Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ)

ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ


ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ!!

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΖΟΥΡΛΑΡΗ!


«ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΗ ΦΩΤΙΑ!»
Οδυσσέας Ελύτης «Άσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας»


Σήμερα, ιερομηνία. Έπους του '40, ο ελληνικός λαός ξανατίμησε την ιερομνήμη του: «Μνήμη του λαού μου σε λένε Πίνδο και σε λένε Άθω» μας παροτρύνει πάλι ο ιεροπρόπος Ελύτης.
« Όχι στο Δ Ράϊχ» βροντοφώνησαν πλήθη λαού, σήμερα, επέτειο του ΟΧΙ.
Ο ελληνικός λαός έφτυσε, σήμερα στις παρελάσεις του, όλους τους θεσμικούς γερμανοτσολιάδες των μνημονίων, της εθελοδουλίας και της κλεπτοκομματοκρατίας.
Στις εξέδρες ανέβηκαν σήμερα, οι πραγματικοί επίσημοι: ο ίδιος ο λαός, αφού προηγουμένως έδιωξε τους επίσημους οσφυοκάμπτες, κλεφταράδες και παρακεντέδες της Τρόϊκας.
Στην παρέλαση, παντού ο αρχέγονος λαός των Ελλήνων, χειροκροτούσε τα παρελαύνοντα παιδιά του, που έστρεφαν αλλού με περιφρόνηση το κεφάλι, αγνοώντας τα επίσημα κομματοθεσμικά ρεμάλια.
Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός πήρε στις παρελάσεις την θέση του: Αυτός Επίσημος, στις εξέδρες των επισήμων, προγκάροντας τους ξεφτίλες επισήμους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....


28η Οκτωβρίου 2011: Όλη η Ελλάδα μια τεράστια διαδήλωση.

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλες τις πόλεις,  μικρές  και μεγάλες, έδωσαν το πραγματικό νόημα στην ημέρα μνήμης. Τίμησαν την επέτειο υπερασπιζόμενοι το δίκιο, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους

Χιλιάδες άνθρωποι αυτή την ημέρα διαδήλωσαν ενάντια στη χούντα κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. και τραπεζών. Χιλιάδες άνθρωποι είπαν ένα νέο ΟΧΙ στην υποδούλωση και στην καταστροφή της ζωής τους.

Έντρομοι οι «επίσημοι» φυγαδεύτηκαν σε όλες τις πόλεις κάτω από τη μεγάλη και δίκαιη οργή των ανθρώπων. Έντρομα τα Μαζικά Μέσα Προπαγάνδας προσπάθησαν να στηρίξουν την κυβέρνηση και να αντιμετωπίσουν εχθρικά και προβοκατόρικα την τεράστια λαϊκή διαμαρτυρία. Άλλα έδειχναν οι εικόνες σε όλα τα βίντεο που παρουσίαζαν και  άλλα έλεγαν οι «πληρωμένοι» δημοσιογράφοι.

ΕΛΑ ΡΕ ΝΙΝΑ!!!



ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ;
Τ’ αληθινά δάκρυα απεχθάνονται το φως της δημοσιότητας.
ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ
28 Οκτώβρη 2011
Είδα το παιδί στο αναπηρικό καρότσι να ορθώνεται.
Είδα το φάσκελο του έφηβου στους κομισάριους.
Είδα τους νέους ν’ αποστρέφουν το βλέμμα απ’ την εξέδρα του καίσαρα.
Είδα το  πένθος στα άσπρα πουκάμισα.
Είδα τη σημαία να ατενίζει το λαό.
Είδα στις μπάντες με μαύρες κορδέλες
Είδα την απόγνωση να γίνεται οργή,
την οργή να παίρνει στόμα,
το στόμα να καταριέται και ν’ απαιτεί.
ΕΠΕΛΑΣΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΡΟΕΛΑΣΗ.

βρήκα δουλειά....

Προσφέρει 900.000 δολάρια έναντι ενός Ισραηλινού στρατιώτη

Αμοιβή 900.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να αιχμαλωτίσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη, προσφέρει Σαουδάραβας πρίγκιπας.

Ο πρίγκιπας Χαλέντ μπιν Ταλάλ, αδελφός του γνωστού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, δήλωσε στο σαουδαραβικό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Νταλίλ ότι ο αιχμάλωτος στρατιώτης στη συνέχεια θα ανταλλαγεί με Άραβες που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.

Ανάλογη δήλωση είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες και ο εξέχων Σαουδάραβας κληρικός Αουάντ αλ-Κούρνι ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα δώσει 100.000 δολάρια για το κεφάλι κάθε Ισραηλινού στρατιώτη. Η δήλωσή του είχε επικριθεί έντονα και μάλιστα δέχτηκε και απειλές μέσω του διαδικτύου.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/251800/prosferei-900000-dolaria-enadi-enos-israilinou-stratioti/
 

Ερχόμαστε.....

μπάτσοι,γουρούνια,δολοφόνοι

Αστυνομικός με Ι.Χ παρέσυρε και εγκατέλειψε  48χρονη με αποτέλεσμα να πεθάνει...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=408605&cid=4

Κίνα: Καταγγέλουν συγκάλυψη της Αστυνομίας,διαμαρτυρόμενοι για τον πρόσφατο θάνατο πέντε ανθρώπων οι οποίοι φέρονται να σκοτώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη διάρκεια τροχαίου που προκάλεσε μεθυσμένος αστυνομικός.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=408727&cid=5

Λιαντίνης - Ζούμε σε βάρος των μελλοντικών γενεών



Αρκετά στο όνομά μου σταυρώσατε το ανθρώπινο γένος !!

Το κάπνισμα Σκοτώνει..

ΣΚΑΤΑ ΝΑΟΥΜΕ !!


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΠΑΣΤΑ 2


ΣΠΑΣΤΑ 1


ΣΠΑΣΤΑ


ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ-Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ!)

Αποκάλυψη!!!! Αυτός είναι ο σύντροφος Φαίδωνας!!!




ο σύντροφος Φαίδωνας στιγμές πρίν την σύλληψη του και λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση...


Δε μ' αρέσει ο κόσμος σου μπαμπά...

Καλά-καλά δεν είχε ξημερώσει η 28η Οκτωβρίου 2011, όταν κάτι περίεργες, άγνωστες φάτσες, πάνω σε μηχανές χωρίς πινακίδα, άρχισαν να τριγυρίζουν στη γειτονιά μας. Κοιτούσαν συνομωτικά, μιλούσαν με τα hands-free τους και έδιναν την αίσθηση ότι κάτι κακό συμβαίνει...
Το κρύο πρωινό δεν είχε καλή εξέλιξη... Φτάνοντας με τη μαμά μου, το μπαμπά μου και τους φίλους μας από τη συνέλευση στο χώρο που θα γινόταν η παρέλαση, αντικρύσαμε το Φαίδωνα περικυκλωμένο από ένοπλους κρανοφόρους με καλυμμένα τα πρόσωπα.
Παγώσαμε... "Αυτοί θα 'ναι οι τρομοκράτες που λεν' στην τηλεόραση" σκεφτήκαμε... Αλλά δεν μπορούσαμε ν' αφήσουμε το Φαίδωνα μόνο του...
Τον πήγαν 100 μέτρα πιο κάτω... από πίσω κι εμείς. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε την εμφάνισή του και μας πήρε το Φαίδωνα. "Όλοι στο τμήμα!", φώναξε κάποιος...
Φτάνοντας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε... Η πόλη μας είχε δεχτεί εισβολή... Το ασφαλιτομάνι μας περιτριγύριζε όπως ο καρχαρίας το θήραμά του...
Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι, μετά από μια τυπική εξακρίβωση στοιχείων, ο Φαίδων θα ερχόταν να μας βρει και να βροντοφωνάξει μαζί μας, το δικό μας ΟΧΙ. Μα του κάκου... Αντί να έρθει ο Φαίδων, ήρθε η Κρατική Ασφάλεια με χειροπέδες. Ο μηχανισμός της Αστυνομίας της Σκέψης είχε τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Ο Φαίδων, σιδηροδέσμιος, πήγαινε στα κεντρικά... Οργιστήκαμε, φουντώσαμε, μας έπνιξε το δίκιο, "Να πάμε να τον πάρουμε!", φώναξε κάποιος άλλος...
Φτάσαμε έξω από τη ΓΑΔΑ αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω το Φαίδωνα. Πλυμμηρίσαμε από χαρά όταν τον είδαμε να μας περιμένει στα σκαλοπάτια. Η λαϊκή βούληση είχε κερδίσει. Σε κάθε κουκίδα του χάρτη, ο λαός μας σύσσωμος, πέταξε μια και καλή τη συμμορία που έφερε τη δυστυχία, στα σκουπίδια της ιστορίας...
Τίποτα δε θα 'ταν ίδιο πια...
Τι γλυκιά νίκη...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ANTHRO, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ
 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011




Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Γιώργος Θωμαϊδης

Ήμουν απόψε στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, η οποία οδήγησε στη μετατροπή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, σε λαϊκή εορτή και πραγματική πομπή προς τιμή του έπους του 1940.

Απόψε κ. Παπούλια, εμφανισθήκατε στα ΜΜΕ, έξαλλος και ίσως δακρυσμένος, διότι κάποιος από εμάς σας αποκάλεσε προδότη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, αυτό αποτελεί αδικία, διότι έχετε αντιστασιακό παρελθόν (κατά την πρώϊμη εφηβεία σας), στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (όπως και ο κ. Παπουτσής και ο κ. Πάγκαλος στην φοιτητική εποχή τους).

Σας γράφω λοιπόν από την πρώτη σειρά των συγκεντρωμένων, για να παρουσιάσω μια καθαρά προσωπική άποψη για εσάς, από την πλευρά ενός από τους πολίτες που πέτυχαν σήμερα μια αληθινά εορταστική παρέλαση, και όχι τη ματαίωσή της, όπως ισχυρίζονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ: Το τμήμα της παρέλασης που δεν έγινε, ματαιώθηκε από την πολιτική ηγεσία.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!ΡΕ ΟΥ ΡΕ ΟΥ!!!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΟΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



Ο κόσμος σήμερα απέδειξε ότι οι μέρες των απανταχού γονυπετών πεοθηλαζόντων οσφυοκαμπτών, είναι μετρημένες. Κανένας δεν είναι πια διατεθειμένος να συνεχίσει να ανέχεται τους έκπτωτους "άρχοντες". Ερχόμαστε κουφάλες και είμαστε γεμάτοι οργή!

Όσο για την προκλητική προσαγωγή του συντρόφου από τους προστάτες του σπιτιού του παπουτσή, αυτή εκνεύρισε μέχρι και τους τοπικούς μπάτσους, καθώς έφερε αστραπιαία έξω από το τμήμα αρκετά μέλη της συνέλευσης που διαμαρτυρήθηκαν εντόνως με συνθήματα και φωνές. Τελικά, ο σύντροφος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ με χειροπέδες από την κρατική ασφάλεια και αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγο. Φυσικά η λαϊκή συνέλευση έσπευσε στο μπατσομέγαρο για συμπαράσταση.

Υ.Γ. Ορδές ασφαλιτών λυμαίνονται τη γειτονιά μας και μόλις σήμερα καταλάβαμε πόσοι πολλοί είναι. Χρηστάκη πάρε τον πούλο από το χολαργό και πάρε και τα μαντρόσκυλά σου μαζί. Τράβα στην εκάλη με τα φιλαράκια σου τους κλέφτες. Είσαι, το λιγότερο, λαομίσητος.....

Ο ΒΕΓΓΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

«Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;» ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

παπούλιας: «Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε(ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ...)
παπούλιας: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;     
anthrobotics:-ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝΕ, ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝΕ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ.
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ
ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣEIΣ ΤΟΥΣ
παπουλιας:  Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν;
anthrobotics:ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ

καναπές-φέρετρο




Μήν σηκώνεσαι, μια και καλή!!!

Μ. Γλέζος: Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της επετείου

Ως αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της επετείου της 28ης Οκτωβρίου χαρακτήρισε ο Μανώλης Γλέζος τις σημερινές απρόσμενες κινητοποιήσεις που σημειώθηκαν στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας τονίζοντας ότι σήμερα ο λαός «διατρανώνει το ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας στην τρόικα» και υπογραμμίζοντας ότι το κράτος «αυτοκαταλύθηκε».
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου σχετικά με την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη:
"Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και όπως μαθαίνω και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο και στο Βόλο και στα Τρίκαλα και σ άλλα μέρη, ο λαός, διατρανώνει το ΟΧΙ του στην υποταγή της χώρας στην τρόικα και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο.
Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει. Στην ουσία το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε.
Οι πολιτικοί φορείς και οι πολιτικές οργανώσεις παρήλασαν μπροστά στο Λαό.
Δεν θα συμφωνήσω με τους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει όμως και ο ίδιος να κατανοήσει ότι είναι ανεπίτρεπτο να καλύπτει με το κύρος του την πολιτική της υποτέλειας που ακολουθεί η κυβέρνηση.".

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ...


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Hλίας Πετρόπουλος

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Αποκάλυψη: Οι ταλιμπάν είναι εβραίοι.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ !!

Ας ξαναμιλήσουν οι Stinger !!

Επείγουσα προμήθεια ελικοπτέρων από την ΕΛ.ΑΣ.

Θωρακίζεται για να αντιμετωπίσει ζητήματα ασφάλειας

Αγοράζουν νέα ελικόπτερα στην Αστυνομία για να έχουν πιο αποτελεσματικό έλεγχο του πλήθους και κάποια απάντηση στα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας που αναμένεται να προκαλέσουν οι αποφάσεις για μόνιμη εποπτεία της Ελλάδας, ειδικά στο τομέα των μαζικών διαδηλώσεων.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές της Αστυνομίας, παρά την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να προμηθευτεί κατεπειγόντως νέα ελικόπτερα εν όψει των προκλήσεων ασφαλείας που θα προκύψουν στους πολίτες από την εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος προμήθειας των νέων ελικοπτέρων, θα γίνει από διαθέσιμα κονδύλια από τη Συνθήκη Σένγκεν. Σήμερα υπηρετούν στην Αστυνομία τα ελικόπτερα τύπου BO105 και EC135.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/251194/epeigousa-promitheia-elikopteron-apo-tin-elas/

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS (ENGLISH)

ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟ...ΑΛΛΑ...ΚΙ ΑΝ.........??
.
chemtrail1316
Chemtrails Over New York
The ruling elite have devised chemtrails as a means of covertly microchipping us all in order to create antennas inside of us via nanotechnology so as to make us totally controllable via a “psychocivilized” (electronically mind controlled) society. Using HAARP microwave antennas, the National Security Agency (NSA) can establish a seamless computer link direct to our brains, but first they’re using chemtrails to get the nanoparticles into us which are reassembling in our bodies to form the antennas.
When people got angry and complained about the name and highly sinister logo (see above) of DARPA’s “Information Awareness Office”, the name of the office was “sanitized” by changing it to the “Terrorist Information Awareness Office”….
http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Information_Awareness

Chemtrails Ψεκασμένος Ουρανός Εξεγέρσεις Δεν Φοβάται

Βίντεο αεροπλάνου που ψεκάζει χημικά πάνω από την Αττική.
      ΣΤΟ U TUBE ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝΕ....
ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε ερώτηση που τέθηκε στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ) και αφορούσε τους συνεχιζόμενους αεροψεκασμούς πάνω από το αττικό λεκανοπέδιο.
"δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους αεροψεκασμούς».

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗ ΜΟΥ.....

ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ, ΕΙΔΟΜΕΝ...


ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ..

BULLS ON PARADE

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Fight Fire with Fire - Metallica

Napalm in the Morning - Sodom

The Exploited - Fuck the USA

Slayer - Americon (With Lyrics)

Sepultura - Dead Embryonic Cells

Slipknot - Spit It Out

SWINGING.....


ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ......ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Κ ΚΑΛΑ......

ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ??
ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ?ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ....

!!!

Η καλή μέρα απ το πρωινό φαίνεται!!!




Το μπεικόνι κάτω δεξιά δεν είναι σαν την πέτσα του καντάφι??!!μμμμμμμμμμμ...