Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

άσε με μάνα, σηκώνω μοϊκάνα!

και για να μην ξεχνιόμαστε...


αφού τον άφησαν ημιθανή από το ξύλο, είναι προφυλακισμένος από 14/7 γιατί είχε μοϊκάνα...
εργάτη πεινάς, γιατί δεν τους γαμάς;
καφενείο είναι...

λεύκανση κωλοτρυπίδας (!!)

τι άλλο θα δούμε ρε πούστη μου...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου...

Από το "newspressagrinio"
Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου.
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. 
Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την...
περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη! Ας προχωρήσει σε νέα πράξη αλλά πρέπει να απαντήσει στους νόμιμους λόγους που προβάλουμε στο γραμμάτιο πληρωμής που καταθέτουμε.
Άλλωστε μην γελιόμαστε η άρνηση-διαμαρτυρία αυτή είναι και ένας τρόπος ανυπακοής., δήλωσαν στο newspressagrinio οι δύο εκπαιδευτικοί που χθες  Τετάρτη 28-12-2011 κατέθεσαν στο παρακαταθηκών και δανείων του Αγρινίου το ποσό του ενός (1) ευρώ.  

Άθεοι: δεν γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή !!

Στο θεό αλλά και στους αγγέλους εξακολουθούν να πιστεύουν οι περισσότεροι ...

Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση του Ασοσιέϊτεντ Πρες.
Σε Θεό και αγγέλους προτιμούν να πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι της γης. Φαντάσματα και UFO οραματίζονται επίσης αρκετοί.

Στον άλλοτε άθεο, τεχνοκρατικό πολιτισμό μας, σήμερα θνητοί και τεχνοκράτες σηκώνουν ψηλά το κεφάλι, κοιτούν τα άστρα, και σε μια νύχτα σαν αυτή, περιμένουν ίσως όλοι ένα θαύμα …

Το Associated Press ανακοίνωσε στο ηλεκτρονικό poll που διεξήγαγε αυτή τη χρονιά, ότι 8 στους 10 ερωτηθέντες πιστεύουν ότι οι άγγελοι υπάρχουν, ανεξάρτητα από την θρησκεία του καθενός, ανεξάρτητα επίσης και από την θρησκευτικότητά τους.

Ακόμη και μεταξύ εκείνων που απέχουν από θρησκευτικές εκδηλώσεις και είναι αντίθετοι με την εκκλησία, οι 4 στους 10 ζουν με την αίσθηση ότι οι άγγελοι, αιθέρια όντα από τον αόρατο κόσμο, ζουν ανάμεσά μας ή έστω κάπου πιο ψηλά από εμάς .

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΑ!

Ιδού η κομμουνίστρια!
Τώρα ποιος είναι ο μαλάκας και ποιος ο φασίστας...
Είναι δύσκολο να πω.
Ξέρει ο Θόδωρας...
Ο ψωλαράς...
Με τη μουστάκα...

καλά..., εμείς που είμασταν;


καλά…, εμείς που είμασταν;

Σαστισμένοι διαβάσαμε το πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας «30ΜΕΡΕΣ» στο φύλλο της υπ’ αριθ. 448…
Η λαϊκή συνέλευση, λέει, επιτέθηκε άγρια και τραυμάτισε τον εκδότη της εφημερίδας Χάρη Κουγιουμτζόπουλο (;;… !!). Ένα ανυπόγραφο άρθρο στην 4η σελίδα, παρουσίαζε τη λαϊκή συνέλευση σαν μια τραμπούκικη ομάδα μπράβων, που βιαιοπραγεί κατά ανυπεράσπιστων πολιτών, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους (προσβλητικότατο και το σχόλιο στη 2η σελίδα…).
Το ότι η μυθοπλασία είναι ίδιον των δημοσιογράφων, το ξέραμε…
Όπως επίσης ξέραμε, ότι η δημοσιογραφία δεν είναι λειτούργημα, αλλά πλυντήριο εγκεφάλων…

Γαλλία: σπόρους μιας χρήσης επιβάλλει η Monsanto...

(...) Η ωμή παρέμβαση της εταιρείας Monsanto στον τρόπο λειτουργίας της αγροτικής παραγωγής στη Γαλλία αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Και αυτό διότι, την ώρα που το Συμβούλιο του Κράτους καταργούσε τη μέχρι σήμερα απαγόρευση της καλλιέργειας μεταλλαγμένων σπόρων στην Γαλλία, το γαλλικό Κοινοβούλιο υιοθετούσε μια πρόταση νόμου του...
κυβερνώντος κόμματος -ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη- διά της οποίας αλλάζει ριζικά η δομή της γεωργίας στη χώρα.
Με την επιβολή της νέας νομοθετικής ρύθμισης στη Γαλλία (την οποία υιοθέτησε το γαλλικό Κοινοβούλιο στις 28 Νοεμβρίου, ενώ είχε ήδη λάβει την έγκριση της Γερουσίας) θα επιβάλλονται χρηματικές κυρώσεις σε όποιον αγρότη δεν υποβάλει δήλωση για το είδος των σπόρων που χρησιμοποιεί και κρατά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους ίδιους σπόρους στις καλλιέργειές του, επαναχρησιμοποιήσει δηλαδή από χρονιά σε χρονιά τους δικούς του σπόρους.
(...) Οι Γάλλοι αγρότες καταγγέλλουν το γεγονός ότι η νέα ρύθμιση στην ουσία «δολοφονεί» την παραδοσιακή γεωργία. (...) Η γαλλική κυβέρνηση, όμως, υπερασπίζεται εαυτήν υποστηρίζοντας ότι μόνη της δεν είναι σε θέση

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!


foto by Wonder Jlaw Wall - http://wonderjlawwall.blogspot.com

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΟΖΖΥ

Τί θα έλεγε για την κρίση & τις τράπεζες ο μόνος Αμερικανός Πρόεδρος που αποπλήρωσε όλο το χρέος των ΗΠΑ ;

Μετά το τέλος της αμερικανικής επανάστασης οι ΗΠΑ είχαν βρεθεί σε δραματική κατάσταση έχοντας τεράστια ανάγκη από χρήματα για να χρηματοδοτήσουν το κράτος τους. Σε γράμμα του το 1780 ο George Washington, πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ, περιέγραψε τη δεινή κατάσταση που βίωνε η χώρα:“Είμαστε χωρίς χρήματα, χωρίς ρουχισμό και χωρίς άντρες. Ζήσαμε αυτόν τον πόλεμο στα όρια μέχρι να μη μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και η ιστορία αυτού του Πολέμου φαίνεται να είναι μία ιστορία λανθασμένων ελπίδων. Πρέπει να...έχουμε μία μόνιμη στρατιωτική δύναμη και όχι μία ασταθή. Πρέπει να αναδιοργανώσουμε την κυβέρνησή μας.”
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον τα ισχυρά τραπεζικά λόμπι της Ευρώπης που είχαν ήδη εγκατασταθεί στις ΗΠΑ επεδίωκαν τη δημιουργία μίας Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία θα είχε την αποκλειστική ευθύνη του νομισματικού ελέγχου και της παραγωγής χρήματος και θα γινόταν η κυρίαρχος δύναμη της αμερικανικής οικονομίας. Το δέλεαρ που πρόσφεραν στους πολιτικούς για να λάβουν την άδεια ίδρυσης της Κεντρικής Τράπεζας ήταν η χρηματοδότηση του κράτους, η εξασφάλιση νομισματικής σταθερότητας και η στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης. Ο Washington ζήτησε τη γνώμη διακεκριμένων νομικών και εισαγγελέων για το αν μπορούσε να δώσει τον έλεγχο του χρήματος σε μία ιδιωτική τράπεζα για να πάρει την απάντηση πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντισυνταγματικό. Παρόλα αυτά, μέσα στο χαοτικό μεταπολεμικό σκηνικό υπέγραψε το “Τραπεζικό Νομοσχέδιο” παρέχοντας άδεια λειτουργίας στην πρώτη Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ε ΟΧΙ!!


Λοιπόν... Τι θα γίνει επιτέλους μ'αυτούς τους β.κορεάτες? Τι μούτρα είναι αυτά? Τι στολές είναι αυτές? Μπορώ να παραβλέψω τον αυταρχισμό , τον δεσποτισμό , την τυραννία , τον κληρονομικό κομμουνισμό (!!!!) αλλα δεν μπορώ να μην δώ τα ελεεινά μούτρα τους και τις ελεεινές στολές τους!
Αυτοί οι τύποι ξεφτιλίζουν τον κομμουνισμό διεθνώς! σταρχίδια μου η χούντα! πρέπει να ντύνονται με τσουβάλια? τόσο δύσκολο είναι να ράψεις ένα κουστουμάκι της προκοπής? τι στο διάολο?πτυχίο πυρηνικής φυσικής θέλει? (άσε που και πυρηνικά έχουν!) και τα μούτρα τους? καλά? τις κρέμες νυχτός δεν τις μάθανε εκει πάνω? τα γαλακτώματα? τσ τσ τσ! οι κωλόβλαχοι!!! ούρτα!!!

Δέν είναι έτσι ο κομμουνισμός κύριοι!!


Έτσι είναι...

Εικόνες απ' το ...μέλλον

Κατεδάφιση της εκκλησίας του σωτήρη  (σόρρυ , Σωτήρα) στη Μόσχα το 31 και ανέγερση δημόσιου κολυμβητηρίου στη θέση της , (μετά το 91 την ξανάχτισαν...)

American Dream


Δεν πληρώνω ρεεεεε !!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΦΡΑΙΜ !!

Όταν πήραν το Μάκη, δεν αντέδρασα... Δεν ήμουν φίλαθλος...
Όταν πήραν το Λάκη, δεν αντέδρασα... Δεν ήμουν χαζογκόμενα...
Όταν πήραν τον Εφραίμ, δεν αντέδρασα... Δεν ήμουν Χριστιανοταλιμπάν...
Όταν ήρθαν να πάρουν έμενα... Δε βρέθηκε κανείς να αντιδράσει...


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!

666  -  THE NUMBER OF THE PRIEST !!
 

αχχ.... Μεγάλη Σοβιετική Πατρίδα



http://to-fresko.blogspot.com/2011/12/blog-post_28.html

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

 

Και ο σύντροφος Fykioris στον αγώνα 

 http://to-fresko.blogspot.com/2011/12/blog-post_642.html

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


15_park_new_york2Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πρόκειται για την 22χρονη Ekaterina Rybolovlev η οποία αγόρασε το διαμέρισμα στο 15 Central Park West από τον πρώην CEO της Citigroup. Το διαμέρισμα ήταν προς πώληση για 88.000.000 δολάρια, όμως το τελικό ποσό της αγοράς έκλεισε σε πολύ λιγότερα χρήματα. 

Ο πατέρας της θέλει να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Μονακό. Η μητέρα της επίσης απαιτεί με διαζύγιο περίπου 6 δις δολάρια. Η μητέρα της νεαρής πάμπλουτης κληρονόμου θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον της και αυτό είναι ένα από τα διαμερίσματα που αγόρασε.

Ας με διαψεύσει κάποιος....
funis

ΨΟΦΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ!!!

κάντε κλικ για μεγέθυνση & ξεράστε...
ψεύτης, γλυφοκωλάριος του ΛΑΟΣ & καταδότης...
30 να 'ν' οι ώρες σου, αρχίδι!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Είναι ο Εφραίμ Νεφελίμ;

Πρέπει να καταλήξουμε σε αυτή τη χώρα τι θέλουμε. Να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι των σκανδάλων ή να γκρινιάζουμε; Να φτάνουμε ως το τέλος ή να επιστρέφουμε στην αρχή, όποτε το τέλος δεν μας αρέσει; Να υπάρχει Δικαιοσύνη ή να αρχίζει παζάρια με τις προτιμήσεις μας; Θρησκευτικές, πολιτικές, ιδεολογικές, οικονομικές.


Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης. Ένα μοναστήρι υπό την ηγεσία μιας ομάδας διωγμένης κακήν κακώς από την Κύπρο, θέλησε να πάρει την λίμνη Βιστωνίδα και τις γύρω εκτάσεις με χρυσόβουλα που εμφάνιζε ως τίτλους ιδιοκτησίας. Από τους αγρότες καλλιεργητές δηλαδή και από τους ψαράδες. Αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο.

Οι συνθέσεις του Μπετόβεν «άλλαξαν όταν έχασε την ακοή του»

Πώς είναι δυνατόν ένας ιδιοφυής μουσουργός να είναι κωφός και, ακόμη περισσότερο, πώς μπορεί αυτή η κώφωση να έχει επηρεάσει τη δημιουργία του; Αυτή είναι μια από τις μεγάλες...
απορίες όλων γύρω από τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν. Η επιστήμη έχει τώρα μια πρώτη απάντηση.

Ολλανδοί ερευνητές έθεσαν τις συνθέσεις του Μπετόβεν στο επιστημονικό μικροσκόπιο και διαπίστωσαν ότι, καθώς η κώφωσή του προχωρούσε, άρχισε να χρησιμοποιεί νότες μόνο στις συχνότητες που μπορούσε να «πιάσει» η ακοή του.

ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ !!

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά ας μην το προσπεράσουμε εντελώς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, την τελευταία δεκαετία, το πολιτικό μας σύστημα (κόμματα και Βουλή) στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους 3 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Μόνο για τις επιχορηγήσεις των ελληνικών κομμάτων, ο κάθε Ελληνας πολίτης πληρώνει 10 ευρώ την ίδια στιγμή που ο πολίτης της Γερμανίας πληρώνει για τα κόμματά του μόλις 80 λεπτά, και στην Γαλλία 1,17 ευρώ!

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρά την ανεξέλεγκτη φοροεπιδρομή, το σφαγιασμό όλων των κοινωνικών παροχών –μόλις ανακοινώθηκε και η δραστική μείωση του ποσού που δίδεται

Τέλος το δολλάριο στις συναλλαγές Κίνας-Ιαπωνίας

Αναμένεται να υπογραφεί ιστορική συμφωνία

Κοινή συναλλαγματική συμφωνία, η οποία θα επιτρέπει την άμεση μετατροπή των νομισμάτων των δυο χωρών χωρίς αυτό να γίνεται μέσω δολαρίου, πρόκειται να υπογράψουν ο κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο με τον Ιάπωνα ομόλογό του Γιοσιχίκο Νόντα.Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις θα μειώσουν το κόστος από την αγορά δολαρίων. Μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της δεύτερης και τρίτης στον κόσμο οικονομίας, και συγκεκριμένα το 60% σύμφωνα με τη Wall Street Journal, γίνονται με βάση το δολάριο. Κίνα και Ιαπωνία επιδιώκουν την προώθηση των διμερών εμπορικών τους συναλλαγών στα εθνικά νομίσματα των δύο χωρών, δηλαδή στο γιεν και γουάν και όχι μέσω δολαρίου, όπως γίνονταν μέχρι σήμερα. Με αυτό τον τρόπο η Κίνα προσεγγίζει τον στόχο της που είναι η αναβάθμιση του γουάν σε παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, όπως το δολάριο. 

ένα χειροκρότημα παρακαλώ...

«Προβληματική» Δημοκρατία στην Ελλάδα
Στις προβληματικές Δημοκρατίες, μόλις μία θέση πάνω από τη Μποτσουάνα, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του «Economist». Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, «5 χώρες της Ευρώπης έχουν σημαντικές πτώσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης της Δημοκρατίας τους. Μεταξύ αυτών είναι η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία. Χειρότερη είναι η κατάσταση για την Ελλάδα και την Ιταλία, οι οποίες υπό τη δαμόκλειο σπάθη της πτώχευσης, έχουν αναγκαστεί να παραχωρήσουν τους πρωθυπουργικούς τους θώκους σε τεχνοκράτες».Στη συνέχεια η έρευνα του Economist αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, επισημαίνοντας ότι αυτά έχουν σημαντικούς αντίκτυπους στα επιμέρους κράτη.

Κι όλα αυτά για τη χώρα όπου γεννήθηκε και ήκμασε η Δημοκρατία...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=441119&cid=6

«Ελλάδα, το μεγάλο εργαστήριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας»
 Ομοιότητες της κατάστασης στην Αργεντινή επί... ΔΝΤ και αυτής που επικρατεί τώρα στη χώρα μας, διαπίστωσε ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέδρο Μπρίγκερ, που βρίσκεται στην Αθήνα για ρεπορτάζ.

Ο Πέδρο Μπρίγκερ παραχώρησε συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής».

Πέδρο, είσαι ήδη μερικές μέρες στην Ελλάδα, αλλά λόγω ιδιότητας παρακολουθείς τα ελληνικά πράγματα πολύ στενά. Βλέπεις ομοιότητες σε αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ με αυτό που έζησε η χώρα σου πριν από μια δεκαετία;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μιλάει για Λαϊκά ή και Ειδικά Δικαστήρια και η ακροδεξιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ …σιωπά ένοχα (ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗ 21/12/2011)

Τελικά πάσχει από επιλεκτική ...αμνησία!(από sibilla)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πραγματικά όσο ψύχραιμος και να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς με τον κ. Καρατζαφέρη ή κωλοτούμπα ο οποίος με απίστευτο θράσος μας πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περνώντας μας για ηλίθιους και αμνήμονες.
Θα νόμιζε κανείς ότι όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα έχουν επιδοθεί σε διαγωνισμό το ποιος θα...
μας εκνευρίσει περισσότερο και για αυτό κατά καιρούς μας λένε απίστευτες μα(κ)ακίες, αυτοαναιρούνται, φυγομαχούν, Γκαιμπελίζουν και γενικά δείχνουν ότι θα έπρεπε να φορούν κάτι άλλο!... και όχι παντελόνια!
κ. Καρατζαφέρη τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί έχετε μένος με τα blogs και ζητάτε επιμόνως την φίμωση και τον έλεγχο τους!
Φίλες/οι δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πόσο γελοίος και κατάπτυστος είναι ο συγκεκριμένος τύπος ο οποίος μάλιστα λέει ότι στο προσεχές μέλλον θα γίνει αντιπρόεδρος της χουντοκυβέρνησης που συμμετέχει το κόμμα του!

Η ηθική και οι «πορνόγεροι»...(απο "Το Ποντίκι")

Του Σταύρου Χριστακόπουλου
«Η ευσεβής Σουζάνα, σύζυγος του πλούσιου Ιωακείμ από τη Βαβυλώνα,  αφού έδιωξε τις υπηρέτριές της, έπαιρνε μόνη το λουτρό της, όταν δύο ηλικιωμένοι σάτυροι παρακολουθούσαν κρυφά τη σκηνή. Κατά την αναχώρησή της οι δύο πορνόγεροι την εκβίασαν ζητώντας της να συνευρεθεί μαζί τους, άλλως θα διέδιδαν ότι την είδαν να...

Δάσκαλοι με όλη τη σημασία... ΟΧΙ πουλημένα τομάρια!

Επανασύνδεση ρεύματος στο Πέραμα από καθηγητές!
Δύο οικογένειες στο Πέραμα δεν έχουν εισόδημα λόγω της ανεργίας και άρα δεν έχουν και να πληρώσουν και το ρεύμα. Από το καλοκαίρι ζουν με δανεικό ρεύμα και κεριά! Οι δύο οικογένειες έχουν μαθήτριες σε σχολεία του Περάματος. Οι καθηγητές του...
σχολείου απευθύνονται και σε άλλους καθηγητές και τελικά, με βάση απόφαση της ΕΛΜΕ Πειραιά για έμπρακτη αγωνιστική αλληλεγγύη στις οικογένειες των μαθητών μας, γίνονται κινητοποιήσεις στην ΔΕΗ στα Καμίνια και την επόμενη μέρα η ΕΛΜΕ, μαζί με τις συνελεύσεις και τις επιτροπές γειτονιάς, επανασυνδέει το ρεύμα.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, φαγητό!

Η αλήθεια για τους "παπαγάλους" (repeaters) του συστήματος, από τον David icke


Μέσω "ventetta"

ΤΕΧΝΗ: ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ........


Γυμνή 104 ώρες με… γουρούνια

Η τέχνη δεν γνωρίζει όρια και φραγμούς! Αυτό φαίνεται να πιστεύει ακράδαντα μια καλλιτέχνιδα στο Μαϊάμι, η Miru Kim, η οποία για μια έκθεσή της έμεινε 104 ώρες μέσα στον θόλο μίας γκαλερί μαζί με τη συντροφιά... γουρουνιών.
Σκοπός αυτής της περίεργης έκθεσης είναι να κοιμάται και να τρώει με τα χαριτωμένα ροζ ζωάκια, ώστε να ανακαλύψει εκ νέου την ύπαρξή της, καθώς το ξένο προς αυτήν περιβάλλον βοηθάει στη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση του εαυτού της.

Η απόγνωσή σας για δουλειά με αρρωσταίνει: Γράμμα από έναν δισεκατομμυριούχο

Αγαπητοί Άνθρωποι

Είναι μία από τις μοντέρνες τραγωδίες της εποχής μας, η απόγνωση καθενός να ανήκει σε μια ομάδα μισθωτών δούλων, με αρρωσταίνει. Αλήθεια με αηδιάζει, να βλέπω κάποιον από σας να ικετεύει για μια δουλειά, να ικετεύει για υποδούλωση στις εταιρείες, να ικετεύει να είναι στην ομάδα μου. Δεν θα έπρεπε η απόγνωσή σας να είναι για την επανάσταση αντί για ποταπές ευκαιρίες;
Δεν θα έπρεπε η ενέργειά σας να συγκεντρωθεί στην επανάσταση εναντίων των δισεκατομμυριούχων φίλων μου και εμένα; Δεν θα έπρεπε η ψυχή σας να είναι αφοσιωμένη στην αντίσταση αντί στην προσπάθεια να εγκλωβίζετε τους εαυτούς σας σε θαλάμους εταιρικής δουλείας;

Είστε άρρωστοι! Εσύ, μισθωτέ δούλε, είσαι ο άρρωστος, όχι εγώ, είσαι ο άρρωστος γιατί έχεις τυφλωθεί τόσο που χάσει το δρόμο σου.

Παοκάρα ρε !!

Τρομερή ανακοίνωση συνδέσμων του ΠΑ.Ο.Κ για τα πολιτικά συνθήματα και τα πρόστιμα

Μπράβο στα ΠΑΟΚια γι αυτή την ανακοίνωση. Αντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά...
Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε από τα γραφόμενα στα ΜΜΕ και τις αθλητικές ιστοσελίδες, πως η αγαπημένη μας ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700 € για το σύνθημα περί Βουλής, που ακούστηκε στον αγώνα μπάσκετ με τον Κολοσσό Ρόδου.
Ένα σύνθημα που...φώναξαν ...και φίλαθλοι Έλληνες πολίτες του Κολοσσού και καταχειροκροτήθηκε παρατεταμένα από όλο σχεδόν το κλειστό του Βενετοκλείου, πλην κάποιων παρισταμένων, που προφανώς θεωρούν το συγκεκριμένο «κτίριο» τσιφλίκι τους.
Ένα σύνθημα που γνωρίζει πλέον και ο τελευταίος λαθρομετανάστης αυτής της χώρας και χαίρει της εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ως μέσο αντίδρασης, απέναντι σε όλα τα δεινά που τραβάει από την “υψηλού επιπέδου” πολιτική ζωή, αυτής της χώρας, των παρασκηνίων, των σκανδάλων, της διαφθοράς, του δοσιλογισμού και της ανικανότητας.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

γίνονται και αυτά....

Eφεδρική... δραχμή!

Tουλάχιστον δυο τράπεζες παγκόσμιας εμβέλειας αποφάσισαν να εγκαταστήσουν εφεδρικά τεχνολογικά συστήματα, που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιούν συναλλαγές και σε παλαιά νομίσματα -όπως η δραχμή, το εσκούδο και η λίρα-, τα οποία έχουν καταργηθεί, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών επικοινώνησαν με τη βελγική εταιρεία Swift, η οποία «ελέγχει» το δίκτυο για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, με το αίτημα παροχής τεχνολογικής στήριξης, αλλά και των κωδικών των παλαιών νομισμάτων.

"Εμείς κάψαμε τα ελληνικά δάση"
 Σοκ προκαλεί η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, έκαιγαν ελληνικά δάση την εποχή των κυβερνήσεων Τανσού Τσιλέρ (1995-1998).

"Λαοθάλλασα" προχθές στο Σύνταγμα !!

Γύρω στα 200 (με το ζόρι) άτομα την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη κατάφερε να μαζέψει η Χρυσή Αυγή στην πορεία που οργάνωσε ενάντια στο μνημόνιο.

http://2.bp.blogspot.com/-JFw-nAFr9HQ/TvS6Iz2qlMI/AAAAAAAABGg/Qw0m93yRwBs/s1600/23122.jpg
Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει την τρομερή περιφρούρηση των χρυσαυγούλων.

Στις 7 ήταν προγραμματισμένη η πορεία που ματαιώθηκε.Ο λόγος ήταν το ένα δακρυγόνο που έπεσε.
Ο χοντρός πακιστανός αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατευθείαν είπε πως η πορεία ακυρώνεται.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=440592&cid=4
Το αστείο είναι πως το δακρυγόνο με την βροχή χάνει την μυρωδιά του!
μέσα τραγουδάκι αφιέρωση..

καλά Χριστούγεννα από america !!

1,6 εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν στέγη στις ΗΠΑ

  Ο αριθμός των παιδιών που θεωρούνται άστεγα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία ζούσαν το 2010 σε προσωρινά καταλύματα... (καταυλισμοί, αυτοκίνητα, πάρκα, εγκαταλειμμένα κτίρια) έχει αυξηθεί κατά 38% τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φτάνει πλέον τα 1,6 εκατομμύρια, σύμφωνα με έκθεση αμερικανικής οργάνωσης.
Η έκθεση του Εθνικού Κέντρου για τις άστεγες οικογένειες κάνει έκκληση για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού που πλήττει σήμερα ένα παιδί στα 45.
"Ο κίνδυνος για ένα παιδί να μείνει χωρίς στέγη είναι μεγαλύτερος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αν και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 15.000 οι διαθέσιμες κατοικίες", επισημαίνεται στην έκθεση.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ !! ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!

Στο πλευρό του Εφραίμ ο Άνθιμος
 Υπέρ του υπόδικου ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ τάχτηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «δεν του άρεσε καθόλου αυτό που έγινε, παραμονές Χριστουγέννων» και ανέφερε χαρακτηριστικά "Θεωρώ ότι είναι πλήγμα στην Ορθοδοξία."
Κατά της προφυλάκισης του ηγουμένου Εφραίμ τάχθηκε με δηλώσεις του ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο «Αγιορίτικο Βήμα», δήλωσε: «Είναι μέρα ντροπής για την Ελλάδα, σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν υπάρχει, η δε απόφαση κατά του γέροντα Εφραίμ έχει ως μόνο στόχο την ορθοδοξία».
ερώτηση κρίσεως: γιατί οι θρησκοπατριδοκάπηλοι απατεώνες κάνουν τις ίδιες δηλώσεις ??

ΕΥΧΕΣ από sibilla

Merry Christmas from Palestine !









 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!

Ο Frederic G. Kenyon σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το 1889 διορίστηκε στο Βρετανικό Μουσείο, όπου έγινε διευθυντής και ανώτατος βιβλιοθηκάριος το 1909.Ασχολήθηκε συστηματικά με τον βιβλιογραφικό έλεγχο της Καινής Διαθήκης και θεωρείται η μεγαλύτερη αυθεντία στο θέμα αυτό, μας λέει..."Όταν η απόσταση μεταξύ χειρογράφων και χρόνου συγγραφής του βιβλίου είναι πολύ μεγάλη,έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητούμε την αξιοπιστία του.Μα ειδικά για την Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία να αμφισβητούμε,ότι το κειμενό της που έχουμε,δεν είναι το ίδιο το πρωτότυπο! Το ζήτημα γνησιότητος των βιβλίων της Κ.Δ. έχει οριστικά λυθεί !"
Kenyon Fr. The Bible and Archaeology,New York 1940,p. 288-289

Ο John Harold Greenlee,ειδικός στην ελληνική γλώσσα της Καινής Διαθήκης,γράφει: "Όταν οι επιστήμονες δέχονται σαν αξιόπιστα και γνήσια τα βιβλία των αρχαίων κλασσικών,τότε έχουμε το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι: η Καινή Διαθήκη είναι το πιο αξιόπιστο βιβλίο σε όλον τον κόσμο."
Greenlee,J.H.,Introduction to the New Testament Textual Criticism,Grand Rapids 1964,p. 16.

Οστεοθήκη 2.000 ετών από την εποχή της Σταύρωσης;

 

Ένα κουτί (πιθανότατα οστεοθήκη) από ασβεστόλιθο ηλικίας 2.000 ετών, που κατέσχεσαν οι ισραηλινές αρχαιολογικές αρχές από αρχαιοκάπηλους, ίσως αποτελεί ένα στοιχείο για τη Σταύρωση του Ιησού, σύμφωνα με Ισραηλινούς επιστήμονες.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

και λόγω της ημέρας αρπάχτε κι αυτό αντίχριστοι...
Ήταν φαινομενικός ο Θάνατος του Ιησού και η Ανάστασή Του απάτη ;

Του LEE STROBEL
(Από το υπό έκδοση βιβλίο του: "Η υπόθεση Ιησούς")

Κοντοστάθηκα να διαβάσω μια πινακίδα στο σαλόνι ενός γιατρού: «Ας σταματήσει κάθε συζήτηση. Το γέλιο ας δραπετεύσει. Εδώ ο θάνατος χαίρεται να δίνει βοήθεια στους ζωντανούς».
Προφανώς αυτό δεν ήταν το σαλόνι ενός συνηθισμένου γιατρού. Είχα πάει να επισκεφτώ για μια ακόμη φορά τον Δρα Robert J. Stein, έναν από τους διασημότερους ιατροδικαστές του κόσμου ?έναν εντυπωσιακό ιατρικό ντετέκτιβ με μπάσα φωνή, ο οποίος συνήθιζε να μου διηγείται ιστορίες για απροσδόκητα στοιχεία που είχε ανακαλύψει εξετάζοντας πτώματα.  Για κείνον οι νεκροί είχαν να πουν κάποιες ιστορίες και μάλιστα τέτοιες οι οποίες συχνά βοηθούσαν στην απονομή δικαιοσύνης στους ζωντανούς.

Κατά τη μακρά θητεία του ως ιατροδικαστής στην Κομητεία του Cook στο Illinois, ο Stein έκανε πάνω από είκοσι χιλιάδες νεκροψίες, προσπαθώντας επιμελώς κάθε φορά να σχηματίσει μια καθαρή εικόνα για τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες πέθανε το θύμα. Επανειλημμένα, η οξυδέρκειά του στην εντόπιση λεπτομερειών, η εγκυκλοπαιδική του γνώση γύρω από την ανθρώπινη ανατομία και η εξαιρετική ερευνητική του διαίσθηση βοηθούσαν αυτό τον ιατρικό ντετέκτιβ να αναπαραστήσει το βίαιο θάνατο του θύματος.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΑΡΑΧΩΔΕΣ 1975...


Ψηφίζω Πασόκ γιατί είμαι Metal

σύλληψη μέλους της συμμορίας των "Ληστών με τα μαύρα"

 Η είδηση είναι πανομοιότυπη σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και μας λέει ότι: «Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο οποίος είχε απολογηθεί για τη γνωστή υπόθεση. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου, ο ηγούμενος κρίθηκε ύποπτος φυγής, για αυτό το λόγο διατάχθηκε η προφυλάκιση του. O ηγούμενος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις επίμαχες ανταλλαγές εκτάσεων ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και τη Μονή Βατοπεδίου, ενώ κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις, απάτη, κ.τ.λ.».

"Τι αρνιέται ο Χριστός ? Ότι τώρα ονομάζεται χριστιανικό."

Εδώ βασιλεύει η ατιμωρησία και το κουκούλωμα (Βίντεο)

 Σχεδόν όλες οι σημερινές φυλλάδες αναπαράγουν το χθεσινό άρθρο της εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου που «φωτογραφίζει» τον πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο ως αποδέκτη δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρία Ferrostaal για την αγορά υποβρυχίων. Μάλιστα με απόφαση του Πρωτοδικείου του Μονάχου, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο δύο πρώην μάνατζερ της Ferrostaal για «μίζες» συνολικού ύψους 62 εκατομμυριών ευρώ στην Ελλάδα και την Πορτογαλία στην περίοδο 2000-2007. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, εκατομμύρια ευρώ έφτασαν στην Αθήνα μέσω Ελβετίας, Κύπρου, και ΗΠΑ για μίζες πολιτικών.

Και εδώ έχουμε το εξής εντελώς παράλογο. Να καταδικάζονται αυτοί που έδωσαν τις μίζες και να μένουν στο απυρόβλητο αυτοί που τις πήραν. Μιλάμε ότι αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε χώρες τις Αφρικής, όπως στην Νιγηρία για  παράδειγμα όπου δικάστηκαν και φυλακίστηκαν 7 κυβερνητικά στελέχη που λαδώθηκαν από την Ζήμενς.

Το σύστημα της μίζας..

Του Ν. Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

Ο τρελός χορός μίζας και αθλιότητας που συνοδεύει τις υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς και ήρθε ξανά στην επιφάνεια με αφορμή τη γερμανική εταιρεία «Ferrostaal» και την υπόθεση των υποβρυχίων,
αντί να γίνεται «ευκαιρία» συμψηφισμού και συμβιβασμού μεταξύ των αποβρασμάτων, αντί να μετατρέπεται σε «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» και σε αποπροσανατολιστικό θέαμα για την «υποστύλωση» του σάπιου καθεστώτος των κυβερνώντων και των συγκυβερνώντων,
μπορεί, αντίθετα, να αποτελέσει την ευκαιρία για να φωτίζεται η μέγιστη αλήθεια.
*
Και η μέγιστη αλήθεια είναι ότι
το «πώς» κυβερνάει κανείς, έντιμα ή άτιμα, πέρα από πρόσωπα ή προθέσεις, αλλά με την έννοια της πολιτικής ως γενικής συνισταμένης των όρων της κοινωνικής οργάνωσης, είναι αντανάκλαση του «προς όφελος ποιου» κυβερνάει.

RED ALERT !!


το ταραγμένο 1975 ...


Κανείς δεν φταίει για το ΗΛΙΟΣ - Αθώοι και για τις 1.190 κατηγορίες !

Αθώους έκρινε κατά πλειοψηφία το Κακουργιοδικείο τους κατηγορούμενους για τη συντριβή αεροσκάφους της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ»...
στις 14 Αυγούστου του 2005 στο Γραμματικό Αττικής, με 121 θύματα.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε ότι το κατηγορητήριο για τον εκτελεστικό πρόεδρο της εταιρείας Ανδρέα Δράκο, την εταιρεία «ΗΛΙΟΣ» ως νομικό πρόσωπο, τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Δημήτρη Πανταζή, τον διευθυντή Πτητικών Προτύπων, Γιώργο Κικκίδη και τον Βούλγαρο αρχιπιλότο της εταιρείας, Γιάνκο Στοϊμένοφ, «είναι ατεκμηρίωτο, αφού δεν υπάρχει μαρτυρία, η οποία να τους συνδέει με την τραγωδία».
περισσότερα εδω...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/1190.html

Πως στήσανε τη δίκη για να απαλλάξουν τους κατηγορούμενους για το πολύνεκρο φονικό της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ»

Πόρισμα-φωτιά για την εταιρεία "Ήλιος" έξι χρόνια μετά την τραγωδία

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ...

Βρέθηκε σε καλάθι αχρήστων στην Πλάκα. Η προκύρηξη στάλθηκε σε όλες τις εφημερίδες, αλλά δεν δημοσιεύθηκε.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε πρόσφατο λόγο του, ο Φορντ δήλωσε τελείως κυνικά ότι οι Αμερικάνοι δε θα διστάζουν να επεμβαίνουν ανοιχτά στα εσωτερικά των άλλων χωρών όταν το απαιτούνε τα συμφέροντα τους. Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει στο παρελθόν κι ο Κίσσιγκερ. Τα. δύο φερέφωνα του ιμπεριαλισμού παρατούν ξετσίπωτα τους κανόνες του διπλωματικού παιχνιδιού και της παραδοσιακής δυτικοευρωπαϊκής υποκρισίας. Φυσικά, θεωρούν ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους κανόνες αυτούς απέναντι τους. Είναι η λογική του τυράννου, του καταπιεστή, του χωροφύλακα των λαών. Απλώς σήμερα, παρατώντας τα προσχήματα, την διαλαλούνε με τον πιο ωμό τρόπο, γιατί στην πράξη από χρόνια τώρα την έχουν εφαρμόσει. Είναι η λογική που αιματοκύλισε το Βιετνάμ και που ανέτρεψε τον Αλλιέντε, στηρίζει τον Πινοσέτ, που στήριξε το Φράνκο. Είναι η λογική του αδίστακτου και απροκάλυπτου εγκλήματος που δε θεωρεί ανήθικο τον τουφεκισμό των πέντε Βάσκων πατριωτών αλλά σίγουρα θεωρεί ανήθικη και απαράδεκτη την εκτέλεση των δικών της πρακτόρων.

ας πιούμε ένα ποτήρι στην υγειά τους !!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1975: Ξεκινά τη δράση της η επαναστατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Δολοφονεί στο Ψυχικό τον σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕ !!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

πονάω αδέρφια.....



to the heart and mind
ignorance is kind
there's no comfort in the truth
pain is all you'll find

Ελληνική και Γερμανική Οικονομία: Μια μελέτη για κάποια χαρακτηριστικά και σύγκριση τους

Μέσω του leninroloaded, βρήκαμε και αναδημοσιεύουμε ενα αποσπασμα από μια πολύ καλή επιστημονική μελέτη του Θ. Μαριόλη για ορισμένα χαρακτηριστικά της Ελληνικής και της Γερμανικής Οικονομίας από το 2010 που αξίζει το χρόνο και τη μελέτη σας:

[...] Από την επεξεργασία των Πινάκων του 2005 διαπιστώνουμε τα ακόλουθα:

(Χ1). Ο λόγος των συνολικών ακαθάριστων (προ φόρων-επιδοτήσεων) κερδών προς τους συνολικούς μισθούς ισούται με 134%. Στη Γερμανία ισούται με 54% και, άρα, στην Ελλάδα είναι υπερδιπλάσιος. Ως γνωστόν, αυτός ο λόγος αποτελεί δείκτη του μαρξικού «ποσοστού εκμετάλλευσης της εργασιακής δύναμης», και είναι τόσο υψηλότερος όσο είναι (i) υψηλότερη η μέση παραγωγικότητα της εργασίας, και (ii) μικρότερος ο μέσος μισθός ανά εργαζόμενο.

βάζω βυζιά-βγάζω βυζιά και ύστερα βλέπουμε ..

ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΗ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ??!!

Τουλάχιστον 30.000 Γαλλίδες, καλούνται να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα σιλικόνης της Γαλλικής εταιρίας PIP, λόγω του αυξημένου κινδύνου που παρουσιάζουν για καρκίνο.

Η Γαλλική εφημερίδα "Liberation" αναφέρει πως, η κυβέρνηση της Γαλλίας, θα καλέσει όσες γυναίκες έχουν βάλει τα εν λόγο εμφυτεύματα, να τα αφαιρέσουν. Όλες οι γυναίκες που έχουν βάλει εμφυτεύματα τις εταιρίας PIP, θα πρέπει να επισκεφθούν επειγόντως τον γιατρό τους.
Τουλάχιστον οκτώ γυναίκες έχουν εμφανίσει καρκίνο που οφείλεται στα ελαττωματικά εμφυτεύματα στήθους της εταιρίας PIP. Το Γαλλικό Υπ. Υγείας αναφέρει πως έχει λάβει 2.000 περίπου καταγγελίες, ενώ έχουν καταγραφεί ήδη 2 θάνατοι που σχετίζονται με το εν λόγω εμφύτευμα.
Η εταιρία PIP, που έχει κατασκευάσει το ελαττωματικό εμφύτευμα σιλικόνης, δεν λειτουργεί πια, ενώ το 80% των προϊόντων της κυκλοφορούσαν στο εξωτερικό.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_1620.html

Τρίζουν τα κόκαλα του Μάρξ…

Κάποτε είχε δηλώσει κάποιος Έλληνας πολιτικός της Αριστεράς: «O Μαρξ ζει. Αλλά... τρίζουν τα κόκαλά του. Ο μαρξισμός είναι εργαλείο, δεν είναι ευαγγέλιο. Όταν γίνεται ευαγγέλιο αρχίζει η θρησκοληψία η οποία, ως γνωστόν, είναι βλάβη. Το γεγονός ότι η Αριστερά διασπάται συνεχώς είναι μια παθογένεια σύμφυτη. Και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα. Οφείλεται στην πεποίθηση ανθρώπων ότι είναι οι μόνοι γνώστες της αλήθειας, σε ιδεολογικές καθαρότητες και κάτι τέτοια... Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 132 αριστερές ομάδες, μικρές και μεγάλες. Κάποιες αποτελούνται από πέντε άτομα και δεν μιλάνε μεταξύ τους».

Δίκιο έχει...

«Θα είχε γίνει επανάσταση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

 

Αυτό είναι το ημερολόγιο των Μάγιας

 Εδώ βλέπουμε την τελευταία σελίδα του ημερολογίου των Μάγιας με την πλημμύρα να αναβλύζει μέσα από έναν Αλιγάτορα.

 Στην Δέσδρη, σε ένα γυάλινο αλεξίσφαιρο, σκοτεινό υπόγειο θάλαμο, της Πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης διατηρείτε το 39 σελίδων ημερολόγιο των Μάγιας, που πολύ λόγος γίνεται εν όψη του 2012. Σε υγρασία 50%, θερμοκρασία 18 βαθμών Κελσίου και ένταση φωτός 50 lux. Αυτές είναι η ιδανικές συνθήκες για την συντήρηση του πολιτιστικού αυτού Θησαυρού, λέει ο διευθυντής της βιβλιοθήκης Thomas Burger, οποιαδήποτε απόκλιση από τις συνθήκες αυτές θα έβλαπτε ανεπανόρθωτα το χειρόγραφο αυτό.
Δείτε παρακάτω όλες τις σελίδες του κειμηλίου......

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ !!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011