Μπαρτζώκας κατέδωσε στην Κρατική Ασφάλεια την ασθενή διότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα με αποτέλεσμα η ασθενής -παρ΄ ότι κατάκοιτη- να νοσηλεύεται φρουρούμενη!


οι άντρες πήραν τα όπλα και βγήκαν στο δρόμο!

καλά, έχω χεστεί επάνω μου!
 περισσότεροι άντρες έλληνες επαναστάτες χριστιανοί

'ρχοΜΑστε ..*..


Cocoon Tree

«Είναι ένα κρεβάτι… κουκούλι που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν τον ύπνο τους στην ύπαιθρο ανάμεσα στα δέντρα σαν μια… πεταλούδα που μόλις δημιουργήθηκε από τη χρυσαλίδα», λέει ο Γάλλος σχεδιαστής της πρωτότυπης σκηνής Berni Du Payrat.

Το εντυπωσιακό Cocoon Tree έχει τη δυνατότητα να αιωρείται ανάμεσα στα δέντρα, ενώ διαθέτει στο εσωτερικό του ένα άνετο κρεβάτι για δύο.

Για τους λάτρεις του κάμπινγκ, και όχι μόνο, η νεόκοπη δημιουργία αλλάζει τα δεδομένα στις κλασικές διακοπές που κάνει κάποιος στην ύπαιθρο.

Η σφαιρική κατασκευή, που μπορεί να αντέξει μέχρι και έναν τόνο σε βάρος, είναι ιδανική για

Εγώ τα έφαγα



ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ


Πιο ευτυχισμένες από τις υπόλοιπες γυναίκες οι πορνοστάρ !!

Οι γυναίκες πορνοστάρ έχουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα από τις υπόλοιπες γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, που πραγματοποιήθηκε σε 177 πορνοστάρ ηλικίας από 18 έως 50 ετών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερη αυτό-εκτίμηση, περισσότερα θετικά συναισθήματα και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.
Συνήθως οι πορνοστάρ έχουν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή σε πολύ μικρότερη ηλικία από τα υπόλοιπα κορίτσια, γύρω στα 15 και πηγαίνουν κατά μέσο όρο με 75 άντρες, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτόν τον αριθμό οι σεξουαλικές επαφές που έχουν στο πλαίσιο της δουλειάς τους.


Η έρευνα έδειξε επίσης ότι πάνω από το 1/3 των ερωτηθέντων ήταν γυναίκες παντρεμένες ή σε σοβαρή σχέση και το 44% ήταν μόνες τους.
Παράλληλα, η πλειοψηφία των εργαζόμενων γυναικών στην βιομηχανία πορνό κοιμόντουσαν καλύτερα και είχαν περισσότερη ενέργεια.

Γάτα παίζει πινγκ πονγκ

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

μιαουουουουουουυουου !!

Η οξίνιση των ωκεανών διαλύει τα σαλιγκάρια

Άλλη μια σοβαρή επίπτωση της οξίνισης των ωκεανών έφεραν στην επιφάνεια οι επιστήμονες. Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα της Βρετανικής Αποστολής στην Ανταρκτική, σε συνεργασία με Ολλανδούς και Αμερικανούς επιστήμονες, το κέλυφος ορισμένων θαλάσσιων σαλιγκαριών διαλύεται με ταχύτατους ρυθμούς, κάτι που οφείλεται στην αύξηση της οξίνισης των ωκεανών στην Ανταρκτική.

Οι ωκεανοί απορροφούν περίπου το 1/4 του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα ετησίως.
Όσο αυξάνονται οι εκπομπές CO2 λόγω της καύσης ορυκτών καυσίμων, τόσο αυξάνεται και το ποσοστό που απορροφούν οι ωκεανοί, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερο όξινοι.

Η οξίνιση αυτή απειλεί τους κοραλλιογενείς υφάλους, τα θαλάσσια οικοσυστήματα, την άγρια ζωή
και όπως απέδειξε η έρευνα και τα θαλάσσια σαλιγκάρια.

Αν και η οξίνιση των θαλασσών δεν οδηγεί πάντα τα σαλιγκάρια σε θάνατο, το σίγουρο είναι ότι τα

KREATOR re lamogia !!



με μάχες από Αθήνα

Η Παλαιστίνη και οι άλλοι

«Όχι» από τη Γερμανία στο αίτημα της Παλαιστίνης



Αντίθετες στην υποψηφιότητα της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ οι ΗΠΑ



Θα στηρίξει την Παλαιστίνη η Φινλανδία



Το Ην. Βασίλειο θα απέχει της ψηφοφορίας



Υπέρ της αναβάθμισης της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ η Ελλάδα

Αυτός πληρώνεται 7.000 το μήνα !!

Ομολογία ΣΟΚ Έλληνα βουλευτή στη Βουλή


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2296.html

H μέρα της Μαρμότας !!

Kανα χρόνο πριν,στις 26-10-11 ήταν 6 το πρωί όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει κερδίσει διαγραφή χρέους 100 δισ. με κούρεμα ομολόγων ύψους 50+% και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα ύψους 120 δισ. με πολύ χαμηλά επιτόκια και μεγαλύτερη περίοδο αναπροσαρμογής.
Δείτε πως ξεκίνησε την δήλωσή του ο κ. Παπανδρέου στη συνέντευξη Τύπου. Έκανε λόγο και εκείνος για μία καινούρια μέρα που ξεκινά.....



Ένα χρόνο αργότερα στις 27-11-12 αυτή τη φορά στις 3 τα ξημερώματα, το Eurogroup μόλις είχε τελειώσει τη συνεδρίασή του και η Ελλάδα κέρδιζε ουσιαστικά επιπλέον ελάφρυνση χρέους ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ με τον Αντώνη Σαμαρά ως νέο πρωθυπουργό να δηλώνει πως ξεκινά άλλη μία καινούρια μέρα.....

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ζήτω η CIA









Να τους πάρουμε φαλάγγι !!

Με φόρα να ξεκινήσουμε να τους πάρουμε φαλάγγι, δεν είναι τόσο δύσκολο, μια απόφαση… Πουτάνες θα κυνηγάνε νταβατζήδες, κουρελιασμένοι μετανάστες θα κυνηγάνε μπάτσους.
Εργάτες θα κυνηγάνε γραβατωμένους μπούληδες.

Να είσαι έτοιμη, θα ακούσεις τότε βουητό από πλήθος, φωνές με παράπονο και οργή.
Θα δεις περιπολικά να καίγονται και λευκά κελιά να ανοίγουν. Να το πάρεις χαμπάρι τότε μην φοβηθείς.

Κατέβα στο δρόμο ζήτα πίσω τη ζωή που σου έκλεψαν και δείξε με το δάχτυλο σου τον χαφιέ.

Κι ο κόσμος που θα φτιάξουμε συντρόφισσα,δεν θα έχει κράτη και σύνορα δεν θα έχει θεούς και αφέντες, ούτε παπάδες και εξουσιαστές. Και θα ζούμε για μας και θα δουλεύουμε για πάρτη μας.
Και τα διαβάσματά μας για τους κομμουνάρους του Παρισιού, για τις φωτιές του Οκτώβρη στην Πετρούπολη, για τον μεγάλο Δεκέμβρη στην Αθήνα, θα γίνουν οδηγός για την ιντιφάντα της δικιάς μας γενιάς.

Να ΄χεις το νου σου σε αυτούς που θα μιλάνε για συναίνεση και αποτελεσματικότητα, για διάλογο και μεταρρυθμίσεις.
Χομπίστες επαναστάτες που εξιλεώνονται με φιλανθρωπίες και το κούνημα μιας σημαίας. Θα τα κατεβάσουν με την πρώτη απειλή.

Οι σύντροφοι μας δεν θα μιλάνε ακαταλαβίστικα και δεν θα σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη, θα έχουν ροζιασμένα τα χέρια τους και την ψυχή τους και φλόγα στα μάτια, δεν θα κρατάνε πολύχρωμες σημαιούλες..

Κι εκείνο τον τοίχο που όλο τον γράφαμε και πάντα την άλλη μέρα τον έσβηναν, τούτη τη φορά

Antifa - News Crete



Το πουλάκι ΤΣΙΟΥ στο 5:20 !!  

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Ελληνες»...


Του Ν. Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

«Δεν είμαστε φασίστες γιατί δεν είμαστε Ιταλοί», δήλωσε προχτές ο χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος.
Επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το πόσο μακάβριο και εξευτελιστικό είναι να είσαι φασίστας. Τόσο που ούτε να το ομολογήσεις δεν μπορείς.

Κατά τα λοιπά, οι χρυσαυγίτες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού τους, αν ήταν Ιταλοί, τότε θα ήταν και φασίστες. Ομοίως, αν ήταν Αμερικάνοι, τότε θα ήταν ρατσιστές της Κου Κλουξ Κλαν. Κι αν ήταν Γερμανοί, τότε θα ήταν χιτλεράκια και ναζί.
Είναι, όμως, Ελληνες... Επομένως τι είναι; Μα, προφανώς, είναι Ελληνες φασίστες, Ελληνες ρατσιστές και Ελληνες ναζί. Και επειδή είναι όλα αυτά, όπως ακριβώς ήταν και οι πρόγονοί τους οι ταγματασφαλίτες, οι δωσίλογοι και οι χουνταίοι,
για αυτό είναι και τόσο «Ελληνες» όσο ήταν και εκείνος ο «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης».

«Εκμεταλλευόμαστε βεβαίως ορισμένα προνόμια αυτής της ιδιότητας (σ.σ.: της ιδιότητας του βουλευτή). Εχουμε πάρει και την οπλοφορία πλέον με άδεια, δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει

Πώς θα ήταν η ρύπανση αν μπορούσαμε να τη δούμε

Το ίδρυμα Environmental Defense Fund και η Carbon Visuals έφτιαξαν ένα βίντεο που παρουσιάζει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ως γαλάζιες μπαλίτσες και δείχνει πώς αυτές στοιβάζονται στο Μανχάταν.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/video_7416.html

Η διαφήμιση της Toyota που απαγορεύτηκε στη Βρετανία.....


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/toyota-video.html

Eρχόμαστε σερί !!


ΠΙΣΩ ΛΕΜΕ !!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΘΑΜΕ !!!!!

                      Χαιρετίζουμε το νέο μέλος της οικογένειας του funis !!

Τους πρώτους Αδερφικούς χαιρετισμούς έστειλε και η συντρόφισσα "ΑΡΔΝ"
καθώς και η γυναικεία πτέρυγα των  Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων Κολομβίας (FARC)

       με Αντάρτικα τραγούδια και χορούς υποδέχτηκαν το νέο και στα Χανιά !!

Kυρίες που κάνουν σκληροτράχηλους άνδρες να τα… κάνουν πάνω τους


Ενώ οι εκλεκτοί και με απόφαση της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης (ντροπής) Ευρωπαϊκής Ένωσης «απελευθερωτές δημοκράτες» εκδίδουν αποφάσεις που απαγορεύουν στις γυναίκες να οδηγούν αυτοκίνητο, οι Κόρες της Συρίας είναι ο φόβος και τρόμος των Νατοϊκών μισθοφόρων.

Οι Κόρες της Συρίας, στο Ras El Ain Baldas –σύνορα Συρίας-Τουρκίας– δεν επέτρεψαν σε 50 τρομοκράτες να δουν τη Συρία με σαρία.
Σε ενέδρα που πραγματοποίησαν κοντά στην Turabi, στο γήπεδο Ras Al Ain λίγα χιλιόμετρα από τα

και μην ξεχνιόμαστε !!

Η Μέρκελ στηρίζει το Ισραήλ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ εξέφρασε τη λύπη της «υψηλό ποσοστό αντι-σιμιτισμού» που παρατηρείται στη χώρα της, ενώ δήλωσε ότι η Γερμανία στήριξε το Ισραήλ στα πρόσφατα γεγονότα της Γάζας.....http://www.newsbeast.gr/world/arthro/449265/i-merkel-stirizei-to-israil/

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ.....

Αναθεωρεί το νόμο για την κτηνοβασία η Γερμανία !!

Υπάρχουν αναφορές και για «οίκους ανοχής» με ζώα !!!!!

Η σεξουαλική εκμετάλλευση ζώων γνωρίζει έξαρση στη Γερμανία. Περίπου το 5% του γερμανικού πληθυσμού είχε ή έχει σεξουαλικές εμπειρίες με ζώα και ο αριθμός αυτός αυξάνεται τρομακτικά.....http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/449545/anatheorei-to-nomo-gia-tin-ktinovasia-i-germania/

MAYDAY..MAYDAY!! MAYDAY..ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ !!!!


Ο φασισμός σε κείμενο και εικονογράφηση....


















http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8726.html

Σου κόβουν το ρεύμα; Τηλεφώνησε στο 211 0192839


ΕΥΓΕ !!

To ζήτημα....


από sibilla 

Αγρότες διαδηλώνουν έξω από το Ευρωμπουρδέλο



Δυσαρεστημένοι αγρότες για την υψηλή τιμή του γάλακτος, αλλά και τις ποσοστώσεις διαδήλωσαν έξω από τα κτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την ώρα που συνεδρίαζε η

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Θα αφήσουμε την κυβέρνηση των δωσίλογων με κοινοβουλευτικό μανδύα και τα νεοναζιστικά μορφώματά της να συνεχίσουν την εξαθλίωση του Λαού;


Σε λίγο πιάνουν δουλειά τα παράθυρα των νταβατζήδων δημοσίων έργων!

 


Πώς δημιουργείται ένας Ναζί (1943)

"alfavita"
Εξαιρετικό αντιναζιστικό cartoon από τον Walt Disney
Education for Death: The Making of the Nazi"

EUROPEANUTS

Δείτε το βίντεο...... όπου έχει ιταλική σημαία να σκέφτεστε την ελληνική και βάλτε και παραπάνω...... http://www.teiser.gr/icd/staff/politis/italy.swf

The Day the Nazi died

EPXOMAσTE



Η ΜΠΥΡΑ ΜΥΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙKΗ

 ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ μέσω της AMSTEL-HEINEKEN...Αθηναϊκή Ζυθοποιεία ΑΕ.
ΑΘΗΝΑΙΚH ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ TO ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΙΟΛΗ)


                       

STILL SUNNY IN GREECE RE MOUNOSKYLA!!! (almost december!!)

                                         
                                  THE SUN GOD HAS FED OUR SOULS AND DEMANDS REVENGE 
                       NO MORE SAFE VACATIONS FOR NORTHERN EUROPEANS.JUST PUT IT YOUR HEADS
                                                                             

δEITE TO!!PORTUGAL vs GERMANY BAλE AσσO AγOPI MOY

ΚαSSιδιάρης: "Θα τους γαμήσω όλους! Θα έχει νεκρούς μέχρι το βράδυ"

fart our balls - fuck fascist faggots
ΚαSSιδιάρης: "Θα τους γαμήσω όλους! Θα έχει νεκρούς μέχρι το βράδυ"
Κρυμένος πίσω από τις πλάτες των μπάτσων ο χέστης της Χρυσής Αυγής απειλεί τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν και... φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα.
ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ;;;

anthro-funis NA ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!

ΚΑΤΙΟΥΣΑ

Και μην ξεχνάτε: Βάρκιζα TEΛΟΣ



Ας τους χαλάσουμε τη συνταγή !! Με κάθε τρόπο.....

"Κανείς δεν θα κλωτσήσει το ντενεκεδόκουτο στον δρόμο"


«Στην Ελλάδα παίζεται η αξιοπιστία μας παγκοσμίως», αναφέρει κείμενο εσωτερικής ενημέρωσης του ΔΝΤ που αποκαλύπτει ο Κόσμος του Επενδυτή και το οποίο σκιαγραφεί... το παρασκήνιο της σύγκρουσης με την ευρωζώνη, λίγο πριν από την αναμέτρηση Λαγκάρντ – Σόιμπλε στο Eurogroup που κατέληξε σε ναυάγιο.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος του ΔΝΤ είναι το ελληνικό χρέος να έχει μειωθεί στο 120% το 2020, ώστε να καταστεί βιώσιμο, γιατί μόνο έτσι διασώζεται η αξιοπιστία του ΔΝΤ και της Ευρώπης απέναντι στις αγορές. Γι’αυτό και το ταμείο δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να «κλοτσήσει το ντενεκεδόκουτο στον δρόμο».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ντενεκεδόκουτο είναι η Ελλάδα, ενώ στο κείμενο εσωτερικής ενημέρωσης του ΔΝΤ, αναφέρεται ρητά ότι το πρόβλημα του οργανισμού δεν είναι πλέον με τους

Σημερινό κουίζ

                                                  Ποια λέξη ψάχνουμε.....


από sibilla

Τρεις κι ο κασίδας , ήταν σήμερα τα ασπόνδυλα στην περήφανη Κρήτη


Ευτυχώς που είχαν επιστρατευθεί στρατιές ασφαλιτών , κλούβες και ματάδες 
γιατί δεν θα είχαν φύγει ζωντανά τα φλόκια του Χίτλερ από τα γραφεία τους, 
αφού λίγο πιο πέρα  τους περίμεναν πραγματικές εκατοντάδες συντρόφων !!


Προφήτης Βασίλης

«Θα γίνει μια παγκόσμια αναίμακτη επανάσταση»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, με αφορμή το καινούργιο του cd, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Όπου να 'ναι φτάνουμε στον πάτο του πηγαδιού. Για την ακρίβεια, εμείς τον έχουμε αγγίξει και, ουσιαστικά, όπως έχουν τα πράγματα, πρόκειται να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Πιστεύω πως τότε μόνο, με ένα διεθνοποιημένο κίνημα, θα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαστε, όμως, ακόμη στην αρχή. Το ότι ήδη συνεννοούνται οι Αγανακτισμένοι, ας το πω έτσι, δείχνει κάτι. Θα γίνει συνειδητό κίνημα, που θα αλλάξει τα πράγματα. Ελπίζω να το αντιληφθεί και η Αριστερά, που, προς το παρόν, δεν το έχει πάρει είδηση. Θα γίνει μια παγκόσμια αναίμακτη επανάσταση» δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «ΕΓΩ».

ΕΡχόμαστε !.!.!.!

Πρωτοφανής εκλογική νίκη των Κομμουνιστών στην Αυστρία

Σε μια χώρα όπου το ίδιο ποτέ δεν διέθετε αξιοσημείωτα εκλογικά αποτελέσματα, τελικά το Κομμουνιστικό Κόμμα κατάφερε και κατέκτησε την Κυριακή μια εντυπωσιακή νίκη στις δημοτικές εκλογές, στη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Αυστρίας, στο Γκρατς, αποσπώντας με ποσοστό 20,1% τη δεύτερη θέση μετά το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα.

ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ??

Είναι επίσημο: ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ