Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Για την ευκοίλια της Τζενούλας κανείς...??

ευκοίλια από αυτά τα οπίσθια τιμή εκκίνησης 69.666 ευρώπουλα

για τον Funis 

http://papafleshass.blogspot.gr/2012/08/jenny-mc-carthy-18-photos.html

πόσο πάει η ευκοίλια της τζένης ρε;

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231211051
Αμοιβή έως και 50.000 ευρώ για λίγο εμετό φάλαινας

και τι μου λες εσύ τώρα....

Το πολύ, ως 2.000 ευρώ, έχει στο λογαριασμό του, το 81,5% των καταθετών - Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα!

Από τον Χάρρυ Κλύνν
Την 30η Ιουνίου 2012, το 93% των φυσικών προσώπων-καταθετών των τραπεζών διέθεταν καταθέσεις συνολικού ύψους έως 10.000 ευρώ, ενώ μόλις το 0,4% αυτών είχαν καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, ποσό που συνιστά και το ανώτατο όριο αποζημίωσης ανά...
καταθέτη από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ). Αντίστοιχα ποσοστά παρατηρούνται και στα λοιπά βασικά διεθνή νομίσματα, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).
Πιο αναλυτικά, το 81,5% των φυσικών προσώπων-καταθετών των τραπεζών διέθεταν καταθέσεις από 0-2.000 ευρώ, το 11,3% καταθέσεις από 2.001 μέχρι 10.000 ευρώ, το 5,9% καταθέσεις από 10.001 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ, το 0,9% καταθέσεις από 50.001 μέχρι 100.000 και μόλις το 0,4% από 100.001 ευρώ και άνω.

Τα τρώμε, σιγά-σιγά, όλοι μαζί.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/2000-815.html

Ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις διαθέτει η "αντιτρομοκρατική" για την εμπλοκή Θεοφίλου στα γεγονότα της Πάρου


Αποφύγαμε μέχρι τώρα να ασχοληθούμε αναλυτικά με την φερόμενη «επιτυχία» της «αντιτρομοκρατικής» η οποία παρουσιάζει σαν κύριο υπεύθυνο για την ληστεία της τράπεζας και τον θάνατο του ταξιτζή στην Πάρο τον Τάσο Θεοφίλου. Ο λόγος ήταν γιατί η μόνη ενημέρωση που είχαμε ήταν από τους μπάτσους και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ούτε επίσης μπορούμε να θεωρούμε σαν βάσιμη την πληροφορία που κυκλοφορεί ότι στο δικαστήριο θα παρουσιαστεί ακλόνητο άλλοθι του κατηγορούμενου ότι την συγκεκριμένη μέρα που του χρεώνουν ότι ήταν πρωταγωνιστής στο γεγονός της Πάρου, αυτός δεν βρισκόταν καν σ’ αυτό το νησί.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι σήμερα υπάρχει δισέλιδο άρθρο στο «Ποντίκι» το οποίο εκτιμάει ότι ενώ η αντιτρομοκρατική ισχυρίζεται ότι είναι βέβαιη για την ενοχή Θεοφίλου εν τούτοις δεν διαθέτει στοιχεία για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό της. «Εχουν ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του άρθρου το οποίο σημειώνει: «Αυτό που σε μια αστυνομική έρευνα πρωτεύει, πάντως, είναι το αποτέλεσμα. Έτσι το σημαντικό της υπόθεσης μέχρι στιγμής είναι ότι, παρά τα όσα έλεγαν αντιτρομοκρατική και ΜΜΕ, μέχρι σήμερα ούτε συνεργοί απεκαλύφθησαν ούτε νέες γιάφκες και σπουδαία ευρήματα προσκόμισε η "γλίσχρα" έρευνα».

Το δημοσίευμα  του «Ποντικιού» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9384.html

πρωϊνά αυγουλάκια.....

                                 νοημοσύνη του Έλλην.....και ειδικότερα γαύρου.....
click στην εικόνα


πάρτε και το μήνυμα.....

ερχόμαστε....

«Το ευρωπαϊκό εγχείρημα ελπίζω να λήξει χωρίς αιματοχυσία»


Τι λέει ο ευρωβουλευτής Ναϊτζελ Φάρατζ που έχει χαρακτηρίσει τον Ρομπάι «σιωπηρό δολοφόνο των εθνών»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαβρώνει τη Δημοκρατία των κρατών-μελών και στόχος όσων προωθούν την ενοποίηση είναι να ελέγξουν κεντρικά τα έθνη, δηλώνει ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (United Kingdom Independence Party – UKIP).

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Επίκαιρα», θεωρεί το ευρώ μη βιώσιμο, πιστεύει ότι κατέστρεψε τις οικονομίες των χωρών και εκτιμά πως Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη για να ανορθωθούν οι οικονομίες τους. Καταφέρεται με σφοδρότητα εναντίον της θεσμικής ελίτ της ΕΕ και εύχεται η όλη ιστορία να μην λήξει με αιματοχυσία…

Παρατίθεται μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στα «Επίκαιρα» 

-Έχετε χαρακτηρίσει τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, «σιωπηρό δολοφόνο των εθνών». Τι εννοείτε με αυτό το χαρακτηρισμό;
«Ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι ηγείται μιας οργάνωσης που με αργούς ρυθμούς διαβρώνει τη Δημοκρατία των κρατών-μελών, παίρνοντας τον έλεγοχο από τα δημοκρατικά εκλεγμένα εθνικά Κοινοβούλια και παραδίδοντάς τον στην ΕΕ και στους οργανισμούς που είναι και οι υπεύθυνοι της οικονομικής

Κωλόμπατσοι και αίλυνες.....

Αστυνομικός είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα

Υλικό παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε σε υπολογιστή ενός αστυνομικού που υπηρετεί στα ΕΚΑΜ, έπειτα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα, τα οποία κρατούνται μαζί με τον αστυνομικό στην Ασφάλεια, όπου γίνονται οι ανακρίσεις.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/405853/astunomikos-eihe-uliko-paidikis-pornografias-/

Στοιχεία ΣΟΚ για τον παιδόφιλο εκπαιδευτικό - Ακούστε στο βίντεο τι λέει ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος [video]

Συγκλονιστικά στοιχεία αναφορικά με τον εκπαιδευτικό από την Πιερία που βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του, έδωσε ο κος Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κος Μανώλης Σφακιανάκης ανέφερε..
μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Mega, ότι ενδεχομένως να δοθεί το όνομα του συλληφθέντα στη δημοσιότητα έπειτα από εισαγγελική εντολή. Δείτε το βίντεο:
ΕΔΩ.....http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/video_30.html


Εγκλήματα "υψηλής" ράτσας.....

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

λεπτομέρειες.....

Ποιος ήταν ο πραγματικός ρόλος του Τρισέ στο ιρλανδικό μνημόνιο

Την αποκάλυψη απειλητικής επιστολής για το «ναι» στην τρόικα επικαλείται ο Νούναν

Θύελλα έχει ξεσπάσει στην Ιρλανδία για τον τρόπο με τον οποίο τελικά κατέληξε η χώρα να συμφωνεί στο πακέτο διάσωσης ύψους 85 δισ. ευρώ με την τρόικα.

Για πρώτη φορά, ο υπουργός Οικονομικών Μαίκλ Νούναν, ζητά να έρθει στο φως η επιστολή, που φέρεται να έστειλε ο τότε Πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ στον προκάτοχο του τον Νοέμβριο του 2010 και με την οποία ουσιαστικά τον απειλούσε ότι θα σταματούσε η στήριξη από το ταμείο έκτακτης ρευστότητας ELA, αν η Ιρλανδία, αρνούταν να δεχθεί τη διάσωση από την τρόικα.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/405248/poios-itan-o-pragmatikos-rolos-tou-trise-sto-irlandiko-mnimonio/

Άοπλος και ήδη νεκρός ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

Τα πάνω-κάτω στην επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων

Μία νέα περιγραφή για την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αμποταμπάτ, η οποία, όπως γνωρίζουμε έως σήμερα, είχε ως αποτέλεσμα την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, υποστηρίζει πως ο ηγέτης της Αλ Κάιντα ήταν άοπλος και ήδη νεκρός όταν οι στρατιώτες εισέβαλαν στο καταφύγιό του στο Πακιστάν.

Στο βιβλίο «No Easy Day: The Firsthand Account of the Mission That Killed Osama bin Laden» ο συγγραφέας γράφει ως Mark Owen, μέλος των ειδικών δυνάμεων που είδε τον Μπιν Λάντεν να πεθαίνει το Μάιο του 2011.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....http://www.newsbeast.gr/world/arthro/404958/aoplos-kai-idi-nekros-itan-o-osama-bin-laden/

Quiz για άντρες :Τι βλέπετε στη φωτό?


                                                        Η απάντηση μέσα

Άνθρωπος πέθανε εξαιτίας "φάρσας" μπάτσων....

Στην Κορακιάνα Κέρκυρας

Απο Ηλιος Σελήνη
Κέρκυρα σήμερα… 29/08/2012

Σήμερα το πρωί έγινε (έφοδος) από τρείς ασφαλίτες σε σπίτι ενός ανθρώπου σε χωριό της Κέρκυρας ο οποίος είχε προβλήματα υγείας , αναπηρία στο πόδι του, και προβλήματα με ουσίες ναρκωτικές… είχε δε για προσωπική χρήση δύο δενδρύλλια για να μπορεί να αποφεύγει τον πόνο από τα προβλήματα που είχε στο πόδι του… χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια από κανέναν , χωρίς οικογένεια...προσπαθούσε να ζήσει κατασκευάζοντας ξύλινα αντικείμενα… γνώριμος στην Ασφάλεια της Κέρκυρας , από προηγούμενα περιστατικά με ναρκωτικές ουσίες….

Ήρθαν σήμερα στο σπίτι του και κάνοντας του πλάκα… λέγοντας χαρακτηριστικά… ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ… εμπρός στα δενδρύλλια του ….ο Άνθρωπος αυτός ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΉ ΚΑΡΔΙΑΣ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ…. Ωραία αστεία κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Κέρκυρας σε φοβισμένους και ανάπηρους Ανθρώπους, κάνοντας χρήση της εξουσίας τους….
Ο Άνθρωπος αυτός ήταν 40 χρόνων … ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ….. (το όνομά του ήταν Αλέξης)
Μπράβο σας………..

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1419235

"ετσι γαμάμε τα φασιστάκια επαέ στην Κρήτη"




http://to-fresko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5239.html

ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.....και με το νόμο !!

Παράνομα τα ενεχυροδανειστήρια


Έντονες οσμές αυθαιρεσίας αναδύονται γύρω από τη λειτουργία και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα ενεχυροδανειστήρια, τα οποία τα τελευταία χρόνια «ξεφυτρώνουν» το ένα πίσω από το άλλο, ένεκα της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Σημείωμα της Τράπεζας της Ελλάδος το οποίο φέρει ημερομηνία 2 Αυγούστου 2012, αποστέλλεται στην Επιτροπή Πιστωτικών & Ασφαλιστικών Θεμάτων και βρίσκεται στη διάθεση της zougla.gr, αποκαλύπτει ότι η λειτουργία των εν λόγω «καταστημάτων» αντίκειται στην ισχύουσα Νομοθεσία. Στο ίδιο έγγραφο μάλιστα προτείνεται, μεταξύ άλλων, και η λύση του «σφραγίσματος» των συγκεκριμένων καταστημάτων.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....http://www.zougla.gr/greece/article/paranoma-ta-enexirodanistiria

Δεν έχει και άδικο !!

Ο Άσαντ κατηγορεί την Άγκυρα για το αιματοκύλισμα στη Συρία

Δήλωσε ότι η Τουρκία υποκινεί την εξέγερση στη χώρα του

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ κατηγόρησε ανοιχτά την τουρκική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την εξέγερση που έχει βυθίσει τη Συρία σε ένα πρωτοφανές αιματοκύλισμα.

«Οι Τούρκοι έχουν άμεση ευθύνη για το αίμα που χύνεται στη Συρία» δήλωσε ο Άσαντ σε τοπικό συριακό κανάλι.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/405333/o-asad-katigorei-tin-agura-gia-to-aimatokulisma-sti-suria/

Το μακρύ χέρι της Τουρκίας

Ωμή και ξεκάθαρη είναι η παρέμβαση της Τουρκίας στις εξελίξεις στην Εγγύς και Μέση Ανατολή, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας «Milliyet» της Κωνσταντινούπολης περί λειτουργίας ειδικού στρατοπέδου - στρατηγείου, όπου εκπαιδεύονται στελέχη και μαχητές των αντικαθεστωτικών δυνάμεων της Συρίας.
Το στρατόπεδο λειτουργεί στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, στην επαρχία της Χατάι, πολύ κοντά στην Αντιόχεια (Αντάκια), μία αναπνοή από τη συνοριακή γραμμή.




Ποιους ξεπέρασαν με τις παρακολουθήσεις...


https://twitter.com/NikosKotzias, μέσω "press-gr"

JUST DON'T DO IT



Λευτεριά στους φυλακισμένους τηλεθεατές



για την μερέντα από κάτω.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!

Ξεκίνησαν στην Ισπανία οι επιθέσεις σε σούπερ-μαρκετ για απαλλοτρίωση τροφίμων!



Χθες στην Merida (Estremadura) κατέλαβαν το σούπερ-μάρκετ Carrefour πενήντα περίπου πολίτες, οι οποίοι πήραν χωρίς να πληρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η «επίθεση», σύμφωνα με την κυβέρνηση, είχε προετοιμαστεί από καταναλωτικές οργανώσεις, σωματεία ανέργων και...συμμετείχε ο Victor Casco, περιφερειακός βουλευτής της Izquierda Unida.

Οι πολίτες εισήρθαν στο κατάστημα, γέμισαν καρότσια με λάδι, ρύζι, γάλα και όσπρια. Εξήλθαν μαζικά χωρίς να πληρώσουν φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα: Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος (El pueblo unido jamas sera’ vencido).
Ένας ιός που εξαπλώνεται η μαζική αντίδραση των πολιτών με μορφές πάλης για την επιβίωση που καμία καταστολή δεν θα μπορέσει να σταματήσει!
Ποιος χωροφύλακας θα μπορέσει να σταματήσει τη μάνα, τον πατέρα που «κλέβει» το γάλα του παιδιού του;

Μόνον εμφύλιος πόλεμος!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

επισιτιστική κρίση...

έτσι!!

ΕΞΩ ΤΟ ΕΞΩ


Nothing seem to kill me no matter how hard I try.....Nothing is closing my eyes
Nothing can beat me down for your pain or delight.....And nothing seems to break me
No matter how hard I fall nothing can break me at all.....Not one for giving up though not invincible I know

I've givin' everything I need.....I'd give you everything I own
I'd give in if it could at least be ours alone.....I've given everything I could
To blow it to hell and gone..........Burrow down and.....Blow up the outside world

Someone tried to tell me something.....Don't let the world bring you down
Nothing will do me in before I do myself....So save it for your own and the ones you can help

I've givin' everything I need.....I'd give you everything I own
I'd give in if it could at least be ours alone.....I've given everything I could
To blow it to hell and gone..........Burrow down and.....Blow up the outside world

Want to make it understood.....Wanting though I never would
Trying though I know it's wrong.....Blowing it to hell and gone
Wishing though I never could..........Blow up the outside world

Για να πουλάτε μούρη.....

                                         
                             Πώς καταλαβαίνουμε αν ένα αυγό είναι φρέσκο;

για να μην πείτε ότι σας άφησα στο σκοτάδι !!

Η Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Προειδοποιεί για το 2012

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

σύντροφος ψαρεύει !!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ !!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΝΤΡΕΚΑΣ: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!

Διαφήμιση συντρόφων είναι ! Ακούστε τους κάθε Δευτέρα στις 23.00-2.00 στον 98FM

Οικογένεια είναι η πρώτη... οικογένεια ήταν κι η δεύτερη... μόνον που δέχθηκε τα "δώρα" της πρώτης...



Εμφύλιος, ένας μοναχικός πόλεμος

από Λίζα Θεωδορίδου

του Ιουλιανού

Το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου είχε σα συνέπεια το νέο ξαναμοίρασα του κόσμου με βάση τα αποτελέσματα αυτού. Και η διαδικασία της πραγμάτωσης ήταν σχεδόν το ίδιο σκληρή με τον πόλεμο. Τυπικός νικητής αναδείχτηκε η αντιφασιστική συμμαχία των Δυτικών καπιταλιστικών κρατών με την ΕΣΣΔ. Μα τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ουσιαστικός νικητής ήταν δυο δυνάμεις που στάθηκαν ικανές να επηρεάσουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο: οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ. Άρα όσο αφορά τον καπιταλιστικό κόσμο τις πρωτοβουλίες στις διεθνής σχέσεις δεν μπορούσε να τις έχει άλλος.

Οι παραδοσιακές αποικιοκρατικές ευρωπαϊκές δυνάμεις, Αγγλία Γαλλία, αδύναμες και καταστρεμένες από τον πόλεμο βρεθήκαν καταχρεωμένες έπεσαν στα δίχτυα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ.
Και οι ΗΠΑ ξήλωσε αμέσως τα παλιά αποικιοκρατικά πολεμικά συστήματα και δημιούργησε το δικό της νεοαποικιακό σύστημα. Κύριο μέσο για το στήσιμο του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ ήταν ο «ψυχρός πόλεμος» και η υστερία του αντικομουνισμού που τον συνόδευε. Είναι χαρακτηριστικό πως ανάμεσα στο 1945 και ως το 1955 οι ΗΠΑ είχαν δημιουργήσει μια ολόκληρη αλυσίδα από στρατιωτικές ναυτικές και αεροπορικές βάσεις ,που άρχιζε από την διώρυγα του Παναμά τον Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό, το Γιβραλτάρ, την Ευρώπη, την Μεσόγειο θάλασσα.

H Μεσόγειος θάλασσα και η Εγγύς Ανατολή

Η ανατολική Μεσόγειος θάλασσα η Εγγύς μα και η Μέση ανατολή αφενός ήταν,για τον αμερικάνικο

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σαν σήμερα το 1905 γεννήθηκε στην Λαμία ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ Άρης Βελουχιώτης

«Θρυλικός ο Άρης Βελουχιώτης. Ο πρώτος που άρχισε την Αντίσταση του λαού στα βουνά κι ο τελευταίος που την έκλεισε με τον τραγικό του θάνατο. Η πρώτη ψυχή του αγώνα κι η τελευταία πνοή. Λίγοι το καταλάβανε, όπως ο Άρης, πως οι εχθροί της Ελλάδας (ξένοι και ντόπιοι) θα μετατρέπανε τη νίκη του έθνους σε νίκη των εχθρών του. Τιμή και δόξα στο ασύγκριτο παλικάρι. Τιμή και δόξα και στο λαό, που τόνε γέννησε».

Κ. Βάρναλης



Σαν σήμερα το 1905 γεννήθηκε στην Λαμία ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ Άρης Βελουχιώτης (κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας).

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/1905.html

Oμιλία ακροδεξιού τραγόπαπα για το Γράμμο

Κάποιος που θα χρησιμοποιούσε το ευαγγέλιο σαν κωλόχαρτο αναμφισβήτητα θα σεβόταν πιο πολύ το λόγο του Θεού από τον εν λόγω τράγο. Οι χριστιανοί να χαίρονται τη "θρησκεία της αγάπης" τους που πλέον έχει μετατραπεί σε ιδεολογικό προθάλαμο της Χρυσής Αυγής.
Το ακροδεξιό-χριστιανοταλιμπανέζικο ραμολί μιλάει μετά το 3ο λεπτο....
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.....
ποιοι είναι οι προδότες....
Στο Άγιο Όρος παπάδες προσεύχονται υπέρ του Χίτλερ
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

mix mix

Η Πυραμίδα και το Σύνδρομο...

Πυραμίδες λέγονται τα χρηματοδοτικά σχήματα τα οποία είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα καταρρεύσουν καθώς βασίζονται στην αρχή ότι οι εισπράττοντες εισπράττουν ποσά που ο «κύκλος» εκείνων που πληρώνουν κάποια στιγμή κλείνει και, τότε, καταρρέει όλη η πυραμίδα. Πάρτε για παράδειγμα τον Bernie Madoff, τρόφιμο αμερικανικών φυλακών σήμερα.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7752.html

Βασανιστήρια από ΜΑΤ-Εγκληματική συμπεριφορά δημάρχου-Βομβιστική επίθεση στο ΚΕΝ Κορίνθου!
ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ 6ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι στρατιώτης από 6ο σύνταγμα πεζικού Κορίνθου. Βρίσκομαι στο στρατόπεδο εδώ και 15 μέρες μετά από μετάθεση. Θα ήθελα να σας δώσω μια πλήρη εικόνα του τι γίνεται εκεί μέσα, όπως και για ποιο λόγο μας μεταθέσανε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, διότι αυτές τις μέρες έχω ακούσει τα πάντα από τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1706.html

Κόρινθος, η (χρυσή) αυγή του μίσους. Του Χαράλαμπου Πίσχου
*Ο Χαράλαμπος Παν. Πίσχος είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, μέλος ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1418623

Η δεκαετία του ευρώ εκτόξευσε τις τιμές στην Ιταλία
Στις νότιες περιφέρειες της Ιταλίας σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες αυξήσεις τα δέκα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που η χώρα εντάχθηκε στο ευρώ.
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/403940/i-dekaetia-tou-euro-ektoxeuse-tis-times-stin-italia/

Διαδήλωση για την επέμβαση των ΜΑΤ στην Δημοτική αγορά της Κυψέλης (Ηχητικό)


Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν, χτες, στο κάλεσμα της Συνέλευσης της Ανοιχτής Κατάληψης της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης παρευρισκόμενοι στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην κρατική καταστολή και για να παραμείνει η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ελεύθερος κοινωνικός χώρος με αυτοδιαχείριση από τους κατοίκους της περιοχής.
Το ράδιο «Βαθύ Κόκκινο» ήταν εκεί και στο ηχητικό που παραθέτουμε ακούμε τον Γιάννη Χριστόπουλο από την συνέλευση της ανοιχτής αγοράς, όπως και τον Πέτρο Κωνσταντίνου δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, εκλεγμένο με τον συνδυασμό «Ανταρσύα στις γειτονιές της Αθήνας» να μας αναφέρουν τους λόγους της κινητοποίησης και την αναγκαιότητα να ξαναπεράσει ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς στα χέρια των κατοίκων της περιοχής.




http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_28.html

Κολομβία: Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις με τη Farc

Η κυβέρνηση της Κολομβίας, δια στόματος του προέδρου της, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ηγεσία των «Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας» για την εύρεση μιας ειρηνικής λύσης που θα τερματίσει τον κύκλο βίας, ο οποίος έχει κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες πολίτες και στρατιώτες τα τελευταία 50 χρόνια.


Όπως μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές υπέγραψαν επίσημη συμφωνία στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, η οποία προβλέπει την έναρξη διαπραγματεύσεων τον προσεχή Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ένοπλη οργάνωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πρώτες επαφές θα γίνουν στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, Όσλο, στις 5 Οκτωβρίου.

Μέσα στο 2012 η Farc είχε προχωρήσει σε διαδοχικές απελευθερώσεις κρατουμένων, οι οποίοι παρέμεναν για χρόνια σε στρατόπεδα της οργάνωσης μέσα στη ζούγκλα. Ο πρόεδρος της Κολομβίας, Juan Manuel Santos, είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι οποιαδήποτε προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη κατάπαυση του πυρός και αφοπλισμό των μελών της

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

VIVA HUGO

Αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στη Βενεζουέλα θα είναι ο τάφος των ΗΠΑ


(Venezuela plans a 'guerrilla army' against US invasion)


Οι μαφιόζοι και οι τσιφλικάδες υπεράνω του νόμου στην Ηλεία

Την Κολομβία της Νέας Μανωλάδας Ηλείας,  ανέδειξε για μια ακόμη φορά η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του Αιγύπτιου εργάτη γης , τον οποίον  οι «άνθρωποι – αγρίμια» της περιοχής,  έσυραν «κρεμασμένο» στη πόρτα αυτοκινήτου τους  πριν τον πετάξουν  αναίσθητο και αιμόφυρτο στην άκρη του δρόμου.

Μια χυδαία ιστορία εκμετάλλευσης δεκάδων αλλοδαπών εργατών από «εισαγόμενο» τσιφλικά φράουλας και η δράση «πληρωμένων μαφιόζων» ,  κρύβεται –σύμφωνα με πληροφορίες –   πίσω από την βάρβαρη  επίθεση κατά του μετανάστη εργάτη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πίσω από το αιματηρό περιστατικό, υπάρχει η προκλητική ασυδοσία του τσιφλικά ο οποίος με το πρόσχημα ότι «φέτος η φράουλα δεν πήγε καλά…» αποφάσισε να αφήσει απλήρωτους πάνω από 150 μετανάστες εργάτες γης  από το Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο που τα κυκλώματα των δουλεμπόρων είχαν προωθήσει εκεί .  Όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν χαρτιά και άδειες παραμονής με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα με νόμιμο τρόπο από το

Άδωνης vs X.A

Tελικά ο μόνος που μπορεί να τρολάρει και να την σπάσει στους φασίστες-νεοναζιστές της Χ.Α δεν ειναι κάποιος αριστερός ή συριζαίος αλλά μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης.


 εσωτερικά καβγαδάκια.....
Ανώνυμος είπε... πήρε τηλέφωνο ο πακιστανός,γιατί το παιδοβούβαλο που έχει στο κόμμα δεν ήξερε τι να πει....

Οι ΗΠΑ στέλνουν τα παιδιά μας να πολεμούν, μισθοφόροι με χρήματα του ελληνικού λαού, για να προστατεύουμε το δικό τους επικερδές εμπόριο ναρκωτικών



Ενώ Ιερώνυμος & Βαρθολομαίος κάνουν πλάτες στις ΗΠΑ για την εθνοκάθαρση... ο πρόεδρος της Συρίας Bashar Assad και η...

...σύζυγός του Asma Assad, επισκέφθηκαν την Χριστιανική Μονή του Αγίου Takla στην Maaloula, περίπου 60 χλμ. βόρεια της Δαμασκού, για να συμπαρασταθούν στους Χριστιανούς που σφαγιάζονται από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ


 Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ



Έλληνες το έκαναν; Μη μου το λες!

Μας έλεγαν τα ακροδεξιά site: Μας καίνε ξένοι πράκτορες. Τούρκοι έκαψαν τη Χίο! Αλβανοί την Πελοπόννησο! Σκοπιανοί τη Μακεδονία! UFO την Αττική! Νεφελίμ την Κρήτη! Δράκοι τα νησιά! Η ΕΥΠ να αναλάβει δράση. Να γίνει επιστράτευση, γιούρια, πόλεμος! Μας καίνε οι αλλοδαποί!

Ώσπου το τσιμπήσανε το αλάνι. Έλληνας 24 χρονών ο εμπρηστής της Χίου. Καλέ τι Έλληνας; Ελληναράς με τα ούλα του. Γιος πυροσβέστη. Ήθελε να διοριστεί πυροσβέστης και φρόντιζε να έχει δουλειά. Έβαλε καμιά δεκαπενταριά φωτιές. Μήπως σε λένε Νέρωνα, ομορφάντρα μου;
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_69.html

Η ανθελληνική αστυνομία συνέλαβε Έλληνα ενώ κυκλοφορούν τόσοι αλλοδαποί.....
Ομολόγησε 14 εμπρησμούς στα βόρεια του νησιού, όχι όμως και τον πρώτο εμπρησμό κατά την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς, το περασμένο Σάββατο.
Ο πατέρας του δράστη είναι πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, ενώ ο ίδιος φέρεται δυσαρεστημένος γιατί δεν προσελήφθη στο Πυροσβεστικό Σώμα!
Εντύπωση είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος πάντα κατέφθανε πρώτος στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης…
Η σύλληψη έγινε από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εμπρησμών που είχαν μεταβεί στο νησί.
Να υπενθυμίσουμε ότι από τις πυρκαγιές στη Χίο έγιναν στάχτη 140.000 στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων και καταστράφηκαν 460.000 μαστιχόδεντρα.
http://to-fresko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_330.html

Σοφά Λόγια

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάλυσή μας η διαφθορά είναι μόνιμο φαινόμενο στον καπιταλισμό. Δεν εξαλείφεται με νόμους και διατάγματα. Οι εκμεταλλευτικές σχέσεις παραγωγής και το πολιτικό εποικοδόμημα που τις υπηρετεί και προστατεύει, παράγουν διαφθορά και ανηθικότητα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε μαζική κλίμακα. Γιατί στηρίζονται στην ανηθικότητα και την αδικία. Την κοινωνική αδικία. Ενα σύστημα κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης, που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι εξ ορισμού ανήθικο και διεφθαρμένο. Ακόμα και όταν δεν έχει φαινόμενα εκτροπής από τους νόμους του. Σε τί διαφέρει άραγε ο υπουργός που «τα πιάνει κάτω από το τραπέζι» από τον υπουργό που δεν τα πιάνει, αλλά καταρτίζει νόμους που κάνουν πιο απάνθρωπη την εκμετάλλευση;

Καπιταλισμός και διαφθορά δηλαδή είναι έννοιες συνώνυμες.
Και ένα σύστημα από την φύση του διεφθαρμένο λογικό είναι να στελεχώνετε από ανάλογης ποιότητας άτομα

Αν δεν στείλουμε εμείς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον καπιταλισμό τα φαινόμενα διαφθοράς θα είναι μόνιμα.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8471.html

ΕΓΕΡΘΗΤΙ !!


Νέες υποψηφιότητες για την ΠΗΓΑΔΑ

Αστυνομικοί «μπουμπούκια»


Συνελήφθησαν από την Yποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ληστεία εις βάρος τριών αλλοδαπών γυναικών- πλανόδιων μικροπωλητριών.

Αναμένεται σχετικό δελτίο Τύπου από την Αστυνομία.
http://www.zougla.gr/greece/article/astinomiki-mpoumpoukia

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Μουσικό διάλειμμα


Call of Duty: Greek Cops

Click στην εικόνα


Ψόφησε το κρέας Νηλ Άρμστρονγκ


Mας άφησε χρόνους ο κομπάρσος ηθοποιός του Hollywood Νηλ Άρμστρονγκ που το 1969 υποδύθηκε με επιτυχία το ρόλο του αστροναύτη που πάει στη Σελήνη.
Ήταν μία απο τις μεγαλύτερες τρολλιές όλων των εποχών και τη κατάπιαν αμάσητη εκατομμύρια πρόβατα σε όλο το κόσμο.
Tρολλάροντας ακόμα και μετά θάνατον αναφέρει στη διαθήκη του ότι θέλει να θαφτεί στη Σελήνη στο σημείο που ύψωσε την αμερικάνικη σημαία.
Ιστορική θα μείνει πάντως η φράση που είπε  μια φορά καθώς έτρωγε στα Τaco Bell:''H γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι''.





http://to-fresko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7918.html

Το πιο σύντομο ανέκδοτο



Περιμένετε να καβατζωθώ πρώτα !!!!

Obama σε ΕΕ: Μην πάρετε "κακή" απόφαση για Ελλάδα πριν τις εκλογές μας.


Η κυβέρνηση Obama φέρεται να ζητά από Ευρωπαίους αξιωματούχους να αναβάλλουν τυχόν αρνητικές αποφάσεις για την Ελλάδα,
μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.....

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/obama_25.html

ΗΡΩΪΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ έπεσε μαχόμενος,απέναντι στα καθίκια που τον κρατούσαν φυλακισμένο

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ !!


Μια 43χρονη καριόλα βρήκε δίκαιο θάνατο στο ζωολογικό πάρκο της Κολωνίας το πρωί του Σαββάτου, όταν μια αρσενική τίγρης διέφυγε από μια πόρτα που δεν είχε κλείσει σωστά κα μπήκε σε μια αποθήκη.

Η τίγρης επιτέθηκε και σκότωσε τη γυναίκα που εργαζόταν ως φύλακας στο πάρκο. Τελικά, το ζώο σκοτώθηκε από τον διευθυντή του πάρκου, που την πυροβόλησε, με σκοπό να ανακόψει την πορεία της και να μην καταφέρει να εισέλθει στον χώρο επισκεπτών, αλλά και να καταστεί εφικτή η προσέγγιση της άτυχης γυναίκας από την ομάδα πρώτων βοηθειών του πάρκου.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

Τώρα οι ιμπεριαλιστές αγόρασαν και τους δημοσιογράφους




Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βεντέτα !!

Μούφα ενημέρωση !!


Το γνωστό μπατσοσάιτ Eglimatikotita.gr κατασκεύασε το παραπάνω δημοσίευμα, αλλά με την εικόνα είχαν ένα θέμα, ήταν Κινέζικη !!!
Και το αναπαρήγαγε και το inews !!!!
WTF ???

Ανώνυμος είπε...
οι φασιστες ειναι τρολλ

Οι φασίστες σβήνουν φωτιές....

Πρακαλούνται οι πολίτες-φίλαθλοι των κομμάτων,όταν σβήνουν φωτιές να φορούν ΟΛΟΙ τα μπλουζάκια του κόμματος τους !! Για να τους ξεχωρίζουμε βρε αδερφέ....δεκτές και φανέλες ομάδων !!

Ακόμη μια φορά, μας ενημερώσανε πως τα φασισταριά της Χίου προσπάθησαν να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά στη Χίο-μόνοι τους. Οπως κάθε χρυσαυγήτικο δημοσίευμα, έτσι κι εδώ κάτι δεν πάει καλά.
Μέλος του μπλογκ μεταμφιεσμένος σε καυκαλήθρα αποτύπωσε τις εντυπώσεις του από το έργο τους....

Είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1013, πολυκοσμία με ένα φτυάρι μόνο
Περισσότερα....

Ακριβώς έτσι !! Με ένα κλαράκι σβήνει όλο το βουνό. Το σκουπιδάκι-σωλήνας εκεί δεξιά μόλις άρπαξε.

Ταξική πάλη απ' τα πάνω....

«Τάγματα εφόδου στη χώρα, καπηλευόμενα τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί» είπε ο Υπουργός κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θα ανεχθεί νέο Βεζύρη στη θέση του...

το άρθρο: http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4747149

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_326.html

τον τσακώσαμε !!

Μέλος του μπλογκ μεταμφιεσμένος σε ανορθόγραφο φασίστα κατέγραψε το χρυσαύγουλο βολευτή Κορινθίας να γράφει συνθήματα στο ντουβάρι του στρατοπέδου.


 Να μαστιγωθεί !!

Κάτι απορίες που έχω και εγώ....

Η ΕΛ.ΑΣ πάει στο Hollywood

Μετά από το σημερινό σώου που έστησε η Ελληνική Αστυνομία από κοινού με το Ναζιστικό κόμμα, είχα μια ιδέα για ένα βίντεο.
Πριν το βίντεο όμως θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις(μάλλον για χαζούς ή για τουρίστες της πραγματικότητας)…
Αν κάποιος που δεν είναι μέλος του Ναζιστικού Κόμματος φορέσει την εξάρτηση της ΔΙΑΣ/Δέλτα και κρατάει στο χέρι του ένα πτυσσόμενο γκλόπ , και αρχίσει να περπατάει στo κέντρο της Αθήνας, πόση ώρα θα μείνει ασύλληπτος; …
O Μανώλης Γλέζος έφαγε για ψιλουπήδημα χημικά εξ’επαφής… ο βουλευτής του Ναζιστικού Κόμματος που σήμερα έκανε το σόου στη Κόρινθο ο οποίος έσπρωχνε και προκαλούσε γιατί δεν πειράχτηκε από τους μπάτσους;

Κάτι απορίες που έχω και εγώ..

ΓΑΔΑ-Μιχαλολιάκος Films Ltd…. avanti maestro…