Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

για τον Ν. Γκέιτζ και την παρέα του !!

Ο Ν. Γκέιτζ (Ν.ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ) και ο ρόλος του στη δικτατορία



Με αφορμή την αναφορά του «Ιού» ο Ν. Γκέιτζ έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

«Ενοχλήθηκα ιδιαίτερα διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικό με την 30ή επέτειο του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών με την απολύτως ανακριβή και συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό μου, ως
"υπερασπιστή της χούντας''. Ακόμη και μία επιπόλαια αναδρομή στον αμερικανικό Τύπο, κατά τη διάρκεια του επταετούς καθεστώτος των συνταγματαρχών, αποδεικνύει ότι έγραψα περισσότερα άρθρα εναντίον της χούντας σε σημαντικές εφημερίδες, όπως οι "Τάιμς της Νέας Υόρκης'' και η "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ'', από οποιονδήποτε άλλο Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....τούβλα αστοί !!

σταθερά και με παντόφλα..





2ο Πoγκρομ στη Ναξο

OE OE OE OE OE OE OE


Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!


Βροχή οι «κίτρινες κάρτες» από την τρόικα..

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ !!

Οι AC/CD τώρα και σε μπουκάλι!

Το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα AC/DC αποφάσισε να λανσάρει τη δική του σειρά κρασιών!
Συνεργάστηκαν με τους οινοπαραγωγούς Warburn Estate για να παράγουν τέσσερα ξηρά και γλυκά κρασιά από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Οι ετικέτες των μπουκαλιών φέρουν, φυσικά, εικόνες των μελών του συγκροτήματος ενώ τα κρασιά έχουν πάρει τα ονόματα μερικών από τις πιο διάσημες επιτυχίες του γκρουπ!
Οι θαυμαστές τους μπορούν πλέον εκτός από να τραγουδούν… και να πίνουν στην υγεία τους: Highway to Hell Cabernet, Back in Black Shiraz, You Shook Me All Night Long Moscato και Hells Bells Sauvignon Blanc!
Κοστίζουν περίπου 17 δολάρια και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα διατίθενται και εκτός Αυστραλίας!

Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει..

Εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας..

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=369085&cid=4

Τραυματίστηκαν άντρες της ΔΙΑΣ στην Αθηνών-Λαμίας..

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/220582/traumatistikan-adres-tis-dias-stin-athinon-lamias/

Παγκόσμιο ρεκόρ ευστοχίας μολότωφ..!!

You Are Only Dreaming

You think you are smart and take no blame
You are only dreaming
So smug you only worship fame
I'm not believing
You couldn't love yourself much more
When I was I saw the game that people played
And I thought that all those things would change by age eleven
But now they've stayed resemblance so unfaded
I'm not in sixth grade anymore
You tried for a better life
Never thought about what was right

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ.....


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ Κ..Γ....Α!!!!!!

Βαρδινογιάννη ετοιμάσου για απαλλοτρίωση - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΝΙΝΟ

Την αγαπημένη του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ζήτησε σε γάμο ο Νίνο ύστερα από 1,5 χρόνο σχέσης


ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

Ο Μιχαλολιάκος έκανε αλλαγή φύλλου

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος μας, έκανε και πάλι την έκπληξη προχωρώντας σε αλλαγή φύλλου γιατί καθώς μας είπε "τόσα χρόνια είχα μέσα μου μια Πακιστανή γυναίκα η οποία αγωνιούσε να βγει προς τα έξω. Αυτή η γυναίκα δεν ήταν άλλη από την Νικολέτα Μιχαλολιάκου".
Στην ερώτηση για το πώς θα εκλάβουν μια τέτοια αλλαγή τα μέλη της Χρυσής Αυγής απάντησε αισιόδοξα μιας και πιστεύει πώς θα δώσει θάρρος σε πολλά άλλα από τα μέλη του κόμματος, επιτέλους να εκδηλωθούν.

Την κόμμωση της Νικολέτας ανέλαβε ο Τρύφων Σαμαράς ενώ η τουαλέτα που θα φοράει από δω και μπρος στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής ήταν μυστική παραγγελία που είχε κάνει κάποιους μήνες πριν στον μόδιστρο Βασίλειο Κωστέτσο.

Έμποροι ναρκωτικών,τραπεζικοί,συνεργάτες υπουργών.....όλοι μια παρέα !!

«Μπλόκο» σε φορτίο με 123 κιλά κοκαΐνης έστησε ο ΣΔΟΕ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τερματίζοντας έτσι το ταξίδι του στα Βαλκάνια. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν ένας πρώην συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, νυν διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στην Φλώρινα και ένας τελωνιακός που υπηρετεί σε μεθοριακό σταθμό, που φέρονται να είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=369056&cid=4

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Επειδή η ώρα πιθανόν και να πλησιάζει..

Νετσάγιεφ - Η Κατήχηση του Επαναστάτη
Μετάφραση από τα Ρωσικά: Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης


Η σχέση του επαναστάτη προς τον εαυτό του

1.   Ο επαναστάτης είναι ένα άνθρωπος καταδικασμένος… Δεν έχει δικά του ενδιαφέροντα, υποθέσεις, αισθήματα, εμμονές, ιδιοκτησία, δεν έχει καν δικό του όνομα. Όλα αυτά έχουν απορροφηθεί από το μοναδικό και αποκλειστικό του ενδιαφέρον, από τη μοναδική του σκέψη, το μοναδικό του πάθος – την επανάσταση.
2.    Στα βάθη της ύπαρξής του, και όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη, έχει διαρρήξει κάθε σχέση με το πολιτικό σύστημα, με όλον τον πολιτισμένο κόσμο, με όλους τους νόμους, τις καθωσπρέπει συμπεριφορές, τους γενικά αποδεκτούς κανόνες, την ηθική του κόσμου τούτου. Για τον κόσμο αυτό είναι εχθρός ανελέητος και αν εξακολουθεί να ζει σε αυτόν, το κάνει μόνο και μόνο για να τον καταστρέψει καλύτερα.
3.   Ο επαναστάτης περιφρονεί κάθε δόγμα και απορρίπτει την ειρηνική επιστήμη, αφήνοντάς την για τις επόμενες γενιές. Γνωρίζει μόνο μια επιστήμη, την επιστήμη της καταστροφής. Για αυτό και μόνο το λόγο μελετάει τώρα τη μηχανική, τη φυσική, τη χημεία, ακόμη και την ιατρική. Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο μελετάει μέρα και νύχτα τη ζωντανή επιστήμη των ανθρώπων, των χαρακτήρων, των καταστάσεων και των προϋποθέσεων του πραγματικού κοινωνικού συστήματος, σε όλα τα πιθανά κοινωνικά στρώματα. Ο στόχος του είναι ένας – η όσο το δυνατόν ταχύτερη και πληρέστερη καταστροφή αυτού του άθλιου συστήματος.
4.   Περιφρονεί την κοινή γνώμη. Περιφρονεί και μισεί την καθεστηκυία κοινωνική ηθική σε όλες τις εκφάνσεις και εκδηλώσεις της. Ηθικό για αυτόν είναι εκείνο που συμβάλλει στο θρίαμβο της επανάστασης. Ανήθικο και εγκληματικό είναι κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στο θρίαμβο αυτό.

πόλεμος ΠΑΣΠ-Διαμαντοπούλου

Συνελήφθησαν επειδή κολλούσαν αφίσες προσβλητικές για τον πρωθυπουργό

Είναι επανάσταση φλωράκια !!

Τίποτα δεν τους σώζει..

Ετοιμαστείτε.....

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!!!!!!



Η συνέπεια της κ. Διαμαντοπούλου για το Άσυλο

Με άρθρο της στην Καθημερινή (11/01/09) η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου καταθέτει την ξεκάθαρη θέση της για το Άσυλο. Έτσι σήμερα δεν χρειάζεται κανείς (φοιτητικές και συνδικαλιστικές παρατάξεις) να δηλώνει την έκπληξή του. Έγραφε τότε η κ. Διαμαντοπούλου: Το πανεπιστημιακό άσυλο είναι μια σημαντική κατάκτηση του φοιτητικού κινήματος που συνδέεται άμεσα με τη Νεότερη Ελληνική Πολιτική Ιστορία και τη στέρηση δημοκρατικών ελευθεριών που κορυφώθηκαν με την επτάχρονη δικτατορία. Σήμερα 34 χρόνια από την αποκατάσταση της λειτουργίας της Ελληνικής Δημοκρατίας ο συμβολισμός του πανεπιστημιακού ασύλου παραμένει σημαντικός και ουσιαστικός. Σηματοδοτεί τη σχέση της Δημοκρατίας με την ακαδημαϊκή ελευθερία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

ΝΑΙ! επομένως στην κατοχύρωση του πανεπιστημιακού ασύλου που προστατεύει την ελευθερία ιδεών και των ανθρώπων που την εκφράζουν.

Έρχεται μπολσεβίκια.....

Λευτεριά στις τσόντες !!

Οι αισθησιακές ταινίες αντίδοτο των βιασμών..

Η σεξουαλική βία μπορεί να μειωθεί


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Τέξας από τον καθηγητή ψυχολογίας και ποινικής δικαιοσύνης Christopher J. Ferguson, βρέθηκε πως παρακολουθώντας αισθησιακές ταινίες μειώνεται η επιθυμία για σεξουαλική παρενόχληση.

Στη μελέτη έλαβαν μέρος δύο ομάδες των 100 ανδρών. Στην πρώτη ήταν οι αγοραστές πορνογραφικών υλικών και στη δεύτερη οι μη αγοραστές.

Ο καθηγητής υποστηρίζει: «Τα ποσοστά των βιασμών και των σεξουαλικών επιθέσεων στις ΗΠΑ βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδά τους από το 1960», εποχή που μπήκαν στη ζωή των πολιτών οι αισθησιακές ταινίες. Όσο πιο ελεύθερη είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα βιασμών.


Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αλήτη Καμίνη - το Πάρκο θα μείνει!

Γιατί ρε αλήτη Καμίνη τα δεντρακια της Κύπρου δεν πρεπει να έχουν νερό μέσα το κατακαλόκαιρο; Από που κι ως που ρε γαμώ τις βίλες, τους κήπους και τις πισίνες σας κόβετε το νερό σε ένα ανοιχτό δημόσιο πάρκο; Καθίκια!


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τα συνεργεία και οι μπουλντόζες του Δήμου Αθηναίων, επί δημαρχίας Ν. Κακλαμάνη, το Πάρκο Κύπρου και Πατησίων μετα την κοπή των δέντρων του στις 26 Γενάρη 2009: ένα χωράφι, στην κυριολεξία. Από τότε μέχρι και σήμερα φυτεύτηκαν εκεί περισσότερα από 150 δέντρα και θάμνοι και τα περισσότερα διασώθηκαν

Έδωσε το σωστό παράδειγμα..!!

Αυτοκτόνησε συνταξιούχος αστυνομικός..

Τραγικό τέλος για 54χρονο συνταξιούχο αστυνομικό.

Ο άνδρας, στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, προέβη στο απονενοημένο διάβημα, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά.

Πληροφορίες από το cretalive.gr κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα(όπως όλοι οι μπάτσοι), ο οποίος μάλιστα είχε αποπειραθεί και κατά το παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι γείτονες εντόπισαν το άψυχο σώμα του να κείτεται στο έδαφος και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Ερχόμαστε..





Το Γυάλινο Τούβλο

To καθήκον να μαλακώνουμε το τούβλο κάθε μέρα, το καθήκον να ανοίγουμε δρόμο μέσα στην γλοιώδη μάζα που αποκαλείται κόσμος, να σκοντάφτουμε κάθε πρωί στο παραλληλεπίπεδο με το απωθητικό όνομα, έχοντας τη σκυλίσια ικανοποίηση ότι όλα είναι στη θέση τους, η ίδια γυναίκα πλάι μας,  τα ίδια παπούτσια,  η  ίδια θλίψη στα απέναντι σπίτια. Χώνουμε όπως οι  ταύροι το κεφάλι μέσα στη διάφανη μάζα και στο κέντρο της πίνουμε καφέ με γάλα και ανοίγουμε την εφημερίδα για να μάθουμε αυτά που συνέβησαν σε όλες τις γωνίες του γυάλινου τούβλου. Πρέπει να αρνηθούμε ότι η λεπτή πράξη  του να γυρίσουμε το πόμολο, αυτή η πράξη που όλα θα μπορούσε να τα μεταβάλλει, συντελείται με την ψυχρή αποτελεσματικότητα μίας καθημερινής συνήθειας. Όχι πως είναι κακό να μας βρίσκουν τα πράγματα κάθε μέρα ξανά

Ετοιμάζουν ανθρωποειδή υβρίδια θηλαστικά προς πώληση στα ράφια παιχνιδάδικων ..


Μας το έστειλε αναγνώστης και πραγματικά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!!! Διαβάστε προσεκτικά πιο κάτω..

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.
Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.....

σοφά λόγια.....

Στηρίζουμε τον χορηγό μας !!

Είμαστε στο δρόμο.....

Ερχόμαστε.....στ' αρχ...α μας η μπάλα !!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ..

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ..

Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε πλούσια δώρα !!!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Οι Εμείς Οι Αυτοί...

Είμαστε αυτοί που δουλεύουμε σε ελαστικές μορφές απασχόλησης. Είμαστε εμείς που έχουμε κάνει τη ζωή μας λάστιχο. Είμαστε όλοι εμείς που η καθημερινότητα στους εργασιακούς χώρους δεν μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Είμαστε αυτοί που περιπλανόμαστε από την ανεργία στην μαύρη εργασία και στην ανασφάλεια με κριτήριο την επιβίωση και όχι τη ζωή. Ένα μαύρο παρόν στο οποίο έχει βουλιάξει κάθε προοπτική για το μέλλον. Σημασία έχει μόνο το τι έχουμε σπουδάσει, σημασία έχει μόνο να πηγαίνουν καλά οι στατιστικές και για να πηγαίνουν καλά οι στατιστικές πρέπει να κάνουμε όλα τα χατίρια της εργοδοσίας.
Είμαστε εμείς που κάθε μέρα κάνουμε συλλογή από προσβολές μέσα στους εργασιακούς μας χώρους, που κάθε μέρα στην πόρτα της δουλείας αφήνουμε απέξω την αξιοπρέπειά μας.

Η πραγματική Δημοκρατία..!!

Έφτασε επιτέλους...








Ο "αχυράνθρωπος"

Καλημέρα..

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η τηλεόραση μας σκοτώνει πριν την ώρα μας..

Μια επιπλέον ώρα παρακολούθησης αφαιρεί 22 λεπτά από τη ζωή μας, σύμφωνα με έρευνα!

Ως τώρα λέγαμε ότι η πολλή τηλεόραση σκοτώνει τον εγκέφαλο, αλλά απ' ότι φαίνεται το «χαζοκούτι» δεν περιορίζεται στην θανάτωση μόνο των πνευματικών μας λειτουργιών. Για την ακρίβεια, κάθε επιπλέον ώρα που περνάμε μπροστά στην τηλεόραση αφαιρεί 22 λεπτά από τη ζωή μας - όπως μας βεβαιώνει τουλάχιστον νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ, της Αυστραλίας.


Eχουμε και λέμε λοιπόν: αν είστε άνω των 25 και παρακολουθείτε τηλεόραση επί 6 ώρες την ημέρα, τότε το προσδόκιμο ζωής σας μειώνεται - λόγω της ακινησίας, αλλά και του θανάσιμου συνδυασμού με τα βολικά αλλά άκρως ανθυγιεινά «τηλέ-γεύματα» - κατά πέντε ολόκληρα χρόνια!

Η έρευνα επικεντρώνεται στον παράγοντα μείωσης της διάρκειας ζωής και είχε ως δείγμα περισσότερους από 11.000 ανθρώπους άνω των 25 χρονών. Απέδειξε πως η καθιστική ζωή έχει επιπτώσεις παρόμοιες με εκείνες που έχουν το κάπνισμα και η παχυσαρκία, μιας και η υγεία μας απειλείται από την ακινησία και την εύκολη πρόσβαση στις ανθυγιεινές τροφές.

ανακάλυψα το τραγούδι του blog..!!

Καντάφης

 Χάρτης που δείχνει ποιες χώρες έχουν εταιρείες οι οποίες είχαν πετρελαϊκά συμφέροντα στη Λιβύη.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


59 λεπτά ανατριχιαστικής ιστορικής αλήθειας.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΝΙΚΑΜΕ.....

Οι αναρχικοί


Σκοπίμως διαστρεβλώνουν την αλήθεια ή κάνουν λάθος όσοι διατυμπανίζουν ότι η αναρχία είναι μια πολιτική φιλοσοφία που ευαγγελίζεται ένα σύστημα χωρίς αρχές, ότι ο κάθε ένας κάνει ό,τι γουστάρει και λοιπά φαιδρά.

Αποκρύπτουν ότι αναρχία σημαίνει ένα σύστημα χωρίς άρχοντες, χωρίς επιβαλλόμενη εξουσία.
Από τα φιλοσοφικά συστήματα (θεωρίες, αφηγήσεις) του Διαφωτισμού είναι το μόνο που πλησιάζει τη Δημοκρατία, την κατάσταση εκείνη στην οποία το μόνο κράτος είναι ο δήμος, ο λαός, για όσους έχουν ξεχάσει τις πολύτιμες έννοιες της παράδοσης. Ουδεμία σχέση με τη βία έχει η αναρχία· συνηγορεί όμως υπέρ του ξεσπάσματος αυτής, όταν είναι λαϊκή (όταν η καταπίεση των ελίτ κατά των λαϊκών στρωμάτων φτάνει στο απροχώρητο).

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Οι συμβουλοι του ΔΝΤ μολις εφθασαν στο Ελ.Βενιζελος με το ιδιωτικο τους αεροπλανο......!!!!


Παράνομο μικρό - εμπόριο

Πολύ μελάνι και σάλιο έχουν χυθεί από δεξιούς και αριστερούς νεορατσιστές για να γραφτούν και ειπωθούν τα "δεινά" που καταλογίζονται στο "παραεμπόριο" και τους καταδεικνυόμενους ως φορείς του, τους μετανάστες μικροπωλητές.Πολλή βλακεία και κομπλεξική υστερία έχουν επιστρατευτεί για να μπορεί ο κάθε μπαρμπα Μήτσος να ξορκίζει τη μιζέρια του ρίχνοντας το φταίξιμο για τις αναδουλειές του στο πιο υποτιμημένο κομμάτι της εργατικής τάξης. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι:
το κουμάντο του παραεμπορίου, από την τροφοδοσία προϊόντων μέχρι την επιλογή της "πιάτσας" και τα νταβατζιλίκια προς τους μετανάστες μικροπωλητές βρίσκεται στα χέρια της μαφίας και του νομικού εκπροσώπου της, του ελληνικού κράτους. Κανένας μετανάστης δεν παράτησε το σπίτι και τη χώρα καταγωγής του με το όνειρο να έρθει να ξεροσταλιάζει στα ελληνικά πεζοδρόμια και να παίζει ξύλο με τους δημοτόχοιρους. Η όλη συζήτηση περί παραεμπορίου στοχεύει σ' αυτούς κι αυτές που αφού υποτιμήθηκαν μέχρις εσχάτων αναγκάστηκαν να στελεχώσουν κάποιες από τις κατώτερες βαθμίδες αυτών των κυκλωμάτων.

Από Σεπτέμβριο στα cine..!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....












.....ψηφοφόροι  Κ.Κ.Ε.

Μιχαήλ Χρυσοχοπότκιν.....



Αυτοί είναι οι φίλοι σας ρεεεεεεεεεεεεεε.........!!

Απλά Πράγματα

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΕΛΑΤΕ...


Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αυτή είναι κρίση.....

Σχεδόν 30.000 παιδιά πέθαναν από την πείνα τους τελευταίους τρεις μήνες στη Σομαλία, εξαιτίας της χειρότερης ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει το Κέρας της...
Αφρικής εδώ και πολλές δεκαετίες.

Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα η Νάνσι Λίντμποργκ της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID), στη διάρκεια ακρόασης στο αμερικανικό Κογκρέσο, ζητώντας από τη διεθνή κοινότητα να δράσει.

«Βασιζόμενοι σε εκθέσεις που αφορούν τη διατροφή και τη θνησιμότητα, εκτιμούμε ότι περισσότερα από 29.000 παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών πέθαναν τις τελευταίες 90 ημέρες στη Σομαλία» τόνισε η Λίντμποργκ.

«Πρόκειται για τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων 20 ετών. Δώδεκα εκατομμύρια άνθρωποι στη Σομαλία, την Αιθιοπία,

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....

ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΚΡΕΑΣ !!

στον κόσμο του ο 'πρεζάκιας'.....
Σε «ομόνοια και σύμπνοια» κάλεσε από την Πρέβεζα, όλους ο Πρόεδρος της Αταξίας Κάρολος Παπούλιας, ώστε... ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, να ξεπεράσει η χώρα τη βαθιά κρίση.

Ο Πρόεδρος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία Παναγίας των Ξένων μετά το πέρας της οποίας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά. Εύχομαι ομόνοια και σύμπνοια. Τη χρειαζόμαστε σε αυτές τις ημέρες, να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, του ξεπεράσματος αυτής της βαθιάς κρίσης. Κοινωνική αλληλεγγύη και ο νους μας σε αυτούς που υποφέρουν».

Εκτός κόσμου το ζόμπι Παπούλιας περιφέρεται και μοιράζει ευχές.
Αυτός και οι υπόλοιποι τρομοκράτες ,βρήκαν ευκαιρία να τους δείξουν οι κάμερες .
Αυτοί οι ναρκωμανείς της εξουσίας που διαλύουν τα πάντα και φέρνουν το χάος,έχουν το θράσος να επικαλούνται την μητέρα του Ιησού για να καλύψουν τα εγκλήματά τους..

Όχι λαμόγια !!
Αυτά που κάνατε δεν θα ξεχαστούν ποτέ !
Οι ψυχές σας είναι γεμάτες από το αίμα χιλιάδων αθώων που σκοτώσατε με όλους τους τρόπους.
Αντί να ζητάτε "ομόνοια και σύμπνοια" καλύτερα να ζητήσετε συγχώρεση για τους τόσους φόνους σας !

Δεν ανήκετε σε εμάς,είστε ξένοι μεταξύ μας.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

με την ευκαιρία.....TESLA


R.I.P.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Warrant, Jani Lane, βρέθηκε νεκρός τη Πέμπτη το βράδυ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες...
στο ξενοδοχείο Comfort Inn, στην περιοχή Woodland Hills.

Έπειτα από κλήση που δέχτηκε, η υπηρεσία πήγε στο ξενοδοχείο και βρήκε τον 47χρονο τραγουδιστή νεκρό. Η αιτία του θανάτου δεν είναι ακόμα γνωστή.

Πολλοί λένε ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ, ίσως να στάθηκε η αιτία του τραγικού θανάτου του.



Θάνατος από "Αραίωμα"

Ο άνθρωπος είναι ον τραγικό.
Αυτό το μαθαίνουμε ευθύς ως λάβουμε την πληροφορία ότι είμαστε θνητοί, κατά τα 3-4 χρόνια της ζωής μας. Ο άνθρωπος είναι ον μελαγχολικό. Αυτό το μαθαίνουμε μέσα από την τέχνη, την ποίηση από τη μουσική κλπ. Ο άνθρωπος είναι ζώον άφραγκο. Αυτό μας λένε οι παγκόσμιες στατιστικές. Ο άνθρωπος, τέλος, είναι ζώον εργαζόμενο. Η τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι ανίατη, διότι εκπηγάζει από τη γνώση του θανάτου. Η εγγενής μελαγχολία της πραγματικά υψηλής αισθητικής είναι και αυτή σύμφυτη με το αναπόφευκτο του θανάτου και το μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απέναντι στο δεδομένο της ζωής υπό προθεσμία. Η δε, ανέχεια του μέσου ανθρώπου αντιμετωπίζεται αιώνες τώρα με ένα επινόημα, που καλείται "Εργασία". Στην τωρινή, μεταβιομηχανική εποχή η εργασία δεν είναι πλέον αξία.Δεν αποτελεί ανταλλάξιμο είδος. Ο άνθρωπος που γεννιέται με μοναδική περιουσία την δυνατότητά του να εργασθεί δεν είναι απλά προλετάριος αλλά θανατοποινίτης. Δεν μπορεί πλέον να πουλάει την εργασία του, αφού η αγορά της δεν συμφέρει, διότι υπάρχουν πιο φθηνοί τρόποι παραγωγής ακόμα και από την πιο φθηνή εργασία.Επιχειρήθηκε και εφαρμόσθηκε η λύση να αποδέχεται η αγορά ένα αυξημένο κόστος παραγωγής για να έχουν οι άνθρωποι εργασία και να καταναλώνουν τα στοιχειώδες.Η εργασία  έγινε προστατευόμενο είδος, κατοχυρωμένο από συντάγματα. νόμους κλπ.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.....!!

Πήδηξε στο κενό λόγω της πτώσης των χρηματιστηρίων

Από τον 18ο όροφο πήδηξε ένας χρηματιστής στη Νότια Κορέα, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση λόγω της πτώσης των χρηματιστηρίωνκαι των μεγάλων ζημιών που έφερε στους πελάτες του.

Το άψυχο σώμα του άνδρα, που ήταν 48 ετών, βρέθηκε στον περίβολο της πολυκατοικίας του στη νοτιοανατολική πόλη Νταεγκού. Λίγο νωρίτερα είχε στείλει μηνύματα στους οικείους του εκφράζοντας την απελπισία του για τη βουτιά στις χρηματαγορές, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τα μηνύματα έλεγαν ότι οι αξίες των μετοχών που είχαν οι πελάτες του είχαν καταρρεύσει και ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος
Η Νότια Κορέα έχει το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στις χώρες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) με 31 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους. Ακολουθεί η Ιαπωνία όπου η αναλογία είναι 25 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους.

Σημεία της μνημονικής εποχής μας..

Για να καταλάβει κανείς πώς βαδίζει η κοινωνία μας και ποιες είναι οι κυβερνητικές προτεραιότητες, δύο αριθμοί έχουν τη σημασία τους.
Φέτος θα διοριστούν μόλις 600 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ οι προσλήψεις των αστυνομικών θα είναι 3.600.

Ελευθεροτυπία.
______________

Μόνο μελαγχολικές σκέψεις μπορεί να σου δημιουργηθούν διαβάζοντας αυτό το παραπολιτικό σχόλιο της εφημερίδας. Την στιγμή που συνταξιοδοτούνται 11.000 εκπαιδευτικοί διορίζονται μόνο 600.
Ασυναίσθητα σου έρχεται στο μυαλό η φράση του Ν. Βρεττάκου: όπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή.
Ενώ για την πρόσληψη χιλιάδων πραιτοριανών που θα στελεχώσουν τις δυνάμεις καταστολής το έχει περιγράψει πολύ καλά ο Νομπελίστας ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης:

 Όταν ακούς «τάξη» ανθρώπινο αίμα μυρίζει. 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

«Θύματα του Μνημονίου και τα σχολεία.»

Ενός κακού μύρια έπονται... Σκούρα τα πράγματα για την οικονομία,
Αλλά και για την παιδεία. Το 2010-2011 αναμένεται να είναι η δυσκολότερη
Σχολική χρονιά από τη Μεταπολίτευση και μετά, λόγω των μειωμένων
προσλήψεων εκπαιδευτικών και του μεγάλου αριθμούσυν ταξιοδοτήσεων.
Η Παιδεία είναι ένα λεπτό θέμα συζήτησης...

Η παιδεία πρέπει να γίνει ελεύθερη χωρίς Ιεραρχία και να μην ελέγχεται από καμιά εξουσία (κόμματα – εκκλησία κλπ).
Πρέπει να δημιουργηθούν σχολεία χειραφέτησης που θα καταδικάζουν οτιδήποτε χωρίζει τους ανθρώπους
από τις εσφαλμένες έννοιες της ιδιοκτησίας της πατρίδας και της οικογένειας, έτσι ώστε να αποκτήσουν την ελευθερία
και την ευημερία που όλοι επιθυμούν. Οι δάσκαλοι και καθηγητές πρέπει να διδάξουν μόνο την καθαρή αλήθεια
χωρίς να βάλουν δόγματα στα μυαλά των Μαθητών, Μαθητριών. Δεν πρέπει να διδαχτούν τι να σκέφτονται αλλά πώς να σκέφτονται.

Ελευθερία για Όλους

Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους που συνθλίβονται υπό το βάρος των θεσμών της εποχής μας,
ανθρώπους υποχρεωμένους να διατρέφονται άσχημα, ανθρώπους που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να βυθιστούν στην κατάθλιψη επειδή δεν έχουν εργασία ή  εξ’ αιτίας κάποιας αρρώστιας, ανθρώπους που αδυνατούν να θρέψουν σωστά τα παιδιά τους, ανθρώπους που στερούνται τις απολαύσεις των τεχνών και των επιστημών, ανθρώπους καταδικασμένους να περάσουν όλη τους την ζωή χωρίς να μπορούν ούτε μία μέρα να είναι αφέντες του εαυτού τους, πάντοτε εξαρτημένους από τα αφεντικά ,την αστυνομία, την εκκλησία, την εξουσία,  ανθρώπους για τους οποίους το δικαίωμα να έχουν οικογένεια δεν είναι παρά μία αιματοβαμμένη φάρσα. Όσο οι άνθρωποι θα υποφέρουν, χωρίς να συνειδητοποιούν τα βάσανά τους, χωρίς να απαλλαγούν από αυτά, χωρίς να επαναστατούν, θα ζουν όπως τα κτήνη που δέχονται τη ζωή όπως τη βρίσκουν. Από τη στιγμή όμως που αρχίσουν να σκέπτονται και να κατανοούν ότι τα βάσανά τους δεν οφείλονται σε ανυπέρβλητες φυσικές αντιξοότητες, αλλά σε ανθρώπινες αιτίες τις οποίες μπορούν να τις εξαλείψουν τότε θα  τελειοποιηθούν και θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα αγαθά μιας κοινωνίας  στην οποία θα βασιλεύει η απόλυτη αρμονία και στην οποία ο πόνος θα έχει εξαλειφθεί για πάντα. Οι άνδρες και οι γυναίκες να μπορούν να ερωτεύονται και να ενώνονται ελεύθερα, χωρίς άλλο κίνητρο εκτός από τον έρωτα, χωρίς οικονομική, νομική και φυσική βία. Η ελευθερία έστω και αν είναι μοναδική δεν επιλύει ριζικά το πρόβλημα . Πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και ενδιαφέροντα, να γίνουμε πιο συνεργάσιμοι να διαδίδουμε την μόρφωση, την αγάπη, τις τέχνες, την αλήθεια, να βοηθάμε τον αδύναμο, να καταργήσουμε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, να εξασφαλίσουμε σε όλους την ευημερία και την ελευθερία.    


Να απελευθερώσουμε το ανθρώπινο μυαλό απ’ τη σκλαβιά!
Συνέχεια ηγέτες… ας προσπαθήσουμε μια φορά χωρίς αυτούς!

                                                                                    PuNks NoT DeaD!

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ+γιαουρτάκι = LOVE



και του χρόνου !!

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ...


Τι γλυκούλι..

Χριστέμπορας αγιογραφεί φασίστα ..

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χριστέμπορας δεσπότης Καλαβρύτων προκαλεί με τις δηλώσεις του.

«Γενναίο Έλληνα πολιτικό και πρότυπο ζωής» χαρακτήρισε τον αρχιπραξικοπηματία  Ντερτιλή, έναν φασίστα που έχει διαπράξει δεκάδες εγκλήματα.

«Πρώτα η ψυχή βγαίνει και μετά το χούι», λέει μια λαϊκή παροιμία. Και ο ρασοφόρος αυτός το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

 Ετσι λοιπόν και τώρα κάνει δημόσια την αγιογραφία του Ντερτιλή (ο ρασοφόρος χειρίζεται με την ίδια μαεστρία τον λόγο του όπως χειριζόταν τον βούρδουλα της εξουσίας την εποχή που ήταν χωροφύλακας, και γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή) ενώ ζητάει να συναντήσει τον αρχιπραξικοπηματία στις φυλακές προφανώς να του εκφράσει τον θαυμασμό και την λατρεία του από κοντά.


                                                                και κάτι παλιότερο..
ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άντε τώρα να μην θυμηθείς το παλιό αναρχικό σύνθημα που έλεγε..
 «όταν ο τελευταίος μπάτσος κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά τότε ο λαός θα ευτυχήσει».

τρομερό κόστος.....!!

Καταστροφές 712.οοο ευρώ στο Σύνταγμα

Στα 712.000 ευρώ ανέρχονται οι καταστροφές στην πλατεία Συντάγματος μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Ιούνιο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως θα ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες και θα απαιτήσει, όπως σημείωσε, από την κυβέρνηση να καλύψει το σύνολο της δαπάνης.



Πολιτικοί,δημοσιογράφοι,καναλάρχες και άλλοι τέτοιοι τιποτένιοι τύποι,ωρύονται για αυτό το ''τεράστιο'' ποσό όταν οι μίζες που ανταλλάσουν  και τα ποσά που κλέβουν είναι χιλιαπλάσια.....!

'Οσο για τον αστείο Καμίνη προτείνω να ζητήσει τη δαπάνη κατευθείαν από εμάς μια και η κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει δικά της χρήματα !!

Με έναν γελοίο υπολογισμό.....

712.000 euro δια 2.000.000 πολίτες που περάσαμε απ΄το Σύνταγμα να διαδηλώσουμε απέναντι στους εχθρούς της λογικής, μας κάνει 0,35 του ευρώ !!

Με 0.35 euro απειλήσαμε την ασύδοτη εξουσία των πολιτικών !

Με 0.35 euro αντισταθήκαμε στις ορδές αυτών των τρομοκρατών με στολή αστυνομικού, που η ιστορία θα τους ονομάσει ως ''απλούς  ηλίθιους''..

Με 0.35 euro κάναμε τους δούλους του χρήματος και της εξουσίας,να ξεροκαταπιούν.....

Λέω να ξαναπάω !

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!

Αγγλία 2011

"Αυτά είναι τα μέσα μας, και είμαστε εδώ για να πούμε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να μας κακοποιεί, να μας παρενοχλεί. Δεν θα το ανεχθούμε, και αυτή είναι μόνο η αρχή, αυτός είναι πόλεμος, και με αυτό θα πληρώσουν – την φωτιά."



Συνταγές τρομακτικότερες από το “χόρτο του διαβόλου”

του Eddie Adelstein*
Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα πριν 62 χρόνια ότι βρήκαν στη βαλίτσα του Robert Mitchum ένα τσιγάρο μαριχουάνας, συλλήφθηκε και η καριέρα του ως ηθοποιός έληξε. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν...
“Πάει, τελείωσε αυτός, τώρα που το χόρτο του διαβόλου μπήκε στο μυαλό του, όλα τελείωσαν για αυτόν.” Τέτοια ήταν η δύναμη παραπληροφόρησης του κοινού. Για πολλούς ανθρώπους της δικής μου γενιάς, η άποψη αυτή ισχύει ακόμα.

Κάθε πρωί, εξετάζουμε τις υποθέσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του ιατροδικαστή. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, όλο και περισσότεροι θάνατοι σχετίζονται με συνταγογραφώμενα φάρμακα, συχνά αγορασμένα με νόμιμες συνταγές για οπιούχα. Σύμφωνα με έρευνες, το 2009 η υπερβολική δόση φαρμάκων ξεπέρασε τους θανάτους από αυτοκινητικά ατυχήματα σε 15 πολιτείες. Κάποιες μελέτες, υποδεικνύουν ότι οι θάνατοι από την κατανάλωση διάφορων συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχει αυξηθεί κατά 60 τοις εκατό. Κάτι που οφείλεται και στον συνεχώς αυξανόμενο όγκο τηλεοπτικών διαφημίσεων συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Τα φάρμακα της κατηγορίας serotonin selective reuptake inhibitors (SSRI) έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας. Τα ξέρετε ως Prozac, Zoloft και Paxil. Το κόστος για την υγεία και την περίθαλψη είναι τεράστιο.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

νέα στήλη.....

καινούργια στήλη.....